Η καρμική συναστρία του αριθμού 9

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Η καρμική συναστρία του αριθμού 9

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 1: Μια σχέση δυναμική που οι ευεργετικοί κραδασμοί της παράγουν θετική ενέργεια. Όταν βρίσκονται μαζί λειτουργούν σαν ένα άτομο. Το άτομο 1 που είναι σίγουρο για τον εαυτό του και παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να βοηθήσει το διστακτικό άτομο 9 να ωριμάσει και να εξελιχθεί. Οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ικανοποιεί και τους δύο.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 2: Μια σχέση φιλίας και συμπαράστασης. Ο ένας χαίρεται τη συντροφιά του άλλου και νοιώθουν πληρότητα, όταν κάνουν παρέα. Στον επαγγελματικό τομέα, η αρμονική τους συνεργασία μπορεί να τους οδηγήσει σε μεγάλα επιτεύγματα, ιδίως αν εργάζονται για ένα κοινό σκοπό. Σαν φίλοι ή εραστές, μοιράζονται αγάπη και τρυφερότητα.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 3: Ένας ιδεαλιστικός συνδυασμός που του λείπει η πρακτικότητα. Σε μια επαγγελματική συνεργασία δεν ζημιώνονται, αλλά επειδή και οι δύο παραμελούν το υλικό κομμάτι δεν κερδίζουν αρκετά χρήματα. Σαν φίλοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Σαν σύντροφοι, απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

TO 9 ME TO 4: Η γοητεία των αντιθέσεων. Το άτομο 9 με τη σοφία και τη διορατικότητα του ενθαρρύνει το άτομο 4 να διευρύνει τις δημιουργικές του ικανότητες και το άτομο 4 μαθαίνει στο άτομο 9 τη σημαντικότητα της θέλησης και της πρακτικότητας. Μια φιλία ή συνεργασία είναι επωφελής και για τους δύο. Σαν σύντροφοι, είναι δύσκολο να συντονισθούν γιατί το άτομο 4 είναι πολύ ρεαλιστής και το άτομο 9 πετάει στα σύννεφα.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 5: Αν και είναι τόσο διαφορετικοί παράγουν θετικούς κραδασμούς. Στο επαγγελματικό τομέα όταν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον για κάποιο σχέδιο συντονίζουν με επιτυχία τις δυνάμεις τους. Σαν φίλοι, αυτό το ιδιόρρυθμο ζευγάρι λειτουργεί πολύ καλά. Μια ερωτική σχέση θα διαρκέσει αν τους ενώνουν πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 6: Έλξη και αλληλοσυμπλήρωση. Μια σχέση μακράς διαρκείας στην οποία μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Δουλεύουν πολύ καλά μαζί ιδίως αν το αντικείμενο τους είναι καλλιτεχνικής φύσεως. Μια φιλία είναι επωφελής και για τους δύο. Σ' αυτό το ζευγάρι επικρατεί η κατανόηση. Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και απολαμβάνουν να είναι μαζί.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 7: Αρμονία και εσωτερική ανάπτυξη. Το άτομο 7 είναι πολύ καλός δάσκαλος και εμπνέει το διστακτικό άτομο 9 να γίνει πιο κοινωνικό. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνδυάζοντας τα ταλέντα τους μπορούν να διακριθούν σε ανθρωπιστικά επαγγέλματα. Σαν φίλοι ή σύντροφοι, επικοινωνούν αρμονικά και έχουν διανοητικά ενδιαφέροντα.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 8: Ένας συνδυασμός δημιουργικότητας και πρακτικότητας. Στον επαγγελματικό χώρο η συνεργασία τους είναι επιτυχής γιατί το άτομο 8 στηρίζει με τη σταθερότητα του το δημιουργικό άτομο 9 και το βοηθά να υλοποιεί τα οράματα του. Σαν φίλοι, βοηθάνε ο ένας τον άλλο. Σαν σύντροφοι, η σχέση τους πάει καλά στην αρχή αλλά στη συνέχεια χρειάζεται προσπάθεια.

ΤΟ 9 ΜΕ ΤΟ 9: Μια περιπετειώδης σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα χάρη στη σκληρή εργασία και τις γνώσεις τους διακρίνονται σε θέματα διοργάνωσης. Σαν φίλοι, είναι ειλικρινείς και με κατανόηση. Σε μια ερωτική σχέση συχνά έρχονται σε προστριβές με το σύντροφο και παρ' όλο που η σχέση τους έχει διάρκεια βρίσκει διέξοδο στις λογομαχίες.

Διαβάστε επίσης:


Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 8: Ο Ηγέτης

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Η καρμική συναστρία του αριθμού 8

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved