Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 24/9, 9:13 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Οκτώβριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παίρνεις τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά απ' ό, τι είναι. Προσπάθησε να παραμείνεις συναισθηματικά αμέτοχος/η, σχεδίασε την πορεία σου και ρίξε τις δυνάμεις σου για να πετύχεις το καλύτερο. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο και μην προδικάζεις κανένα αποτέλεσμα αν πρώτα δε δοκιμάσεις την τύχη σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην πιέζεις το σύντροφό σου να κάνει αυτά που θέλεις εσύ. Άφησέ τον ελεύθερο να επιλέξει. Αν επιμείνεις, πέρα από την ικανοποίηση του εγωισμού σου, δεν θα κερδίσεις τίποτα ενώ έτσι θα χαίρεις της αγάπης και της εκτίμησής του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δώσε αυτό το μήνα προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά στην δουλειά σου. Ενδεχομένως ορισμένοι συνάδελφοί σου να μην μπορούν να τις διακρίνουν αλλά να ξέρεις ότι κρύβουν κάποια πολύ βασικά στοιχεία που δεν πρέπει να τα αγνοήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε αυτό το μήνα να ελέγχεις τι ξοδεύεις καθημερινά γιατί αν σπαταλήσεις μικροποσά ανεξέλεγκτα, στο τέλος του θα διαπιστώσεις ότι τελικά αυτά που ξόδεψες ήταν πολύ περισσότερα από όσα πίστευες και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα, παρόλο που συνήθως δεν διακατέχεσαι από ανασφάλεια, θα έχεις μια έλλειψη σιγουριάς και γι' αυτό θα προσπαθήσεις περισσότερο σε κάθε τομέα. Ίσως να επηρεάζεσαι από την γνώμη τρίτων. Άφησέ τους να πουν ό, τι θέλουν και συνέχισε το δρόμο σου. Πίστεψε στις δυνατότητές σου γιατί μπορεί να έχεις ενδοιασμούς και να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην συγκρίνεις τη σχέση σου με αυτήν των άλλων, βασιζόμενος/η στην όμορφη εικόνα που πιθανόν να παρουσιάζουν. Όλοι φροντίζουν να βγάζουν το καλό τους πρόσωπο προς τα έξω. Δώσε περισσότερο βάρος στο τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και τότε να κρίνεις και τη δική σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεσαι ότι ένας συνάδελφός σου θα μπορούσε να κάνει καλύτερα τη δουλειά που κάνεις εσύ. Ακόμα κι αν κάποιος καυχιέται για το ότι είναι πιο ικανός από σένα, στο τέλος θα αποδειχθεί περίτρανα η αλήθεια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην μπεις στη διαδικασία να συγκριθείς οικονομικά με κάποιους γνωστούς σου επειδή έχουν οικονομική άνεση και κάνουν ακριβές αγορές. Προσπάθησε να διαχειριστείς έξυπνα τις δαπάνες σου και μην πέφτεις στην παγίδα να μιμηθείς τον τρόπο ζωής τους.

ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα απομονώσου λίγο για να ακούσεις καλύτερα τη φωνή της διαίσθησής σου και να παραμείνεις ανεπηρέαστος/η από ορισμένα άτομα. Κάποια νέα σχέδια και αλλαγές πιθανόν να σε τρομάζουν γιατί φοβάσαι ότι θα πετύχεις αυτό που επιθυμείς αλλά δεν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς. Πρέπει να νιώσεις ότι αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να έχεις τον έλεγχο στη σχέση σου και τον σύντροφό σου μπορεί να σε κάνεις να νιώθεις ασφαλής αλλά είναι λανθασμένη αντίληψη. Η ευτυχία δεν προέρχεται από το να γίνεται αυτό που θέλεις εσύ ή με τον δικό σου τρόπο αλλά από την αγάπη και την ευχαρίστηση που εισπράττεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πιθανόν να βιώσεις μεγαλύτερη αντιπαλότητα από τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι από ό, τι από εκείνα που ανταγωνίζεσαι και αυτό θα σε στενοχωρήσει. Δείξε χαλαρότητα και μην κρατήσεις κακία. Θα δεις ότι σύντομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Άκου το ένστικτό σου και μην προβείς σε κάποια οικονομική κίνηση αν έχεις αμφιβολίες. Ρώτησε, μάθε, ενημερώσου πλήρως και δώσε προσοχή και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Πρόσεξε τις επιπτώσεις των όρων και των προϋποθέσεων γιατί είναι πολύ σημαντικές.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλύτερα να συζητήσεις με κάποιο άτομο ευθέως, παρά να προσπαθείς να καταλάβεις μέσα από τα μάτια του ή τις κινήσεις του αν έχει πρόβλημα. Αν ήδη έχεις αντιληφθεί ότι κάτι έχει που το απασχολεί, η διπλωματική σου φύση θα σε βοηθήσει να το προσεγγίσεις και να μιλήσεις μαζί του, οπότε δε χρειάζεται να μπεις σε διαδικασία να μαντέψεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πρέπει να ρωτάς για τις σκέψεις και τα συναισθήματα του συντρόφου σου, αντί να προσπαθείς να διαβάσεις το μυαλό του. Να δείξεις προθυμία να συζητήσετε είτε θέματα της καθημερινότητας ή άλλα μεγαλύτερης σημασίας της κοινής σας ζωής γιατί μπορεί να σε εκπλήξει με αυτά που θα σου πει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι ότι απειλείσαι από έναν συνάδελφο που καλοβλέπει τη θέση σου. Μείνε συγκεντρωμένος/η σε αυτό που πρέπει να κάνεις γιατί θα ανταμειφθείς για τη συνέπεια και την καλή σου δουλειά κι άσε του άλλους να λένε ό, τι θέλουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν κάνεις τον προϋπολογισμό του μήνα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πόσα και για τι πράγμα ξοδεύεις. Μην υποτιμάς τα ψιλά που δίνεις για διάφορα μικροπράγματα γιατί αν τα βάλεις κάτω, θα δεις ότι τελικά είναι αρκετά χρήματα.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με κάποιες σκληρές αλήθειες, μην μπεις όμως σε διαδικασία να αμυνθείς, ούτε να εκνευριστείς. Είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για σένα που ίσως δεν γνώριζες. Μπορεί να ρίξει λίγο το Εγώ σου αλλά ό, τι ανακαλύψεις για τον εαυτό σου μελλοντικά μόνο κέρδος μπορεί να σου φέρει.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια τυχαία συνάντηση αυτό το μήνα με ένα πολύ ελκυστικό πρόσωπο μπορεί να σε συναρπάσει. Αν είσαι μόνος/η και σου αρέσει, άρπαξε την ευκαιρία και δώσε του το πράσινο φως. Αν είσαι σε σχέση, να φλερτάρεις το σύντροφό σου για να αναθερμανθεί το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν χρειάζεσαι βοήθεια στη δουλειά σου ή σε ένα έργο που έχεις αναλάβει, καλύτερα να το παραδεχτείς, αντί να προσποιείσαι ότι μπορείς να το χειριστείς. Μη φοβάσαι ότι θα φανείς αδύναμος/η, αν τη ζητήσεις. Κανείς δεν έχει την απαίτηση να μπορείς να κάνεις τα πάντα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να κρατάς μια ισορροπία στα χρήματά σου κι όχι να τα ξοδεύεις σε ακριβά ρούχα, παπούτσια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την εμφάνισή σου, ιδίως αν δεν έχεις τα χρήματα. Να έχεις επίγνωση της οικονομικής σου κατάστασης και να κινείσαι στα μέτρα σου.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτόν τον μήνα μπορείς να κερδίσεις πολλά, χωρίς μεγάλο κόπο, αρκεί να είσαι αρκετά παρατηρητικός/η και να κινηθείς έξυπνα. Αποστασιοποιήσου ώστε να έχεις καλύτερη οπτική του στόχου σου, κάνε τα σχέδιά σου και μην παρεκκλίνεις της πορείας σου εξαιτίας της ευκολίας που μπορεί κάποιος να σου υποσχεθεί.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα καλείσαι να σκεφτείς το ιδανικό για σένα στον έρωτα, αν είσαι ελεύθερος/η. Μην σκέφτεσαι όμως υπολογιστικά και μόνο τον εαυτό σου ή το τι θα εισπράξεις εσύ αλλά και το τι προτίθεσαι να δώσεις στον άλλο άνθρωπο. Αν είσαι γενναιόδωρος/η συναισθηματικά, σύντομα θα λάβεις όσα επιθυμείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες σου, μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις σιγουριά για να επιχειρήσεις το επόμενο μεγαλύτερο και πιο τολμηρό βήμα στα επαγγελματικά σου. Γι' αυτό σχεδίασε το μέλλον σου ανάλογα με τις δυνατότητές σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είσαι λογικός/η με τα χρήματά σου αλλά δε χρειάζεται να γίνεις και τσιγκούνης/α. Δεν θα πέσεις έξω οικονομικά, αν ελέγχεις με προσοχή τα ποσά που ξοδεύεις, ιδίως αν χρειάζεται να κάνεις μια απαραίτητη αγορά.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας από τους φίλους σου με τον οποίο είσαι πολύ δεμένος/η μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά, και παρόλο που ξέρεις ότι δεν έχει κακή πρόθεση, θα σε πειράξει. Όλος ο μήνας μπορεί να φέρει κάποια παρόμοια θέματα στην επιφάνεια και να σε αναγκάσει να κάνεις αναθεωρήσεις για ορισμένα άτομα ή να βάλεις όρια.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει κάποια συναισθηματικά κενά γι' αυτό θα σε απασχολήσει έντονα το τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις τελικά αυτό που θέλεις. Να λάβεις όμως υπόψη σου ότι ενδεχομένως ορισμένες απαιτήσεις σου να είναι υπερβολικές και το ταίρι σου να δυσκολεύεται να τις καλύψει. Να έχεις υπομονή μαζί του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι η ομαδική εργασία μπορεί να φέρει θετικότερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα από ό, τι αν δούλευες μόνος/η σου. Γι' αυτό πρέπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις λίγο τις σχέσεις σου με τα υπόλοιπα άτομα. Χρειάζεσαι τις διαφορετικές τους ικανότητες και να κατανοήσεις τη νοοτροπία τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είσαι γενναιόδωρος/η και να προσφέρεις ό, τι μπορείς σε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σένα. Όσα περισσότερα δίνεις τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να γυρίσουν πίσω σε σένα διπλάσια.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα, θα πρέπει να επιχειρήσεις να πας παρακάτω, ακόμα κι αν δε σου αρέσει αυτή η προοπτική. Το να παραμένεις κάπου που δε σε ικανοποιεί, από το φόβο του τι θα σου προκύψει στην πορεία ή αν μπορείς να αντεπεξέλθεις, δε σου κάνει καλό. Πάρε την απόφαση, σχεδίασε πως θα κινηθείς και κάνε το βήμα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην εκπλαγείς, αν έχεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για το πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος/η κι αναρωτιέσαι αν είναι αυτό που νόμιζες ή έκανες λάθος. Το ίδιο ισχύει αν είσαι σε σχέση. Ξεχνάς όμως ότι αν είσαι πολύ καιρό με το άλλο άτομο είναι λογικό να αλλάζει όπως και συ. Δε γίνεται να είστε όπως ήσασταν στην αρχή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ακόμα κι αν δεν έχεις κάτι ξεκάθαρο από τον προϊστάμενο σου, κινήσου με σιγουριά, σχεδιάζοντας την μελλοντική επαγγελματική σου πορεία. Πιθανόν να πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ψάξεις για άλλο αντικείμενο ή να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον, αν βλέπεις ότι ο κόπος σου δεν εκτιμάται ή δε σε γεμίζει.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσγειωμένος/η με τα οικονομικά σου και να μην βάζεις στόχους που είναι δύσκολο να τους πετύχεις. Σε περιόδους κρίσης τα μεγάλα όνειρα για πολλά χρήματα είναι άτοπα και άκαιρα. Διαχειρίσου με σύνεση τα έσοδά σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα πιθανόν να αγχωθείς γιατί έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και δεν θα ξέρεις με ποιο να πρωτοασχοληθείς. Πιθανόν να υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αλλά για να τα βγάλεις πέρα ίσως χρειαστεί να κάνεις μια παύση ή να περιορίσεις αρκετά τις δραστηριότητές σου, αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Πέρασε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου γιατί θα αρχίσει να δυσανασχετεί με το φορτωμένο πρόγραμμά σου. Κάντε κάτι αυθόρμητο, όπως μια μίνι απόδραση από την καθημερινότητα, βρες ένα κοινό ενδιαφέρον να ασχοληθείτε ή απλά βγείτε πιο συχνά οι δυο σας να μιλήσετε και να διασκεδάσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σου αρέσει να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και να παράγεις έργο αλλά κάποιες φορές δεν χρειάζεται να προσπαθείς τόσο πολύ γιατί δε θα αντέξεις στους πολύ απαιτητικούς ρυθμούς. Λόγω του χαρακτήρα σου μπορείς να βρεις έξυπνους τρόπους για να βγάλεις πιο εύκολα τη δουλειά που θέλεις, εξασφαλίζοντας για σένα περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως σου γίνει μια πρόταση που υπόσχεται μεγάλες ευκαιρίες και κέρδη. Μην υποκύψεις στην επιθυμία σου για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, αν πρώτα δεν ελέγξεις τα πιθανά μειονεκτήματα ή ανταλλάγματα. Να σταθείς στις λεπτομέρειες και να εκφράσεις κάθε σου φόβο, απορία ή αμφιβολία.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν θα είναι εύκολο αυτό το μήνα να βγεις από ένα αδιέξοδο που θα αντιμετωπίσεις. Αντί να πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις, ίσως θα ήταν καλύτερο να αποστασιοποιηθείς για να αποκτήσεις καλύτερη οπτική. Όταν δεις ολοκληρωμένη την εικόνα μπροστά σου θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις περισσότερο τη φύση του προβλήματος και να φτάσεις πιο εύκολα στην επίλυσή του.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα στο τι θέλεις από μια ερωτική σχέση, καθώς σήμερα χρειάζεσαι κάτι, που χθες δεν σε ένοιαζε τόσο και αύριο μπορεί να ψάχνεις κάτι άλλο. Ενδεχομένως να αλλάζουν οι επιθυμίες σου ή συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά έχε κατά νου μήπως όλα αυτά οφείλονται σε επιδράσεις τρίτων κι όχι σε αυτά που ζητάει πραγματικά η καρδιά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να γίνει κάποιο λάθος σε μια δουλειά που έχεις αναλάβει αλλά δε χρειάζεται να είσαι υπερβολικά αυστηρός/η με τον εαυτό σου. Συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους. Το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να διορθωθεί. Αν ναι, τότε προσπάθησε να το φτιάξεις το συντομότερο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα σχέδιά σου για επιπλέον χρήματα ίσως είναι πολύ αισιόδοξα και δεν ανταποκρίνονται στις τρέχουσες συνθήκες. Αξιολόγησε καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση και κάνε εκ νέου τους υπολογισμούς σου, αν δεν υπάρχουν σίγουρες προοπτικές για αύξηση των εσόδων σου.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ίσως αυτό το μήνα που είναι ο μήνας σου να έχεις αρκετές πιέσεις από τους γύρω σου ή κάποια άτομα της οικογένειάς σου για να προσπαθήσεις ή να προσφέρεις το κάτι παραπάνω. Επειδή είσαι αρκετά ευεπηρέαστος/η και θέλεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες τους πιθανόν να το επιχειρήσεις. Το θέμα είναι αν εσύ το επιθυμείς πραγματικά. Αν όχι, ήρθε ο καιρός να κάνεις τη μικρή σου επανάσταση.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο τι ζητάς από έναν άνθρωπο καλύτερα να μην αποδέχεσαι προτάσεις για ραντεβού γιατί τις περισσότερες φορές βαριέσαι και δεν περνάς καλά. Πέραν τούτου σπαταλάς πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις καλύτερα, αν έκανες μια εσωτερική αναζήτηση για να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι τίτλοι στη δουλειά δεν καθορίζουν απαραίτητα το ποιος/α είσαι. Σαφώς είναι ένα κριτήριο η θέση που κατέχεις στην εργασία αλλά όχι το αποκλειστικό που θα επιβεβαιώσει ή θα μειώσει την προσωπική σου αξία. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι ιεραρχικά, προσπάθησε να συμβάλλεις όσο μπορείς και να αποβάλλεις την αίσθηση της αδικίας που μπορεί να έχεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ευνοείσαι οικονομικά και καλά θα κάνεις να τον εκμεταλλευτείς, όχι για να κυνηγήσεις το εύκολο κέρδος, ούτε να συμμετέχεις σε τυχερά παιχνίδια, αλλά να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο ώστε να αυξηθούν τα έσοδά σου. Μην ξεχνάς όμως ότι το χρήμα από μόνο του δε φέρνει την ευτυχία.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι καιρός να πάρεις την απόφαση να αυτονομηθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε επηρεάζουν αρνητικά και να κινηθείς με γνώμονα τα δικά σου «θέλω» και επιδιώξεις. Ορισμένες φορές το να μην αντιδράς έντονα είναι καλό, αλλά όταν οι άλλοι αποφασίζουν για σένα και συ το αποδέχεσαι αδιαμαρτύρητα, τότε αλλάζει το πράγμα. Αυτό το μήνα, προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς και να εναντιωθείς, αν καταπιέζεσαι.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μάλλον πρέπει να χαμηλώσεις τον πήχη και να μην είσαι τόσο αυστηρός/η με τους άλλους ανθρώπους. Ούτε εσύ είσαι τέλειος/α. Το θέμα είναι αν τα ελαττώματα κάποιου ατόμου είναι περισσότερα από τα προτερήματά του ή τέτοια που δεν μπορείς να τα ανεχτείς. Μη γίνεσαι απόλυτος/η γιατί δύσκολα θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι ένας δύσκολος μήνας στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα και μάλιστα οριστικά και χωρίς καθυστέρηση γιατί θα επιστρέψουν στο άμεσο μέλλον. Αν δεν μπορείς να τα αναλάβεις μόνος/η σου ζήτησε βοήθεια από κάποιο συνάδελφό σου ή ένα άτομο πιο έμπειρο από σένα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και στα οικονομικά σου υπάρχει μια δυστοκία γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις γι' αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στα χρήματα που ξοδεύεις, έστω και αν είναι μικροποσά. Σίγουρα πάντως πρέπει να τα οργανώσεις καλύτερα, αν δεν μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved