Πλανητικό σκηνικό Σεπτεμβρίου 2014

Πλανητικό σκηνικό Σεπτεμβρίου 2014 – Τρυγώντας, οργώνοντας και σπέρνοντας

Πλανητικό σκηνικό Σεπτεμβρίου 2014

O Σεπτέμβριος δίνει την ψευδαίσθηση πως η ξενοιασιά του καλοκαιριού γαργαλάει ακόμα τη μύτη μας με ευωδιά νυχτολούλουδου και η μέρα παρόλη τη συρρίκνωση, διατηρεί τη ζωντάνια της όπως η όμορφη γυναίκα στο πέρασμα του χρόνου.
Ο φετινός Σεπτέμβριος αφήνει παρόμοια εντύπωση και αστρολογικά, με τους πλανήτες να μας καθησυχάζουν στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ παράλληλα προτρέπουν για αναδιοργάνωση, τάξη και ασφάλεια.
Η απόλαυση αυτού του μήνα έχει αντιοξειδωτική επίδραση όπως τα ρόδια που ωριμάζουν στην αγκαλιά του, καθαρίζοντας με το ζουμί τους τις τοξίνες.

Ο Ήλιος διανύει την 8η μοίρα της Παρθένου και από αυτό το ζώδιο έχουμε εντονότερη την αίσθηση της ευθύνης ειδικά σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας.
Η ανάγκη να προσφέρουμε υπηρεσία συνοδεύεται από ισχυρή θέληση από 1 έως 8/9 με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ το εξάγωνο με τον Κρόνο από 8 έως 16/9 τονίζει την αξιοπιστία και τη συνέπεια στις κινήσεις μας.
Χειρωνακτικές εργασίες ευνοούνται, καθώς και οποιαδήποτε υπόθεση που χρειάζεται θεμελίωση.
Στις 23/9 στις 5.30 το πρωί ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, απογειώνοντας την τελευταία εβδομάδα του μήνα την ανάγκη για καλαισθησία, συντροφικότητα και καλλωπισμό όσων μας περιβάλλουν άμεσα.

Ο Ερμής στις 3/9 περνάει στον Ζυγό παραμένοντας έως τις 29/9 που θα περάσει στον Σκορπιό.
Ήρθε η ώρα να διαπραγματευτούμε δίκαια και να εκφράσουμε διακριτικά τις ανάγκες μας.
Ο συμβιβασμός αποκτά αξία και απαλλάσσεται από την αίσθηση της υποταγής.
Οι σχέσεις μπαίνουν σε νέα βάση, ενώ πολλοί βρίσκουν διέξοδο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Το εξάγωνο με τον Δία από 8 έως 14/9 προσφέρει γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία και το διάστημα είναι ιδανικό για λύση παρεξηγήσεων και αποκατάσταση σχέσεων, ειδικά στις 11/9.
Η δυσπιστία που προκαλεί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα το ίδιο διάστημα, μπορεί να γίνει λύτρωση για τις κρυφές και ανομολόγητες σκέψεις μας, που θα εξαναγκαστούν να ξεδιπλωθούν.
Η αντίθεση με τον Ουρανό από 11 έως 17/9 κάνει τις συγκρίσεις αναπόφευκτες, δίνοντας το τέλειο άλλοθι στις επιλογές μας. Ραγδαίες εναλλαγές φέρνουν απροσδόκητες αλλαγές.

Η Αφροδίτη από τις 24 μοίρες του Λέοντα, θα συνεχίσει την προσπάθεια εντυπωσιασμού έως τις 5/9 στις 9.07 το βράδυ που θα προσγειωθεί στην Παρθένο.
Ως εκείνη τη στιγμή, συνεχίζεται η θεατρική έκφραση στη συμπεριφορά ενώ δεν κάνουμε τίποτα χωρίς σκοπιμότητα και επενδυτικές απόπειρες.
Από τη νέα της θέση στην Παρθένο, η λεπτομέρεια είναι αυτή που πρωταγωνιστεί αλλάζοντας τους ρόλους, επωφελούμενοι από τις υποδείξεις της.
Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από 7 έως 14/9 ωθεί σε ρομαντικές εξιδανικεύσεις που κοντράρονται με την πρακτική αναγακιότητα και ο κίνδυνος της εξαπάτησης μειώνεται, λόγω και άλλων πλανητικών σχηματισμών.
Ωστόσο το διάστημα δεν προσφέρεται για σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις.
Αντίθετα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 12 έως 18/9 ισχυροποιεί συναισθήματα και αυτοπεποίθηση, ευνοώντας και οικονομικές δραστηριότητες ειδικότερα στις 15/9.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί από 19 έως 25/9, φέρνει υποστήριξη και θεμελιώνει σοβαρές αποφάσεις.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Σκορπιό μετρώντας νίκες και απώλειες από τη μάχη του με τον Κρόνο από 1 έως 3/9, που η κόντρα τους λαμβάνει τέλος.
Αυτό το τριήμερο συσσωρεύουμε ενέργεια και δυναμισμό και δεν τα σπαταλάμε σαν σε σάκο του μποξ σε κανένα επίπεδο.
Στις 15/9 ο Άρης περνάει στον Τοξότη φτάνοντας ως την 11η μοίρα του και η τάση για περιπέτεια χωρίς ζώνη ασφαλείας γίνεται κάθε μέρα και πιο ορατή.
Το τετράγωνο όμως με τον Ποσειδώνα από 16 έως 28/9 μπορεί εύκολα να μας βγάλει εκτός ελέγχου, κορυφώνοντας και καταπιεσμένες επιθυμίες ειδικά στις 22/9.
Τέχνη και φιλοσοφία προσφέρονται ηδυπαθώς σαν αντικείμενα εξερεύνησης και ενασχόλησης απορροφώντας τις ανασφάλειες, που ξεφυτρώνουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Ο Δίας συνεχίζει την παρέλαση πάνω στο χρυσοποίκιλτο άρμα του στον Λέοντα από την 12η έως την 16η μοίρα του, σαν βασιλιάς που μοιράζει χρυσό στους υπηκόους του.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό όλο τον μήνα, είναι ένα γεγονός που υπερβαίνει το επιμέρους νόημα των υπόλοιπων πλανητικών όψεων, εφόσον χωρίς καμία εμπάθεια δείχνει την αποστροφή του σε οτιδήποτε συμβατικό και συνηθισμένο.
Η αίσθηση της αποδέσμευσης μας συνοδεύει σε κάθε μας κίνηση, μαζί με καλές προθέσεις που απεχθάνονται τους περιορισμούς.

Η ανισορροπία κάνει την εμφάνισή της από 21 έως 30/9 με το τετράγωνο με τον Κρόνο, που έρχεται να σπείρει απαισιοδοξία και να δοκιμάσει τις αντοχές των Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων και Ταύρων γεννημένων στο δεύτερο δεκαήμερο.
Οι απώλειες αυτό το διάστημα θα πρέπει να αξιολογηθούν με μεγάλη προσοχή, ενώ η αμφισβήτηση θα είναι έντονη.

Ουρανός και Ποσειδώνας συνεχίζουν την ανάδρομη πορεία τους, ο πρώτος στην 15η και 14η μοίρα του Κριού και ο δεύτερος στην 6η και 5η μοίρα των Ιχθύων.

Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ευθεία φορά στις 24/9 στις 3.36 το πρωί από την 11η μοίρα του Αιγόκερω που είναι σταθερά κολλημένος σαν την πεταλίδα στον βράχο.

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 9/9 στις 4.34 το πρωί στην 17η μοίρα των Ιχθύων σε αρμονικές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα, ισχυροποιώντας τη θέληση και προκαλώντας έντονες επιθυμίες και συναισθήματα.
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μοιάζουν με χωνευτικά επιδόρπια που βοηθούν την πέψη, μετά από ένα επιβλητικό δείπνο.

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 24/9 στις 9.14 το πρωί στην 2η μοίρα του Ζυγού συνοδευόμενη από το τρίγωνο Δία –Ουρανού και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα.
Το σύνθημά της είναι ανανέωση σε όλα τα επίπεδα ειδικά στο συναισθηματικό, προτρέποντας να αποβάλουμε κάθε κόμπλεξ, προκατάληψη, ατολμία, αναποφασιστικότητα και απωθημένο, προκειμένου να αισθανθούμε ελεύθεροι και χωρίς πίεση.

Καλό φθινόπωρο δεν λέμε ακόμα, αρνούμενοι να δεχτούμε την παραδοσιακή μελαγχολία του Σεπτέμβρη, φτιάχνοντας κολιέ ενθυμίων από τα κοχύλια των αναμνήσεων.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved