Αριθμός Πορείας ζωής 11 - Ο χαρισματικός θεραπευτής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 11 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, μπορείτε να έλξετε τις κοσμικές δυνάμεις, να εμπνευστείτε και να αποκτήσετε φώτιση

Αριθμός Πορείας ζωής 11 - Ο χαρισματικός θεραπευτής

Το 11 είναι ένας από τους τρεις Κυρίαρχους αριθμούς μαζί με το 22 και το 33.

Όλοι οι Κυρίαρχοι αριθμοί έχουν μεγαλύτερο δυναμικό από τους άλλους αριθμούς. Οι αριθμολόγοι πιστεύουν, ότι τα άτομα που έχουν Κυρίαρχους αριθμούς στο αριθμολογικό τους προφίλ, έχουν έρθει σε αυτή τη ζωή για να μάθουν την κυριαρχία σε κάποιο τομέα και παράλληλα να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.

Κάθε Κυρίαρχος αριθμός καλείται να γίνει ηγέτης, και να ισορροπήσει τον πνευματικό με τον υλικό κόσμο. Η πρόκλησή τους είναι να ζήσουν με σύμφωνα με πνευματικές αρχές και να κάνουν καλή χρήση της δύναμης τους.

Τα άτομα με Κυρίαρχους αριθμούς δεν είναι πάντα άνθρωποι ποιότητας. Ορισμένοι αδιαφορούν για ηθικές και πνευματικές αρχές. Ανάμεσα τους βρίσκουμε άτομα που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ανόητους, επιδειξίες, αλκοολικούς, ή τοξικομανείς. Δυσκολεύονται να χειριστούν την ανώτερη δόνηση του αριθμού και επιλέγουν αντί για το μεγαλείο την αυτοκαταστροφή.

Το 11 είναι ο πρώτος αριθμός που ακολουθεί το 10. Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, η σειρά των αριθμών από το 1 έως το 10 εξέφραζε «το άθροισμα όλων των πραγμάτων», δηλαδή ολόκληρο το δημιουργημένο κόσμο. Το 11, αφού βρίσκεται στην αρχή μιας ανώτερης σειράς αριθμών, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων υψηλότερο από το συνηθισμένο.

Αν, λοιπόν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 11 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, μπορείτε να έλξετε τις κοσμικές δυνάμεις, να εμπνευστείτε και να αποκτήσετε φώτιση.

Οι διαισθητικές σας ικανότητες μπορούν να οδηγήσουν τον εφευρετικό σας νου να βελτιώσει τις δημιουργικές του δυνατότητες, δουλεύοντας ταυτόχρονα σε πολλούς καλλιτεχνικούς τομείς.

11____

Ευαίσθητοι και πολύ ενθουσιώδεις αναζητάτε την αλήθεια καθοδηγούμενοι από τις πνευματικές σας εμπνεύσεις. Σας ελκύει η μεταφυσική, οι πνευματικές μελέτες, οι φιλοσοφικές θεωρίες και τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τις προκλήσεις της ζωής. Το 11 είναι συχνά ο αριθμός των ατόμων με ψυχικές ικανότητες.

Αυτός ο αριθμός αγαπά το φως των προβολέων, του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και δεν είναι ασυνήθιστο αυτά τα άτομα να αποκτούν φήμη.

Κάτω από τη δόνηση αυτού του Κυρίαρχου αριθμού έχουμε το φυσικό εκτελεστή (πιανίστα), το φυσικό ομιλητή (ρήτορα), τον οραματιστή που εμπνέει άλλους.

Χαρακτηρίζεστε από μεγάλη νευρικότητα και ένταση και χρειάζεστε καλή διατροφή και ανάπαυση, γιατί υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν προβλήματα στο νευρικό σας σύστημα. Είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων, στις περιβαλλοντικές συνθήκες και σε διάφορες τροφές. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος ζωής σας πρέπει να είναι ισορροπημένος γιατί έχετε πολύ υψηλή δόνηση. Πρέπει να προστατεύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα εφαρμόζοντας πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης.

Αν είστε γυναίκα πιθανόν θα έχετε εντυπωσιακή ομορφιά και θηλυκότητα, ενώ αν είστε άντρας θα είστε χαρισματικός, με εξαιρετικά καλούς τρόπους.

Καθώς μεγαλώνετε θα αρχίσετε να ασχολείστε με πνευματικά ενδιαφέροντα (ανάπτυξη διαίσθησης ή διόρασης, θεραπείες με τα χέρια) και θα σας ενδιαφέρει η υγεία και η διατροφή σαν μέσο εξαγνισμού.

Θα έχετε επιλεκτικές σχέσεις με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Θα βρεθείτε στο ρόλο του μεσολαβητή, του εμπνευσμένου συγγραφέα, αστρονόμου, αστρολόγου, αριθμολόγου, ηλεκτρολόγου, ειδικού στη διαστημική ηλεκτρονική. Σκοπός σας είναι να εμπνεύσετε τους ανθρώπους είτε του κοντινού σας κύκλου, είτε μεγάλες ομάδες.

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του 11:

  • Εξαιρετικά διαισθητικός
  • Οραματιστής
  • Δημιουργικός και καινοτόμος
  • Αναζητά την πνευματική αλήθεια
  • Ηγέτης
  • Πνευματικός δάσκαλος
  • Ιδεαλιστής
  • Ανεξάρτητος
  • Αγαπά τη δημοσιότητα
  • Ντύνεται πρωτότυπα, καλλιτεχνικά (φανταχτερά)
  • Του αρέσει να ζει έντονα και να ερωτοτροπεί

Διάσημοι 11

Λεονάρντο ντα Βίντσι, εφευρέτης, καλλιτέχνης

Ιούλιος Βερν, συγγραφέας

Αμαντέους Μότσαρτ, συνθέτης

Αντόνιο Βιβάλντι, συνθέτης

Πρίγκιπας Κάρολος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μπιλ Κλίντον

Ζακλίν Κένεντι Ωνάση

Κάθριν Χέμπουρν

Πηγές: Kay Lagerquist & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved