Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Ο Ιούνιος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούνιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 5 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 12+5=17. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+7=8. Το 8 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούνιο.

Για τον μήνα Ιούνιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Η αίσθηση ότι πρέπει να επανεξετάσεις συνήθειες και συμπεριφορές και να βιώσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα είναι πλέον έντονη. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τον Ιούνιο θα είναι καθοριστικής σημασίας για τους επόμενους μήνες.
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγής, γι' αυτό μη μένεις με σταυρωμένα χέρια. Μια πρόταση που θα σου γίνει μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή σου. Πριν κανείς μια νέα αρχή, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν σου.
Οικονομικά: Δεν θα ξεμείνεις οικονομικά ακόμα και αν έρθουν δύσκολες ημέρες.
Αισθηματικά: Αν απολαμβάνεις τις χαρές ενός μακροχρόνιου δεσμού, στο χέρι σου είναι ν' αναζωπυρώσεις το πάθος σου και να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά. Αν είσαι μόνος/η, βρίσκεσαι μπροστά σε μια πληθώρα επιλογών και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Όλα γύρω σου είναι μπερδεμένα. Γι' αυτό καλό θα είναι να προχωράς με αργά και σταθερά βήματα και να περιμένεις μέχρι να σταθεροποιηθούν οι καταστάσεις που είναι ακόμα μετέωρες. Ασχολήσου με ένα πράγμα κάθε φορά.
Επαγγελματικά: Παρ΄ όλο που το ρευστό κλίμα στην εργασία σου, σου δημιουργεί ανασφάλεια, δεν κινδυνεύεις να βρεθείς ξεκρέμαστος/η. Επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις είναι αναγκαίες.
Οικονομικά: Προσπάθησε αυτό το διάστημα να μην χάσεις το μέτρο.
Αισθηματικά: Θα ήθελες ν' αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, αλλά σκέπτεσαι αν αξίζει να διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα. Αν είσαι μόνος/η, μια γοητευτική γνωριμία μπορεί να γίνει η αφορμή ν' αποξενωθείς από τους φίλους σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Μήνας ανακατατάξεων και σταδιακών αλλαγών. Η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.
Επαγγελματικά: Νέα ερεθίσματα και ενδιαφέροντα. Επίλεξε με προσοχή τι μπορείς να υλοποιήσεις και όχι μόνο τι σου αρέσει. Αν ψάχνεις για εργασία μην αφήνεις αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο.
Οικονομικά: Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Είσαι πηγή νεύρων και εντάσεων και ταράζεις το ταίρι σου με τις συνεχείς αλλαγές του καθημερινού σου προγράμματος. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη γιατί δεν θέλεις δεσμεύσεις.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Η αδιαλλαξία σου σε εμποδίζει να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα σου, και να λήξεις σχέσεις και καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν πλέον.
Επαγγελματικά: Η επαγγελματική σου εξέλιξη εξαρτάται κυρίως από σένα. Θα κερδίσεις περισσότερα, αν προβάλλεις δυναμικά τον εαυτό σου και διεκδικήσεις με την εργασία σου ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει.
Οικονομικά: Όσο κι αν προσπαθήσεις κάποιοι λογαριασμοί θα μείνουν ανεξόφλητοι.
Αισθηματικά: Το ταίρι σου σε επιφορτίζει συνεχώς με προβλήματα. Από σένα εξαρτάται πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Αν είσαι μόνος/η, μια καρμική σχέση μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σου και την αναστατώνει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ξυπνήσει η περιπετειώδης πλευρά σου και να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για αδοκίμαστες καταστάσεις και πιο συναρπαστικές συντροφιές.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχες εξελίξεις αλλάζουν το επαγγελματικό σου σκηνικό. Ακόμα κι αν δεν έχεις ακόμα όλα τα κομμάτια του πάζλ μπροστά σου, εμπιστεύσου τη ροή τη ζωής.
Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, μη αναμενόμενα έξοδα στον ορίζοντα.
Αισθηματικά: Από τη μια θαυμάζεις την προσωπικότητα του συντρόφου σου και από την άλλη κάνεις τα πάντα για να τη τιθασεύσεις. Αν είσαι μόνος/η, οι τοξικές σχέσεις ροκανίζουν άσκοπα το χρόνο σου.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Μπορεί να νοιώθεις ότι περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα, το σίγουρο όμως είναι ότι θα βρεις τρόπο να ξεφύγεις χωρίς να καψαλίσεις τα φτερά σου. Το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι ο... φόβος.
Επαγγελματικά: Μην προσπαθείς να οργανώσεις τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η ευελιξία και η διπλωματικότητά σου θα σε φέρουν πιο εύκολα κοντά στο στόχο σου.
Οικονομικά: Οικογενειακές ανάγκες θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μην απευθύνεσαι στη λογική του συντρόφου σου. Μια ζεστή αγκαλιά είναι πάντα η καλύτερη λύση. Αν είσαι μόνος/η, έρωτες αλλά και αυταπάτες κάνουν τη ζωή σου συναρπαστική.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Έχεις την τάση να δίνεις σημασία σε πράγματα που δεν αξίζουν. Πρόσεξε το φθοροποιό άγχος και την παρέα ατόμων που δρουν ανασταλτικά στις επιθυμίες σου και δυναμιτίζουν τα σχέδια σου.
Επαγγελματικά: Το πεσμένο ηθικό σου σε κάνει ν' αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου. Αν αναζητάς εργασία, ακόμα κι αν οι προοπτικές δείχνουν ότι δεν είναι ευοίωνες, μην τις απορρίψεις προτού τις δοκιμάσεις.
Οικονομικά: Απόφυγε κινήσεις ρίσκου ή μη απαραίτητες για τους καιρούς αγορές.
Αισθηματικά: Κακώς θεωρείς τη σχέση σου δεδομένη. Όσο αναλώνεις όλη σου την ενέργεια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα παράπονα θα πολλαπλασιάζονται. Αν είσαι μόνος/η, αντιμετωπίζεις τη ζωή σαν περιπέτεια και δύσκολα θα διαπραγματευτείς την προσωπική σου ανεξαρτησία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Βλέπεις τη ζωή σαν μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις. Με τόσα ενδιαφέροντα και την ενέργεια σου στο κόκκινο, κανείς δεν μπορεί να σε περιορίσει. Κάτω όμως από το δυναμικό παρουσιαστικό σου κρύβεται ένας άνθρωπος που αυτό-ανακρίνεται.
Επαγγελματικά: Η τυχοδιωκτική σου πλευρά σε οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Προσπαθώντας να ξεπεράσεις τα φυσικά σου όρια κινδυνεύεις με νευρική κατάρρευση.
Οικονομικά: Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις θα υπερκαλύψουν τα έσοδα σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να μην είσαι οπαδός της στενής σχέσης αλλά αναμφισβήτητα είσαι οπαδός του καλού σεξ.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Έχεις την ικανότητα να δραπετεύεις από τις δύσκολες καταστάσεις. Εκείνο που πραγματικά σε ενδιαφέρει είναι να ζήσεις τη ζωή σου χωρίς μεγάλες ευθύνες και ιδιαίτερες πιέσεις.
Επαγγελματικά: Κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που έζησες τον τελευταίο καιρό στο χώρο της εργασίας σου δείχνουν να ξεπερνιούνται και τα πράγματα γρήγορα θ' αλλάξουν προς το καλύτερο.
Οικονομικά: Μην απλώνεσαι περισσότερο από ό,τι αντέχει η τσέπη σου.
Αισθηματικά: Αυτό που έχεις πετύχει με το σύντροφο σου είναι να είστε πάνω από όλα φιλαράκια. Αν είσαι μόνος/η, έλκεσαι ερωτικά από άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved