Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 4

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 1: Δύο αντίθετες δυνάμεις που προκαλούν η μία την άλλη. Μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση θα αποκτήσουν μια νέα οπτική γωνία για τον κόσμο. Από μια επιχειρηματική συνεργασία θα ωφεληθούν αν συνδυάσουν τη δημιουργικότητα του προσώπου 1 με την εργατικότητα και σταθερότητα του προσώπου 4. Επειδή υπάρχει αμοιβαία έλξη μπορούν να γίνουν φίλοι αλλά και καλοί σύντροφοι.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 2: Ένας συνδυασμός που το κάθε μέλος μπορεί να ενεργοποιήσει την καλή πλευρά του άλλου. Στον εργασιακό τους χώρο δεν υπάρχει ανταγωνισμός και όταν υπάρχουν δυσκολίες αλληλοϋποστηρίζονται. Σε μια φιλική σχέση το πρόσωπο 4 πρέπει να γίνει πιο ανεκτικό και το πρόσωπο 2 λιγότερο συναισθηματικό. Σαν εραστές θα έχουν αναπάντεχα προβλήματα που θα τους κουράσουν.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 3: Ένας συνδυασμό που απαιτεί συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές. Ότι σχέση και αν υπάρχει μεταξύ τους για να συνυπάρξουν πρέπει να μάθουν να ακούνε και να σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες ο ένας του άλλου. Το άτομο 3 μπορεί να γίνει ένας καλός σύμβουλος για το άτομο 4 και να το κινητοποιήσει να πετύχει τους στόχους του.

TO 4 ME TO 4: Ένας ουδέτερος συνδυασμός. Τα δύο άτομα δεν ωφελούν αλλά και δεν βλάπτουν το ένα το άλλο. Μπορούν να έχουν μια οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους, αλλά μαζί θα είναι νωθροί και αδρανείς. Η διστακτική τους φύση θα γίνει η αιτία να αυξάνονται οι εκκρεμότητες τους και αν συσσωρεύονται τα προβλήματα.

Να προσέχετε να μην βυθιστείτε υπερβολικά στην ύλη.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 5: Μια ασταθής και εξαρτημένη σχέση. Το άτομο 5 φέρεται σαν παιδί και αποζητά όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω του και το άτομο 4 δεν του δίνει την προσοχή που χρειάζεται. Μια συνεργασία θα κατέληγε σε φιάσκο γιατί το άτομο 5 είναι δυναμικό αλλά χρειάζεται ώθηση την οποία το άτομο 4 το οποίο είναι διστακτικό εκ φύσεως δεν μπορεί να του προσφέρει.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 6: Μια σχέση που κυριαρχεί η έλξη και οι αλλαγές. Μπορούν να δημιουργήσουν μια ωραία φιλία που θα υπάρχει αρμονία και αλληλοβοήθεια. Στον ερωτικό τομέα στην αρχή υπάρχει έλξη αλλά όσο περνάει ο καιρός βαριούνται. Σε μια επαγγελματική σχέση όσα και αν κερδίζουν δύσκολα θα ανταποκρίνονται στα έξοδα τους γιατί είναι σπάταλοι και οι δύο.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 7: Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Παρ’ όλο που βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική πλευρά είναι καλοί φίλοι, σύντροφοι ή συνεργάτες. Το δυναμικό άτομο 4 ωφελεί το παθητικό άτομο 7. Η διορατικότητα του ατόμου 7 και η πρακτικότητα του ατόμου 4 δημιουργεί ένα συνδυασμό που τους φέρνει ισορροπία και ευημερία.

ΤΟ 4 ΜΕ ΤΟ 8: Ένα ζευγάρι που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Παρ’ όλο που και οι δύο έχουν μια απρόβλεπτη συμπεριφορά οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους έχει αμοιβαία οφέλη. Σαν φίλοι ωριμάζουν και εξελίσσονται. Σαν σύντροφοι έχουν πολλές ομοιότητες και δημιουργούν μια σταθερή σχέση. Σαν συνεργάτες σημειώνουν επιτυχίες και επωφελούνται υλικά.

TO 4 ME TO 9: Τα αντίθετα έλκονται. Το άτομο 9 ενθαρρύνει το άτομο 4 να γίνει πιο κοινωνικό και το άτομο 4 ενθαρρύνει το άτομο 9 να γίνει πιο πρακτικό. Μια φιλική σχέση ή συνεργασία είναι ευεργετική και για τους δύο ιδίως αν συνεργάζονται για ένα κοινωφελή σκοπό. Σαν σύντροφοι είναι προτιμότερο να έχουν μια κρυφή ερωτική σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 4: Ο Αξιόπιστος

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved