Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Δεκέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Γενικά: Αυτό το μήνα μπορεί ν' ανακαλύψεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, παρ' όλα αυτά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αποφάσεις που θα πάρεις σε κατάσταση πανικού δεν θα σου βγουν σε καλό.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μπορεί ν' αντιδράς έντονα σε γεγονότα ελάσσονος σημασίας. Κάνε μια προσπάθεια να ξεχωρίσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι. Αν είσαι μόνος /η, και σκέπτεσαι να κάνεις μια σχέση για λόγους σκοπιμότητας, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.
Επαγγελματικά: Νέες επαγγελματικές γνωριμίες μπορεί να φαντάζουν σαν λύση, αλλά καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα.
Οικονομικά: Χρήματα από τρίτους, φόροι και κληρονομιές στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Επαναπροσδιορισμός στόχων!

Γενικά: Αυτό το μήνα ευνοούνται θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αιτία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να οργανώσεις το επόμενο βήμα σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ψυχική σου γαλήνη. Αν είσαι ελεύθερος /η, ξέρεις καλά τι θέλεις και αυτό αυξάνει την πιθανότητα να κάνεις την γνωριμία που ονειρεύεσαι.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς εύκολα να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστηρικτές. Ένα ταξίδι σου δίνει φρέσκιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη σου.
Οικονομικά: Θέματα που σε απασχολούν καιρό, τακτοποιούνται με ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σου δίνουν και παίρνουν. Γι' αυτό προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε χωράφια τρίτων και να μην δίνεις λαβές για σχόλια. Μην ξεχνάς η σιωπή είναι χρυσός.
Αισθηματικά: Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε κατατρέχει οδηγεί σε κόντρες και διαφωνίες με το σύντροφό σου που δεν οδηγούν πουθενά. Αν είσαι μόνος /η, παρά την έντονη κινητικότητα μην περιμένεις τίποτα σταθερό.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μια κατάσταση ρευστότητας και πολλοί λόγοι εκνευρισμού που σε κάνουν να θες να τα βροντήξεις. Μην κάνεις τίποτε εν θερμώ, αν δεν έχεις βρει κάτι άλλο.
Οικονομικά: Χρήματα έρχονται γρήγορα και άλλο τόσο γρήγορα φεύγουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Διακυμάνσεις σε θέματα σχέσεων!

Γενικά: Αυτό το μήνα η πορεία των σχέσεών σου παρουσιάζει διακυμάνσεις. Να είσαι επιφυλακτικός/ η με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις γιατί θα σύντομα θα χρειαστεί να ξεχωρίσεις τα «ξερά από τα χλωρά».
Αισθηματικά: Τα σημάδια της κρίσης γίνονται όλα και πιο εμφανή και ο/ η σύντροφος σου δεν θα περιμένει για πολύ. Ξεκαθάρισε τι θέλεις! Αν είσαι μόνος/η, κυνηγάς την εμπειρία για την εμπειρία και όπου βγει.
Επαγγελματικά: Επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, αν η εργασία σου έχει σχέση με ΜΜΕ, εκπαίδευση, τουρισμό ή διαφήμιση. Πρόσεξε το διαδύκτιο γιατί μπορεί να κρύβει παγίδες.
Οικονομικά: Χρήματα από μια ευκαιριακή δουλειά σε ανακουφίζουν προσωρινά.

ΛΕΩΝ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Διλήμματα από το παρελθόν!

Γενικά: Διλήμματα από το παρελθόν εμφανίζονται ξανά αυτό το μήνα. Μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις χωρίς να έχεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Σκέψου διπλά πριν μιλήσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ίσως έχεις υπερβολικές προσδοκίες από το σύντροφο σου με αποτέλεσμα ν' απογοητεύεσαι χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν είσαι μόνος/η, δεν είναι απίθανο να βρεθεί στο δρόμο σου ένα άτομο από το παρελθόν που σε είχε γοητεύσει αλλά δεν είχες προχωρήσει.
Επαγγελματικά: Το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της εργασίας σου, απορροφά όλο σου το ενδιαφέρον. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είσαι αρκετά αποδοτικός/η ή, ακόμα χειρότερα, να κάνεις λάθη.
Οικονομικά: Απέφυγε να δημιουργήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και διακανόνισε τυχόν οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Εστιάσου στις μικροχαρές της ζωής!

Γενικά: Το ενδιαφέρον σου αυτό το μήνα εστιάζεται στους φίλους και τις μικροχαρές της ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου, ευχάριστες δραστηριότητες και ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεχε τα μπερδέματα στο χώρο της εργασίας σου. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν είσαι μόνος/η, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός, αλλά στο θέμα «διάρκεια» βάλε ερωτηματικό.
Επαγγελματικά: Μια νέα εργασία, μια προοπτική να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή μια πρόταση για ένα νέο πόστο είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της περιόδου, αν βέβαια έχεις αποδείξει την αξία σου. Αν προκύψει κάτι σχετικό μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί.
Οικονομικά: Ένα μπόνους ή χρήματα από μια παλιά οφειλή δίνουν μια ανάσα στο πορτοφόλι σου.

ΖΥΓΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αίσθηση υπεροχής!

Γενικά: Η αίσθηση υπεροχής που έχεις αυτό το μήνα μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και απότομη συμπεριφορά. Επιστράτευσε τη διπλωματία σου για να ηρεμήσεις τα πνεύματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση παρά τις αντιθέσεις σας όλα πάνε καλά. Χαλαρώνοντας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού θα έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνος/η, και ψάχνεις για σύντροφο, σταμάτα να ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα.
Επαγγελματικά: Μεγάλη κινητικότητα στον χώρο της εργασίας σου δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις συμφωνίες και να ενισχύσεις το επαγγελματικό σου προφίλ.
Οικονομικά: Πολλά έξοδα που όμως δεν μπορείς να αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αναθεώρηση στόχων!

Γενικά: Αυτό το μήνα αναθεώρησε τους στόχους σου και αξιολόγησε τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Όποιος δεν σέβεται τις επιθυμίες σου δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια σε οδηγεί σε συμβιβασμούς. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.
Επαγγελματικά: Η συσσώρευση ευθυνών και η δυσκολία σου να πεις «όχι» όταν σου ζητάνε τη βοήθεια σου σε έχει φέρει στα όρια της κατάρρευσης. Βάλε όρια όσο είναι καιρός και βρες χρόνο για ξεκούραση.
Οικονομικά: Κλείσε τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και προγραμμάτισε ένα πιο υγιές μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα σταμάτα τα πισωγυρίσματα και αποφάσισε τι θέλεις, πριν σε προλάβουν τα γεγονότα. Το κενό που νοιώθεις δεν θα το καλύψεις με το να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην παίζεις σε διπλό ταμπλό γιατί στο τέλος θα χάσεις τ' αυγά και τα καλάθια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας απροσδόκητος έρωτας θα σε απομακρύνει για τα καλά από γνωστούς και φίλους.
Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα απόφυγε να δεσμευτείς με συμφωνίες που δεν αφήνουν περιθώρια υπαναχώρησης. Πίσω από τα μεγάλα λόγια μπορεί να κρύβονται καλοστημένες παγίδες.
Οικονομικά: Απόφυγε τους πειρασμούς, γιατί ό, τι βλέπει το μάτι σου το παίρνει το χέρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VIΙ ΑΡΜΑ

Μεγάλες φιλοδοξίες!
Γενικά: Αυτό το μήνα οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν και νοιώθεις την ανάγκη ν' ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Αυτό μπορεί ν' αφορά σε θέματα σπουδών, την εργασία σου ή ακόμα και ένα ταξίδι.
Αισθηματικά: Αν έχεις σχέση να είσαι σε επιφυλακή, ένας «φίλος» τη δυναμιτίζει με τις συμβουλές του. Αν είσαι μόνος /η, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να πάψουν οι νύχτες σου να είναι μοναχικές.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ο φόρτος εργασίας είναι αρκετά αυξημένος και ο ελεύθερος χρόνος σου ανύπαρκτος. Όσο κι αν η εργασία σου είναι ένα θεμελιώδες κεφαλαίο στη ζωή σου όλα έχουν και ένα όριο.
Οικονομικά: Τα μικροέξοδα δημιουργούν ρωγμές στον προϋπολογισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VIIΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πρωτοτύπησε!

Γενικά: Κάνοντας τις ίδιες κινήσεις θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Πρωτοτύπησε! Οι επιλογές που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι καθοριστικές για τις σχέσεις σου και το επαγγελματικό σου μέλλον.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση, χαράς Ευαγγέλια, αφού το ταίρι σου ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μη βιαστείς να ενδώσεις, γιατί στην πορεία μπορεί ν' αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Προσπάθησε να χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία, απόφυγε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και εργοδότες και δεν θα χάσεις.
Οικονομικά: Παρ' όλο που οικονομικά ο μήνας είναι ζόρικος, αρχίζει να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

Γενικά: Αυτό το μήνα πρόσεξε τι λες και σε ποιον. Απόφυγε να διασπαθίσεις την ενέργειά σου δεξιά και αριστερά και εστιάσου σε ένα στόχο. Γέμισε τις μπαταρίες σου με μικροαποδράσεις στη φύση.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση σημασία δεν έχει να έχεις δίκιο, αλλά να περνάς καλά. Γι' αυτό ρίξε νερό στο κρασί σου και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου όταν κάτι δεν σ' αρέσει. Αν είσαι μόνος /η, μην αγγίζεις ό, τι ανήκει αλλού.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η πείρα και οι έξυπνες ιδέες σου θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα που δημιουργούν οι προβληματικοί συνεργάτες. Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσες να δουλεύεις χωρίς αφεντικό στο κεφάλι σου.
Οικονομικά: Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και περιόρισε κάθε περιττή δαπάνη.

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved