Είναι αγαπησιάρης, τρυφερός και γίνεται θυσία για σένα!

Το άτομο με Αριθμό Ψυχής 6 επιζητά τρία πράγματα, την ομορφιά, την αρμονία και τη γαλήνη

Είναι αγαπησιάρης, τρυφερός και γίνεται θυσία για σένα!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο*

latin phonienta



*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Αριθμός Ψυχής 6

Το άτομο με Αριθμό Ψυχής 6 επιζητά και ανταποκρίνεται κυρίως σε τρία πράγματα, στην ομορφιά, την αρμονία και τη γαλήνη.

Τα πάντα στη ζωή του 6 πρέπει να είναι αρμονικά γιατί πάνω από όλα χρειάζεται ισορροπία. Αν υπάρχει κάποια αναστάτωση στο σπίτι προσπαθεί να αποκαταστήσει τα πράγματα και να επαναφέρει τα γαλήνη.

Του αρέσει να ζει σε ένα όμορφο σπίτι και να έχει γύρω του όμορφα αντικείμενα, γι αυτό αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου φυτεύοντας τον κήπο και αλλάζοντας τη διακόσμηση .

Γενναιόδωρος, συμπονετικός και καλός σύμβουλος φροντίζει τις ανάγκες των άλλων μέσα από τη διδασκαλία, τις συμβουλές, την περιποίηση και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

Διακρίνεται για την κατανόηση και την αφοσίωσή του και είναι πιστός και στοργικός σύντροφος. Η αγάπη του είναι βαθιά και οδηγεί στη δέσμευση και στο γάμο.

Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια και σπίτι. Μη διανοηθείτε να κάνετε περιστασιακή σχέση μαζί του – για τον 6 υπάρχει ή γάμος ή τίποτα.

Η βαθύτερη επιθυμία του είναι να αγαπά και να αγαπιέται. Χωρίς αγάπη δεν νοιώθει καμία ικανοποίηση και δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του.

Ξέρει τόσο καλά να δίνει στους άλλους που συχνά δεν συνειδητοποιεί ότι έχει απαρνηθεί τις δικές του ανάγκες.

Αυτό που πρέπει να μάθει είναι να αγαπά και να ενδιαφέρεται για τον εαυτό του και να μη δίνει μόνο αλλά και να παίρνει. Όταν το επιτύχει θα αποκαταστήσει την ισορροπία στη ζωή του που τόσο έχει ανάγκη.

Αν αναζητάτε έναν ώμο να κλάψετε, ο αριθμός που χρειάζεστε είναι το 6.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 7

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved