Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ο πεινασμένος δεν λύνει το πρόβλημά του τρώγοντας πιο λίγο

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος του Απριλίου συνοδεύεται από την ολική έκλειψη Σελήνης και πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 4/4, στις 3.05 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στην 15η μοίρα του Ζυγού.
Οι δυσαρμονικές επιρροές Ουρανού και Πλούτωνα δυσκολεύουν την ομαλή συναισθηματική ροή, ενώ σχέσεις και συνεργασίες τραντάζονται συθέμελα προς μια νέα πορεία.
Η υπερβολική συναισθηματική φόρτιση είναι αποτέλεσμα συμβάντων που έχουν ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη έκλειψη και τώρα καλούμαστε να βιώσουμε τα αποτελέσματα.
Η αρμονική συμμετοχή του Δία
μπορεί να μετριάσει τα γεγονότα αλλά μπορεί και να τα διογκώσει, ανάλογα με τις γραφές του προσωπικού μας χάρτη.
Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 15 μοίρες των ζωδίων αυτών, βρίσκονται σε διανοητικό και συναισθηματικό συναγερμό.

Ωστόσο μια έκλειψη κρύβει πάντα ένα καλό μέσα στο κακό και ένα κακό μέσα στο καλό. Όλα θα φανούν και όλα θα βγουν στο φως αλλά χωρίς μεσοβέζικες λύσεις.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Τόση σύγχυση μέσα στο κεφάλι σου να εναλλάσσεται με θυμό και εκνευρισμό σε φέρνει στα όριά σου, ξεσπώντας ανεξέλεγκτα. Οι σχέσεις σου αποκτούν τελεσίδικη μορφή, αλλά από κάπου μπορείς να πιαστείς συνειδητοποιώντας πως αν δεν χαίρεσαι με ό,τι ζεις, δεν υπάρχει λόγος να το συντηρείς. Αυτή η συνειδητοποίηση μαζί με άλλες, σου δίνουν την ευκαιρία μέσω έντονης διαμάχης να ανανεωθείς και να λυτρωθείς από κάθε τι που σε καταδυναστεύει. Στην αρχή όμως θα σου κοστίσει πολύ ακριβά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι σε τρώει και σε απογοητεύει σε αυτή την έκλειψη, που αν δουλεύεις εστιάζεται γύρω από την εργασία σου και κάποιους συναδέλφους και αν δεν δουλεύεις, εστιάζεται σε κάποιους ανθρώπους που δεν έχεις διαχωρίσει τη στάση σου και τη στάση τους. Αυτό που είναι σημαντικό να δεις είναι τα μυστικά και τα κρυμμένα γύρω σου, φροντίζοντας και την υγεία σου. Άλλαξε συνήθειες, μετρίασε το άγχος και βρες τρόπους να διαχειριστείς τις έκτακτες καταστάσεις χωρίς να καταρρεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι σε έντονη συναισθηματική ανασφάλεια παρόλο που συμπεριφέρεσαι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Οι ανάγκες σου διπλασιάζονται, οι σχέσεις σου μετράνε αλλιώς, οι επιθυμία για διασκέδαση γίνεται απαίτηση και γενικά ανακινείς θέματα που σχετίζονται με την ευχαρίστηση που λαμβάνεις σε σχέση με την προσπάθειά σου. Στο φιλικό περιβάλλον αναμένονται εκπλήξεις και ειδήσεις που ή θα σε σοκάρουν ή απλά θα σε επιβεβαιώσουν. Η έκλειψη αυτή είναι για σένα αποκαλυπτική σε ότι αφορά την άποψή σου για τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά τα μέτωπα που ανοίγονται σε αυτή την έκλειψη και δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις το κεφάλι σου προς μια μεριά και αισθάνεσαι να σε καλεί η ανάγκη για μια άλλη. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, αλλά και θέματα σχέσεων και συνεργασιών σε βγάζουν εκτός εαυτού, εφόσον αισθάνεσαι αδύναμος/η να τα αντιμετωπίσεις. Ο εκνευρισμός δεν είναι λύση αντίθετα χρειάζεται να αποδεχτείς πως ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Μην κάνεις το λάθος να αντιπαρατεθείς. Ενήργησε ακαριαία και όσο μπορείς πιο ψύχραιμα απέναντι στις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Είσαι ο πιο ευνοημένος/η αυτής της έκλειψης γιατί σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να επιβληθείς στη ζωή σου, να αναστρέψεις καταστάσεις και να δεχτείς ευχάριστες ανατροπές γεμάτες διδάγματα. Κυριαρχείς με κάθε τρόπο στα θέλω σου, ανοίγεις νέους ορίζοντες, κοιτάς μπροστά και κυνηγάς στους στόχους και τα όνειρά σου. Τίποτα δεν είναι ικανό να σε εμποδίσει από το να λυτρωθείς από τα προσωπικά σου στοιχειά. Μπορεί να γίνεις αδίστακτος/η καθώς τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά ακούς την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί αδιάψευστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις βγαίνουν στην επιφάνεια που αφορούν την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Προβληματίζεσαι για το άμεσο μέλλον θέλοντας να κινηθείς προς πηγές εσόδων και συναισθηματικής επιβεβαίωσης. Επειδή δεν συνηθίζεις να παθιάζεσαι, η έκλειψη αυτή σου δημιουργεί εμμονές και αυτό έχει αντίκτυπο και στους άλλους. Ξεκαθάρισε πρώτα την αισθηματική σου ζωή και έπειτα ακολούθησε το ένστικτό σου που θα σε οδηγήσει σε όσα επιθυμείς να βρεις, να μάθεις και να διεκδικήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγές, διαφοροποιήσεις, νέα στάση ζωής και συμπεριφοράς, επιμονή, πείσμα και ακαμψία είναι μερικές από τις κύριες τροφοδοτήσεις της έκλειψης στο ζώδιό σου, που σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τα πάντα. Μέσα σε όλα αυτά είναι έντονη η ανάγκη να αλλάξεις κάτι πάνω σου, το οποίο θα διαδώσει την πρόθεσή σου για αλλαγή στους άλλους. Το συναισθηματικό σου κομφούζιο απαλύνεται μέσα από κοινωνικές περιπλανήσεις που γίνονται η διέξοδος αυτής της έκλειψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βουτάς βαθιά υπεραναλύοντας το κάθε τι, ενώ παράλληλα κολλάς σε ακατάλληλες συναναστροφές και επαφές. Το γεγονός πως αυτή η έκλειψη σου βγάζει τις εμμονές στην επιφάνεια, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις δέσμιός τους. Δώσε προσοχή στην υγεία σου και σε κάθε σύμπτωμα που έχει ανακύψει τον τελευταίο καιρό και αποτοξινώσου από βλαβερές συνήθειες και προσκολλήσεις. Ό,τι σου φανερωθεί τώρα έχει ιδιαίτερο μήνυμα που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και ενίσχυσε τον οργανισμό και τη διαύγειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταφέρνεις να αναπνέεις καλύτερα όταν οι άλλοι ασφυκτιούν, καθώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της έκλειψης προς όφελός σου. Ο ενθουσιασμός που σε διακατέχει σου δίνει κουράγιο και αισιοδοξία, ενώ αισθάνεσαι πως κάτι καινούργιο θα σε απασχολήσει σύντομα. Πιθανότατα θα έρθει από το κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον, τα οποία χρησιμοποιείς σαν όχημα για την καλυτέρευση της ψυχολογίας σου. Μια πρόταση για ένα ταξίδι ή μια κατεύθυνση που μπορεί να σου δοθεί, τείνουν να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεσαι εγκλωβισμένος μέσα σε γεγονότα που ως τώρα προσπαθούσες να διαχειριστείς, αλλά τώρα καταλαβαίνεις πως η φόρτιση σε ξεπερνά. Χρειάζεσαι ξεκούραση τη στιγμή που κάποια οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σου ρουφάνε όλη την ενέργεια. Επειδή σκέφτεσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, δείξε προσοχή σε αυτή την έκλειψη και όσο μπορείς φύλαξε τον εαυτό σου από ακραίες αντιδράσεις. Να θυμάσαι πως όσο νιώθεις διχασμένος/η, δεν είσαι έτοιμος/η για να πετάξεις ελεύθερος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι πως έχεις τρόπο να αντλήσεις μόνο τα ωφέλιμα στοιχεία της έκλειψης και προσανατολίζεσαι προς αυτόν τον σκοπό. Η υπερβολή μαζί με την αυτοπεποίθηση σε οδηγούν κατευθείαν στους στόχους σου που εστιάζονται στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου και να ταξιδέψεις. Διεκδικείς και επεκτείνεσαι όταν οι άλλοι διστάζουν, ενώ ήρθε και η στιγμή μιας απόφασης που θα δρομολογήσει τη ζωή σου διαφορετικά. Αυτό που δεν περιμένεις και αυτό που προσδοκείς, είναι έτοιμα να σου εμφανιστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνεις εκκρεμότητες ιδίως οικονομικές, φορολογικές και κληρονομικές να σου απομυζούν ενέργεια, γεγονός που θα συνειδητοποιήσεις απόλυτα σε αυτή την έκλειψη. Παρουσιάσου και μην υπεκφεύγεις, άντλησε θάρρος και κουράγιο, ώστε να νιώσεις καλύτερα και με τον εαυτό σου. Τακτοποίησε τα θέματα που σε απασχολούν και μπες στη ροή των γεγονότων που έχουν ήδη ξεδιπλωθεί. Μην βολεύεσαι εκεί που νομίζεις πως βολεύεσαι και πάρε τα πράγματα στα χέρια σου. Η έκλειψη σε καλεί να ενεργοποιηθείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved