Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 5

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 1: Μια γόνιμη σχέση. Είστε και οι δύο δραστήριοι και δυναμικοί και αγαπάτε κάθε τι καινούργιο και πρωτοποριακό. Η ανεξάρτητη φύση σας όμως δεν είναι η καλύτερη εγγύηση για μια αρμονική συνεργασία . Παρ' όλα αυτά ενώνοντας τις δυνάμεις σας μπορείτε να καταξιωθείτε και να κερδίσετε χρήματα, Στον φιλικό και τον ερωτικό τομέα αν καταφέρετε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλο θα περάσετε όμορφα.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 2: Μια ιδιόμορφη σχέση που δημιουργεί ένταση ανάμεσα στα δύο μέλη Το πρόσωπο 5 αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και κάνει σχέδια για τους δύο, αλλά το πρόσωπο 2 τον αντιμετωπίζει με ψυχρότητα. Οποία σχέση και αν συνάψουν δεν θα είναι αρμονική, διότι παρ' όλο που υπάρχει έλξη, σύντομα δημιουργούνται τριβές και στο τέλος απομακρύνονται.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 3: Μια χαρούμενη συντροφική σχέση. Δυναμικοί και οι δύο γεμάτοι ιδέες που το πρόσωπο 3 μπορεί και παρουσιάζει αριστοτεχνικά και το πρόσωπο 5 που είναι καταπληκτικό στις δημόσιες σχέσεις μπορεί να προωθήσει. Σαν συνεργάτες ότι επιχειρήσετε θα έχει επιτυχία. Σαν φίλοι ή εραστές κάνετε καλή παρέα και βοηθάτε απλόχερα ο ένας τον άλλο.

TO 5 ME TO 4: Τόσο διαφορετικοί που ή θα πετύχουν ή θα βαρεθούν. Μια συνεργασία θα ήταν επωφελής και για τους δύο γιατί το πρακτικό πρόσωπο 4 μπορεί να στηρίξει και να υλοποιήσει τις πρωτότυπες ιδέες του προσώπου 5. Σαν φίλοι δεν έχουν να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλο και έτσι σύντομα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους. Σαν εραστές η ασταθής φύση του προσώπου 5 δημιουργεί προβλήματα στο σταθερό πρόσωπο 4.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 5: Μια άστατη σχέση που κυριαρχεί η νευρικότητα. Σαν συνεργάτες θα κερδίσετε μόνο αν κάνετε μια εργασία που να περιλαμβάνει ταξίδια και να σας προσφέρει νοητική διέγερση. Μια φιλία μεταξύ σας φαντάζει πρωτότυπη και ιδιόρρυθμη στα μάτια των τρίτων. Σαν ζευγάρι συνίσταται να βρείτε τρόπους να διοχετεύεται την ενέργεια σας.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 6: Ένας διεγερτικός συνδυασμός. Όποια σχέση και αν έχουν μεταξύ τους θα κυριαρχεί η ομορφιά και η ποικιλία ιδεών. Το άτομο 6 είναι αργό και νωχελικό και βάζει φρένο στο γρήγορο και βιαστικό άτομο 5 και το βοηθά να ξεπεράσει τη νευρικότητα του. Το άτομο 5 από την άλλη έχει θετική επίδραση στη σωματική και νοητική υγεία του ατόμου 6.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 7: Έλξη χωρίς διάρκεια. Μια δύσκολη σχέση για φιλία, έρωτα ή επαγγελματική συνεργασία, εκτός και αν οι δύο έχουν πνευματικές κλίσεις. Διαφορετικά η νευρικότητα και η φλυαρία του προσώπου 5 τρελαίνει το πρόσωπο 7 που χρειάζεται ησυχία για περισυλλογή και διαλογισμό. Από την άλλη το πρόσωπο 5 φέρνει χαρά και ενθουσιασμό κάτι που λείπει από τη ζωή του προσώπου 7.

ΤΟ 5 ΜΕ ΤΟ 8: Μια παράξενη σχέση. Εκ διαμέτρου αντίθετοι - το πρόσωπο 5 είναι χαρούμενο και του αρέσουν οι περιπέτειες ενώ το πρόσωπο 8 είναι σοβαρό και δεν εκτιμά καθόλου την αστεία πλευρά της ζωής. Το πρόσωπο 8 δεν ενθαρρύνει το πρόσωπο 5 και το τελευταίο κλείνεται στον εαυτό του. Μια οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους καλό θα ήταν να αποφεύγεται.

TO 5 ME TO 9: Ένα ζευγάρι αντιθέτων που μαζί παράγουν θετική ενέργεια. Μπορούν να είναι φίλοι, εραστές ή να έχουν μια καλή επαγγελματική συνεργασία. Το άτομο 5 με τις πολυάριθμες γνωριμίες του προωθεί τα κοινά τους σχέδια., και το πρόσωπο 9 από την πλευρά του λειτουργεί εξισορροπιστικά προς το πρόσωπο 5 και το βοηθά να υλοποιήσει τις ευφυείς ιδέες του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 5: Ο Ευφυής

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved