Πώς φαίνεται ότι κατά βάθος είσαι ρομαντικός, αλλά και ξεροκέφαλος;

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς

Πώς φαίνεται ότι κατά βάθος είσαι ρομαντικός, αλλά και ξεροκέφαλος;

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

latin phonienta
*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης, ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό ήσασταν σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος, όταν είναι πολύ ισχυρός, υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών.

Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής.

Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 1

Σε προηγούμενες ζωές είχατε κερδίσει μια ηγετική θέση και τώρα η επιθυμία σας να ηγείστε και σε ορισμένες περιπτώσεις να ελέγχετε συνεχίζεται.

Γνωρίζετε πάντα την εσωτερική σας δύναμη και ενοχλήσετε όταν σας γίνουν διαταγές, γι αυτό δυσκολεύεστε να είστε υφιστάμενοι.

Ο κρυφός εσωτερικός σας πόθος είναι η επιθυμία σας να εκφράζετε ελεύθερα την σκέψη και τα πιστεύω σας και να είστε ανεξάρτητοι. Προσέξτε όμως την ισχυρογνωμοσύνη και την ξεροκεφαλιά σας γιατί μπορεί να σας εμποδίσει στην επίτευξη πρακτικών στόχων σε αυτή τη ζωή.

Ο Αριθμός Ψυχής 1 προτιμά να είναι και να δουλεύει μόνος και όπως είναι φυσικό αποφεύγει τις ομάδες, τις επιτροπές τις μετριότητες και κυρίως τους ανόητους.

Διαβάστε επίσης: Το όνομά σας αποκαλύπτει το πεπρωμένο σας

Μερικές φορές τα άτομα αυτά μπορεί να φαίνονται ψυχρά και απόμακρα, αλλά αυτό το κάνουν για να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Σε θέματα δεσμού ή γάμου, το βασικό στοιχείο σας είναι ο ρομαντισμός – όταν βέβαια ο/η σύντροφος πληροί τα κριτήρια και τις φιλοδοξίες σας, δηλαδή να είναι γοητευτικός, έξυπνος και το ίδιο ανεξάρτητος με εσάς.

Πριν δεσμευτείτε εξετάζετε προσεκτικά αν οι εσώτεροι πόθοι του μελλοντικού σας συντρόφου εγγυώνται την ευτυχή κατάληξη της σχέσης σας.

Αποφύγετε να προβάλλετε τον ισχυρό και ηγετικό χαρακτήρα σας γιατί αυτό θα είναι ζημιά για την προσωπική σας ευτυχία. Η ανάμνηση της δόξας σας από το παρελθόν είναι τόσο δυνατή και η ένταση της συγκέντρωσης σας τόσο σταθερή που σας κάνει να επιμένετε στις πεποιθήσεις σας έστω κι αν αυτό γίνει η αιτία να διαλυθούν σημαντικές σχέσεις.

Σε δύσκολες καταστάσεις μπορείτε να βασίζεστε στην εσωτερική σας δύναμη, και σε στιγμές ταραχής γίνεστε η πηγή έμπνευσης των άλλων.

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 2

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved