Η καρμική συναστρία του αριθμού 6

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Η καρμική συναστρία του αριθμού 6

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 6

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 1: Μια σχέση που θα διαρκέσει, αν τα άτομα δεν είναι συνέχεια μαζί.. Το άτομο 6 καταλαβαίνει πολύ καλά το άτομο 1 και μπορεί να το επηρεάσει και να το βοηθήσει. Μια συνεργασία θα λειτουργήσει καλύτερα, αν τα δύο μέλη ασχολούνται σε διαφορετικούς τομείς και συναντώνται λίγο ή σε κάποιο ταξίδι. Σαν φίλοι και σαν εραστές ισχύει «το μακριά και αγαπημένοι».

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 2: Μια σχέση με θετικούς κραδασμούς. Μια συνεργασία θα τους αποφέρει οικονομικά οφέλη και καλή φήμη. Η φιλία τους θα είναι διασκεδαστική και θα αποκτήσουν δημοτικότητα συνδυάζοντας τον μαγνητισμό του προσώπου 2 και την ομορφιά του προσώπου 6. Μια ερωτική σχέση μεταξύ τους δεν είναι ότι το καλύτερο, παρ’ όλο που φέρνουν τύχη ο ένας στον άλλο.

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 3: Χαράς ευαγγέλια. Ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, ανάμεσα σας υπάρχει κατανόηση και νοιώθετε ασφάλεια όταν είστε μαζί.. Από μια επαγγελματική συνεργασία θα έχετε αμοιβαία οφέλη. Σαν φίλοι περνάτε υπέροχα γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σας αρέσουν οι κοινωνικές επαφές. Σαν εραστές θα απολαμβάνετε τη ζωή και τις ομορφιές της.

TO 6 ME TO 4: Μια σχέση στην οποία επικρατεί η έλξη και οι αλλαγές. Επαγγελματικά είναι δύσκολο να συνεργαστούν, γιατί αφ’ ενός είναι και οι δύο σπάταλοι και αφ’ετέρου το άτομο 4 αγαπά τη σκληρή δουλεία ενώ το άτομο 6 έχει το μυαλό του στην αναψυχή. Μπορούν όμως να έχουν μια υπέροχη φιλία. Σαν εραστές παρόλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπάρχει ισχυρή έλξη.

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 5: Ένας δυναμικός συνδυασμός, επιθυμητός για κάθε είδους σχέση. Το άτομο 6 με την καλλιτεχνική του φύση χαλιναγωγεί την παρορμητικότητα του προσώπου 5, και το βοηθά να εκφράσει τις ευφυείς ιδέες του. Μπορούν να διαπρέψουν στο χώρο των επιχειρήσεων. Σαν φίλοι ασκούν μια θετική επίδραση ο ένας στον άλλο. Σαν εραστές δύσκολα θα βαρεθούν γιατί διεγείρουν συνεχώς ο ένα τον άλλο.

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 6: Μια ομοιομορφία που μπορεί να γίνει πληκτική. Επειδή εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος δεν διεγείρουν ο ένας τον άλλο. Στον επαγγελματικό χώρο μια συνεργασία θα ήταν επιτυχής αν σχετιζόταν με κάτι καλλιτεχνικό. Μπορούν να είναι καλά φιλαράκια και να απολαμβάνουν την παρέα τους. Σε μια ερωτική σχέση θα επικρατούσε κατανόηση και ανία.

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 7: Ένας δύσκολος συνδυασμός. Δεν υπάρχει επικοινωνία γιατί η ονειρική φύση του ατόμου 7 έρχεται σε αντίθεση με την κοσμική φύση του ατόμου 6. Μια επαγγελματική συνεργασία δύσκολα θα έχει κάποια προοπτική. Σε μια ερωτική σχέση το αόριστο και ασαφές άτομο 7 ταράζει το άτομο 6 που του αρέσει. η σαφήνεια. Σε μια φιλική σχέση απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΤΟ 6 ΜΕ ΤΟ 8: Μια σχέση με ημερομηνία λήξης. Η παιχνιδιάρικη φύση του ατόμου 6 βοηθά το άτομο 8 να βγει από το καβούκι του και να γίνει πιο δημιουργικό. Ένας καλός συνδυασμός για φιλία ή συνεργασία. Στον ερωτικό τομέα για να διαρκέσει αυτή η σχέση πρέπει το άτομο 6 να μένει για κάποιο διάστημα μόνο του και να είναι ανεξάρτητο.

TO 6 ME TO 9: Μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Δύο άτομα που αλληλοσυμπληρώνονται και μπορούν να δουλέψουν μαζί σε όλους τους τομείς και να έχουν αμοιβαία οφέλη. Η φιλία τους θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρχει αμοιβαία έλξη και ταυτόχρονα θα είναι και δυο καλοί φίλοι.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 6: Ο Ελκυστικός

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved