Αριθμός Πορείας Ζωής 5 - Ο Ευφυής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 5, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας είναι η πρόοδος.

Αριθμός Πορείας Ζωής 5 - Ο Ευφυής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 5, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας είναι η πρόοδος.

Η ζωή σας είναι μια συνεχής κίνηση προς τα εμπρός. Ο ρυθμός σας είναι η ταχύτητα, έτσι δράτε και σκέφτεστε γρήγορα και πολλές φορές βιαστικά.

Σας αρέσει η περιπέτεια και κάθε τι καινούργιο είναι μια πρόκληση για σας. Σας ταιριάζουν τα ταξίδια γιατί μέσα από αυτά γνωρίζετε νέους ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες.

Με την διεισδυτική αντίληψη που διαθέτετε και το επινοητικό μυαλό σας μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες που απαιτούν δράση και συνεχή κίνηση. Είστε ιδανικοί για επιχειρήσεις που αντικείμενο τους είναι το κοινό, η διαφήμιση, η επικοινωνία, το μάρκετινγκ, και οι πωλήσεις.

Επειδή σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους προωθείτε ανθρώπους που έχουν ταλέντο και έχετε τον τρόπο να τους προτρέπετε σε δράση.

Είστε επίμονοι, ανεξάρτητοι, και επιλύετε μόνοι σας τα προβλήματα σας. Μπορείτε να είστε φίλοι με τους αντιπάλους σας και να τους προσελκύετε στις δικές σας απόψεις.

Προοδεύετε εύκολα στον υλικό τομέα γιατί έχετε την ικανότητα να ζυγίζετε τα πράγματα και να εργάζεσθε με σύστημα.

Ανακαλύπτετε τρόπους να βγάζετε χρήματα γρήγορα και δεν κερδίζετε μόνο από μια πηγή. Συνήθως επενδύετε τα χρήματα σας σε επιχειρήσεις.

Αν παίζετε τυχερά παιχνίδια, πολλαπλασιάζετε εύκολα τα χρήματα σας

Αν και οικονομικά σας διακρίνονται από αστάθεια, έχετε την ικανότητα και την προνοητικότητα να αποταμιεύετε χρήματα για το μέλλον σας. Γενικά, είστε τυχεροί να βρίσκετε χρήματα όποτε τα χρειάζεστε.

Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και σας αρέσει η συντροφιά ανθρώπων μορφωμένων και προοδευτικών. Προσαρμόζεστε ανάλογα με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Γίνεστε παιδιά, όταν βρίσκεστε με παιδιά και σοφοί, όταν είστε με ηλικιωμένους.

Παραμένετε νεανικοί και ελκυστικοί όσα χρόνια και αν περάσουν και έχετε πάντα δίπλα σας άτομα που σας βοηθάνε. Έχετε ειρηνικά και άνετα γηρατειά.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Εξυπνάδα, επινοητικότητα, προσαρμοστικότητα, προοδευτικότητα, ανεξαρτησία, περιπέτεια.

Πλανήτης: Ο πλανήτης σας είναι ο Ερμής.

Ζώδιο:Οι Δίδυμοι

Κάρτες Ταρό: Ο Ιεροφάντης και τα τέσσερα Πέντε της Μικρής Αρκάνα.

Χρώματα: Το λευκό, το κίτρινο, το πράσινο, γκρι και το τουρκουάζ είναι τα ευνοϊκά χρώματα για σας που έχετε Αριθμό Πορείας Ζωής Πέντε. Είναι καλό για σας να φοράτε ρούχα σε αυτά τα χρώματα, και γενικά να υπάρχουν αυτές οι αποχρώσεις στο περιβάλλον σας.

Πολύτιμοι λίθoι: To σμαράγδι, ο αβεντουρίνης, και ο αχάτης είναι οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι που μπορείτε να φοράτε για προστασία. Μειώνουν τις αρνητικές επιρροές και επιδρούν επάνω σας θεραπευτικά.

Υγεία και ασθένειες: Οι ασθένειες που είστε επιρρεπείς και πρέπει να προσέχετε σχετίζονται με νευρική κατάρρευση, κρυολογήματα, δερματικά προβλήματα και εξασθένηση της μνήμης.

Διαλογισμός: Ένας ευεργετικός διαλογισμός για σας θα ήταν να διαλογίζεστε πάνω σε ένα σμαράγδι αν είναι εφικτό, ή εναλλακτικά πάνω σε κάποιους από τους λίθους που αναφέραμε πιο πάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved