Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πώς θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό;

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 1

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 1: Η λέξη κλειδί και για τους δύο σας είναι ισχυρογνωμοσύνη. Με δυσκολία ακούτε ο ένας τη γνώμη του άλλου και έχετε την τάση να είστε επιθετικοί. Όταν γνωρίσετε κάποιον με τον ίδιο αριθμό, μπορεί να γίνετε εύκολα φίλοι και θα εξυπηρετείτε ο ένας τον άλλο. Σε επίπεδο συνεργασίας επειδή και οι δύο ενδιαφέρεστε για δύναμη και εξουσία η σχέση μπορεί να μην έχει διάρκεια. Με το σύντροφο απολαύστε τον ερωτά σας αλλά τα δεσμά του γάμου θα σας ζορίσουν Αυτός ο δεσμός για να λειτουργήσει απαιτεί συνεργασία.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 2: Το ζευγάρι των αντιθέτων. Το δυναμικό άτομο 1 κυριαρχεί στο τρυφερό άτομο 2 και το επηρεάζει. Το ιδεαλιστικό άτομο 1 κάνει σχέδια και το διακριτικό άτομο 2 βοηθάει στην υλοποίηση τους. Το άτομο 1 είναι καινοτόμος και το άτομο 2 υποστηρικτής και εκτελεστής αυτών των καινοτομιών. Σαν συνεργάτες ή σύντροφοι θα είναι ένα επιτυχημένο δίδυμο, αφού ο καθένας έχει ότι λείπει στον άλλο. Μια φιλία μεταξύ τους θα έχει διάρκεια.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 3: Το ιδανικό ζευγάρι. Το άτομο 1 εργάζεται σκληρά, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και το άτομο 3 είναι καλός σύμβουλος γιατί μπορεί και βλέπει μακριά. Η αυθεντικότητα του προσώπου 1 και οι ρητορικές ικανότητες του προσώπου 3 θα βοηθήσουν να διακριθούν και να εξαπλώσουν τις ιδέες τους. Κάθε είδους σχέση μεταξύ τους θα είναι ωφέλιμη γιατί και οι δύο είναι φιλόδοξοι και θέλουν να διακριθούν. Η μόνη τους απειλή είναι ο παρορμητισμός του προσώπου 1 και ο διασκορπισμός της ενέργειας του προσώπου 3.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 4: Δύο αντίθετοι πόλοι που έλκονται μεταξύ τους. Ένας συνδυασμός που προσφέρει τη σταθερότητα που χρειάζεται η επαγγελματική επιτυχία. Αλληλοσυμπληρώνονται διότι το δημιουργικό πρόσωπο 1 παίρνει αποφάσεις και δρα παρορμητικά, ενώ το πρόσωπο 4 λειτουργεί τη σύνεση και πρακτικότητα. Μια φιλία μεταξύ τους θα τους ωφελήσει, ιδίως αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μια φυσική έλξη και μπορεί να γίνουν καλοί σύντροφοι.

TO 1 ME TO 5: Ένας αρμονικός συνδυασμός. Το πρόσωπο 5 βοηθά το πρόσωπο 1 να καταξιωθεί και να κερδίσει χρήματα με τις συστηματικές μεθόδους του και το ταλέντο του να ζυγίζει τις καταστάσεις. Το πρόσωπο 5 πουλάει τις ιδέες του προσώπου 1 και έτσι μπορούν να συνεργαστούν με επιτυχία. Λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους, δεν τα πάνε καλά στον ερωτικό τομέα. Σαν φίλοι θα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ένας τον άλλο.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 6: Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ιδανικός αλλά δεν είναι και επιζήμιος. Το πρόσωπο 1 θέλει ευθύτητα και πιστεύει στις ειλικρινείς σχέσεις, ενώ το πρόσωπο 6 δεν είναι ξεκάθαρο και δεν έχει ηθικούς κανόνες. Γι αυτό το λόγω δεν γίνονται καλοί σύντροφοι, φίλοι και συνεργάτες. Παρ' όλο που το πρόσωπο 6 αποτελεί ένα πραγματικό γρίφο για το πρόσωπο 1, το πρόσωπο 6 κατανοεί πολύ καλά το πρόσωπο 1 και μπορεί να το επηρεάσει και να το βοηθήσει.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 7: Μια σχέση με διαφορετική προσέγγιση.To πρόσωπο 1 είναι απαιτητικό και εκδηλωτικό, ενώ το πρόσωπο 7 είναι εσωστρεφές και χρειάζεται χρόνο για ανάλυση. Μια επαγγελματική συνεργασία θα ήταν επωφελής, αν το άτομο 1 έχει τη διοίκηση. Οι φαντασιώσεις του ατόμου 7 μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τις επιχειρηματικές απόπειρες του ατόμου 1. H φιλία φέρνει καλή τύχη και στους δύο. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για ρομαντικές ή μεταφυσικές σχέσεις.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 8: Η μέρα με τη νύχτα. Δύο αριθμοί δυναμικοί και ανεξάρτητοι στον τρόπο που λειτουργούν. Αυτός είναι ένας ακραίος συνδυασμός, φίλοι ή εχθροί, μέση λύση δεν υπάρχει. Το άτομο 1 είναι ιδεαλιστής και υπακούει στους νόμους και το άτομο 8 είναι υλιστής και δεν υπακούει σε πειθαρχικούς κανόνες. Είναι ένας καλός συνδυασμός για φιλία αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγεται για επαγγελματικές συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις.

ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 9: Δύο που λειτουργούν σαν ένας. Το άτομο 1 είναι πρακτικό και σίγουρο για τον εαυτό του και μπορεί να βοηθήσει το άτομο 9 να παίρνει σωστές αποφάσεις και να ξεφύγει από τους δισταγμούς του. Το άτομο 1 είναι η ώθηση και η στήριξη στη σχέση και το άτομο 9 έχει το όραμα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός για οπουδήποτε είδους σχέση. Προχωρώντας μαζί μπορεί να φτάσουν πολύ ψηλά γιατί στην αριθμολογία το 1 είναι η αρχή και το 9 το τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 1: Ο Ανεξάρτητος

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved