Οι χρησμοί του Ιουλίου για την Ελλάδα

Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.

Οι χρησμοί του Ιουλίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Ιουλίου 2014 για την Ελλάδα.

Η παραπάνω φράση του γερμανού καγκελάριου Όττο Φον Μπίσμαρκ αποτυπώνει ξεκάθαρα το κλίμα του Ιουλίου, αφού μετά το πέρας της πρώτης μετεκλογικής περιόδου, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια οι αληθινές προθέσεις.

Θα δούμε νέα μέτρα, μειώσεις στις συντάξεις και πολιτικές –εσωκομματικές διαμάχες για καρέκλες που είναι «limited edition». Το πολιτικό «μασάζ» για την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας θα αρχίσει και αν έχουμε ατύχημα πρόωρων εκλογών τότε αδιαμφισβήτητα πάμε για «εξώσεις» και «αλλαγή νοικάρη» στο Μαξίμου.

Ο Προοδευμένος Άρης πάει να πιάσει τον γενέθλιο Υποθετικό πλανήτη Βουλκάνους της Ελλάδος και αυτό δείχνει βία και μάχες σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με πιθανές τόσο μυστικές συνεννοήσεις όσο και εγκληματικές ενέργειες.

Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ψυχορραγεί, η ΔΗΜ.ΑΡ θα ψάχνει την πολιτική της επιβίωση και οι ΑΝ.ΕΛ όπως και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σιγά –σιγά θα τίθενται σε καραντίνα. Οι μέρες έχουν κάτι από το '65 με έντονα παζάρια και αλισβερίσια που θα θυμίζουν τους στίχους από το τραγούδι «Τα Λαδάδικα» που λένε: «Τόσα δίνω , πόσα θες» με τον κλήρο να πέφτει στους «ανεξάρτητους» βουλευτές.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι....

Η Νέα Σελήνη της 27η Ιουνίου θα είναι σε τετράγωνο μέσα από τον 12ο οίκο της Ελλάδας με την Σελήνη και τον Πλούτωνα της δείχνοντας επιβολή με παρασκηνιακό τρόπο.

Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός υποδεικνύει τη δραστηριοποίηση μιας συμμαχίας των εθνών (πχ ΟΗΕ, ΝΑΤΟ,Ε.Ε) στην οποία θα συμμετάσχει και η Ελλάδα όπως και διάθεση από μεριάς του κράτους να συμπαρασταθεί σε όσους έχουν ανάγκη... αλλά σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο προοδευμένος ASC προοιωνίζει ευθείες προειδοποιήσεις από το εξωτερικό για πιθανόν αλλαγή των οικονομικών δεδομένων ΕΑΝ αλλάξει η χώρα πολιτική –ιδεολογική πορεία. Η πολιτική ζωή θα ζει ημέρες «Μυστικού Δείπνου», αφού υπόγειες διεργασίες θα επιχειρηθούν να κρατήσουν «ζωντανή» την εν λόγω κυβέρνηση. Κάποια εξ αυτών θα βγουν στην επιφάνεια, δημιουργώντας ένα νέο «σκάνδαλο». Νέες αποχωρήσεις από κόμματα θα θέλουν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό.

Το προοδευμένο MC μιλά για ομιχλώδεις καταστάσεις και ανειλικρίνεια που φέρνουν αλλαγές στην δημοτικότητα πολιτικών προσώπων και κομμάτων.

Ο προοδευμένος Υποθετικός πλανήτης, Άδμητος, προεικονίζει πίεση και τρόμο εξ αλλοδαπής, προκειμένου να ληφθούν κάποιες αποφάσεις και συγχρόνως δείχνει προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Τα λόγια του Αγίου Θωμά του Ακινάτη «ο κακός νόμος, δεν είναι καθόλου νόμος» και το λατινικό ρητό «Necessitas non habet legem» που σημαίνει «η ανάγκη δεν ξέρει νόμο» θα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.
Θέματα εξωτερικής πολιτικής θα «θορυβήσουν» αφού ζητήματα τόσο με τα Σκόπια (που ως υπόθεση είναι τελείως χαμένη όποιος και να βγει επάνω, εκτός αν κυβερνήσει ο Κιμ Γιουνκ Ιλ) όσο και με τα πετρέλαια θα δημιουργήσουν την ανάγκη δούμε από «μηδενική βάση» την συμμετοχή μας σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ όσο και πεποιθήσεις ότι θα πρέπει να είμαστε «παιδιά» των ΗΠΑ. Αυτά θα ισχύσουν και για όλη την χρονιά, αφού λόγω των όψεων, επηρεάζουν την ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος για το 2014 (έως στις 23/07/2015).

Ο προοδευμένος Ουρανός δείχνει προβλήματα με λαθρομετανάστες και βίαια ή ακόμα και αποτρόπαια περιστατικά αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας που θα συγκλονίσει την πολιτική ζωή.

Ο προοδευμένος Υποθετικός πλανήτης, Βουλκάνους, δείχνει μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια και θέληση για επενδύσεις υπό την προϋπόθεση οι όροι να είναι συμφέροντες. Συγχρόνως, εντός των τειχών της ελληνικής επικράτειας και παρά τα θερινά τμήματα της Βουλής η πολιτική αντιπαράθεση θα κτυπήσει κόκκινο με μνημονιακούς & αντιμνημονιακούς να δίνουν την μάχη των εντυπώσεων. Από λόγια καλά πάμε ...από έργα πάσχουμε!!!

Ο προοδευμένος Δίας μεταξύ 1/7 & 4/7 θα δημιουργήσει εξισώσεις με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος που μιλούν για πολιτικές συνεργασίες μα και συμφωνίες «κάτω» από το τραπέζι.
Προσπάθεια «φίμωσης» κάθε φωνής που είναι κόντρα στην εξουσία δείχνει ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης, Ζευς, που θα ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουράνημα/Άδμητος της Ελλάδος ενώ η σύνοδος του διελαύνοντα Άρη με τον προοδευμένο Ζευς δείχνει ότι είναι πιθανές ενέργειες με στρατιωτική εμπλοκή ή επέμβαση όπως και η ενεργοποίηση επίλεκτων ομάδων του Στρατού ή των Σωμάτων Ασφαλείας.

Όσον αφορά στα θέματα προεδρίας, ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους δείχνει ότι είναι πιθανόν να παίξουν ονόματα που θα «κουβαλούν» επάνω τους ένα στίγμα ή μια αποτυχία.

Εν κατακλείδι, πολλά πράγματα θα αλλάζουν, με αργούς ρυθμούς μέχρι τις 23/7 που ξεκινά η νέα αστρολογική ηλιακή χρονιά της Ελλάδος και η οποία συμπίπτει με την εορτή των 40 χρόνων από την «αποκατάσταση» της Δημοκρατίας.
Καλό και όμορφο μήνα σε όλους!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved