Οι χρησμοί του Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Νοέμβριο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε. Νοέμβριος πλέον και ο καιρός δείχνει σιγά-σιγά τα δόντια του. Ειδικά αυτό που έγινε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική το είχαμε περιγράψει χαρακτηριστικά στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου. Στην διάρκεια του Νοεμβρίου, του προτελευταίου μήνα της χρονιάς, μάς περιμένουν πολλά και μάλιστα σε διαφορετικά επίπεδα.

Σε πολιτικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι καλά αφού η κυβέρνηση βλέποντας την ψαλίδα να ανοίγει δημοσκοπικά κι άλλο αρχίζει να «βράζει» περισσότερο στο εσωτερικό της και η κατάσταση εντείνεται επειδή αποτελείται από δυο κόμματα με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Από την άλλη οι όποιες «κινήσεις» ανθρωπιάς κάνει η κυβέρνηση συνοδεύονται από αμέτρητα «αλλά» δηλαδή προϋποθέσεις. Αυτό ουσιαστικά εκθέτει την κυβέρνηση στα μάτια ακόμα και των πιο πιστών οπαδών της.

Η προσέγγιση του προοδευμένου Άρη (δράση, πολεμική και εριστική διάθεση ) στον γενέθλιο Βουλκάνους της Ελλάδος μιλά για έντονη εμπλοκή σε θέματα που απαιτούν ψυχραιμία. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο άξονας Άρη/Βουλκάνους σημαίνει «Μηχανική ενέργεια. Κινητική ενέργεια. Στρατιωτική άσκηση. Πράξεις βίας» αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα πάνε να γίνουν ζόρικα.

Από την άλλη θα πρέπει να προσεχτεί το θέμα με την ΑΟΖ αφού τόσο ο γενέθλιος Ποσειδώνας (λάθη, θέματα σχετικά με τη θάλασσα) της Ελλάδας όσο και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, της Ν.Δ και του Αλέξης Τσίπρα δέχονται δυσαρμονική όψη τετραγώνου από τον διελαύνοντα «ύπουλο» Ποσειδώνα. Στον αστρολογική χάρτη της Ελλάδας ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου (λανθασμένες επιλογές της εξουσίας).

Το προοδευμένο Μεσουράνημα δείχνει εξαπάτηση από τους άλλους μέσα από σχέσεις που υφίστανται αλλά είναι ανειλικρινείς. Το Μεσουράνημα υποδεικνύει τις δικές μας, ως χώρα, δράσεις κάτι που εκ των πραγμάτων κάνει αντιληπτό πως μάλλον μόνοι μας «βγάζουμε τα μάτια μας». Παράλληλα, μας δείχνει το βιολογικό τέλος κάποιου που ήταν στέλεχος κυβέρνησης ή σοβαρές επιπλοκές σε ζητήματα υγείας του.

Η παρουσία του Κρόνου στο μεσοδιάστημα Απόλλων/Βουλκάνους ασφαλώς προβληματίζει αφού σε ένα τόσο επεκτατικό μεσοδιάστημα που συμβολίζει τον πλούτο και την ευημερία υπάρχει ένας τόσο «στερητικός» πλανήτης. Αυτό μας δίνει ως ερμηνεία εμπόδια στην επέκταση αλλά και αποτυχία ή σταμάτημα της εμπορικής ανάπτυξης . Άρα τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο θα χαρακτηριστούν ως αρκετά δύσκολα. Επιπροσθέτως, η συνέχεια της εξίσωσης μας δείχνει ενδόμυχες σκέψεις κάποιου να αποχωρήσει.

Ο Προοδευμένος Ωροσκόπος υποδεικνύει προσπάθεια να ελεγχθούν οι φτωχοί άνθρωποι αλλά και ότι είναι πιθανό να χρειαστεί κάποιος να καταστεί υπεύθυνος για πράξεις που ουσιαστικά βαραίνουν άλλους. Μέσα σε όλα αυτά ενδεχομένως να έχουμε «ατύχημα» επιφανούς ατόμου που θα έχει αποχρώσεις-ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ο Προοδευμένος Ουρανός, αυτός που φέρνει τις μεγάλες αλλαγές, μιλά για προβλήματα και ενέργειες που οδηγούν σε απώλειες ζωής. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να «καλύψει» αμέλειες και λάθη. Παράλληλα, ο Ουρανός βρίσκεται σε «επαφή» με τον άξονα Κρόνου/Ουρανού που μιλά για έριδες και ακαμψία και υποδηλώνει ασυνεννοησία και αποποίηση ευθυνών στην πολιτική ζωή.
Ο Προοδευμένος Ήλιος «προϊδεάζει» για επερχόμενες αλλαγές στα θέματα οικίας και γενικά θέματα ακίνητης περιουσίας αφού θα είναι σε επαφή με το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου/Άδμητου και δείχνει εμμονές μα και θέσεις αμετακίνητες.

Ο προοδευμένος Άδμητος μιλά για έκτακτη συνεδρίαση αλλά και λανθασμένη τακτική του κράτους. Το ερώτημα είναι: η συνεδρίαση θα αφορά σε οικονομικά ζητήματα, για την συνοχή της κυβέρνησης ή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας; Η απάντηση είναι: μάλλον και για τους τρεις προαναφερθέντες λόγους. Αυτό «ενισχύεται» ως επιχείρημα ελέω του Zeus που σχετίζεται με τις εμπόλεμες καταστάσεις και τα «θερμά επεισόδια» και ο οποίος μιλά για συναγερμό για καυτά θέματα, εκρήξεις ή φωτιές και επαφές των ηγετών με τους επικεφαλείς των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Άδης μιλά για έναν λαό σε ένδεια αλλά και προβλήματα με το αναπνευστικό. Λέτε να πιάσουν τίποτα απότομα κρύα και να αρχίσουμε να καίμε πόρτες και μπαουλοντίβανα;

Ο προοδευμένος Άρης μιλά για έναν ξαφνικό γάμο αλλά και για γάμους «πολιτικούς – κομματικούς». Επιπλέον, δείχνει ότι μια εταιρεία θα αναλάβει ένα έργο που μέχρι πρότινος ήταν στην αρμοδιότητα του κράτους ή του δημοσίου. Ο Βόρειος Δεσμός (ο λαός) βρίσκεται σε μεσοδιαστήματα που υποδεικνύουν μια τάση του λαού να πιστεύει πως κάποιος θα τον βοηθήσει αλλά και κάποιους να δίνουν την εντύπωση πως τώρα έχουν τις λύσεις. Ο Βουλκάνους προλέγει επιχειρηματικές δραστηριότητες και επενδύσεις (πολύ καλό αυτό) που όμως τα αποτελέσματα αυτών θα είναι «φτωχά» και θα φέρουν απογοήτευση.
Δύσκολες στιγμές και δύσκολα φεγγάρια...

Ο μήνας έχει αρκετές «δυσκολίες» αφού ο διελαύνων Άρης μέσα από τον Αιγόκερω «διεγείρει» δύσκολα θέματα για την Ελλάδα δείχνοντας ένταση και επιφυλακή στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας αλλά και το τέλος μιας μάχης μετά «παραδόσεως». Από την άλλη, ίσως δούμε άτομα από τους προαναφερόμενους κλάδους να οδηγούνται στη δικαιοσύνη αλλά, παρά το ότι τα αδικήματα ίσως είναι ήσσονος σημασίας, τελικά να υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ του νομικού πλαισίου και του περί δικαίου αίσθημα. Ο Άρης όμως συναντά και τον προοδευμένο Ποσειδώνα και αυτό δείχνει δόλιες πράξεις .Μιλά για μια «πτώχευση» αλλά και για εμπόδια που μπαίνουν σε άτομα που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης, προεικονίζει άκαρπες επιθέσεις και αεροναυτικά ατυχήματα. Πιθανότητες συντριβής.

Ο διελαύνων Πλούτωνας «συναντά» στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας τον γενέθλιο Κρόνο της, δείχνοντας δυσκολίες στο να εφαρμοστούν κάποια πράγματα και προμηνύοντας μια αργή, πλην όμως τυχερή αλλαγή που πραγματοποιείται και που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω πως τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα στην πολιτική ζωή ενώ η Τουρκική προκλητικότητα ίσως ξεπεράσει τα «εσκαμμένα». Να θυμάστε πως η πολιτική έχει τρεις χαρακτήρες: Αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει πραγματικά και αυτόν που νομίζει πως έχει.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved