Οι χρησμοί του Ιουνίου για την Ελλάδα

Η κοροϊδία στον έλληνα είναι το εισιτήριο για να εισέλθει κάποιος στην πολιτική λήθη και ανυπαρξία

Οι χρησμοί του Ιουνίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα!

Στον απόηχο των ευρωεκλογών, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει ισορροπίες, προκαλεί άγχος στους κυβερνώντες, φέρνει ανασχηματισμό της κυβέρνησης και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου μεγάλων αλλαγών. Και όλα αυτά ενώ ακόμα ο Λέων, Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει φτάσει στο πικ της δημοτικότητάς του!

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι φέρνει ο φετινός Ιούνιος.

Η χώρα μας την τρέχουσα περίοδο περνά σε μια αντίστοιχη φάση ανάλογη του 1981 όπου τότε ο προοδευμένος Ουρανός, ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών, ήταν στον 4ο οίκο της Ελλάδος, όπως συμβαίνει και τώρα.

Ο προοδευμένος Άδης δείχνει μια γενικότερη αποτυχία στους κυβερνητικούς κύκλους και άτομα επικίνδυνα που πάση θυσία θα προσπαθήσουν να μείνουν στην εξουσία και ας υποφέρει από τις πράξεις τους ο λαός.

Ο προοδευμένος Άρης προεικονίζει αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας αλλά υποδεικνύει και αλλαγές σε νευραλγικά πόστα, στο στρατό και στα σώματα ασφαλείας.
Ο προοδευμένος Ποσειδώνας υποδεικνύει δολοπλοκίες, τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο, και προεικονίζει την εγκατάλειψη ή τον σφετερισμό ενός κόμματος.

Θέματα εξουσίας που υποδεικνύονται από τον προοδευμένο Κρόνο Υποθετικό θα εμφανίσουν εντονότερη κακοδιαχείριση ενώ δείχνει τη λήψη νέων μέτρων. Πιθανή μια μεγάλη πυρκαγιά. Δικαστική απόφαση αστικού δικαίου θα προκαλέσει σάλο ενώ παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η ελληνική οικονομία ανακάμπτει, ο προοδευμένος Πλούτωνας δείχνει επιβράδυνση. Επιπλέον, προεικονίζει μια αλλαγή – αντικατάσταση προσώπου που σχετίζεται με οικονομικό ή εμπορικό κλάδο (πχ τράπεζα, υπουργείο, γενική γραμματεία κτλ).

Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει ότι ηγέτες είτε της κυβέρνησης είτε κομμάτων θα περάσουν πολύ δύσκολα.

Οι προοδευμένοι Δίας και Κιούπιντο δείχνουν πολιτικές – κομματικές επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν ενώ ο προοδευμένος Απόλλων προεικονίζει μια διαταγή με πολλούς αποδέκτες και ένα σκάνδαλο με πολιτικό πρόσωπο. Δωροληψία ή αύξηση της περιουσίας πολιτικού προσώπου ενδέχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα.

Το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού δείχνει ότι άτομο ή πρόσωπα με εξουσία και επικείμενες αλλαγές κάνουν την Ελλάδα πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ζητήματα προπαγάνδας θα έρθουν στο προσκήνιο με σκοπό τη διατήρηση της παρούσας κυβέρνησης.

Οι εκτιμήσεις κάποιων ότι η οικονομία θα εκτοξευθεί λόγω τουρισμού δεν επιβεβαιώνεται από τον προοδευμένο Βουλκάνους που δείχνει έντονα προβλήματα με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και μαζικές εξαπατήσεις. Πιθανή είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από διεθνή οίκο αξιολόγησης αλλά όχι με βάση πραγματικά στοιχεία. Στόχος θα είναι να φαίνεται ότι βελτιώνονται οι προοπτικές της οικονομίας. Οι έχοντες ακίνητα θα νιώσουν ότι τους στήνουν στα έξι μέτρα αφού θα προκύψουν ζητήματα άμεσης ή έμμεσης φορολόγησης. Η κυβέρνηση θα μείνει ακλόνητη στις θέσεις της αλλά το ΠΑΣΟΚ πλέον θα βάζει τις υποθετικές κόκκινες γραμμές.

Πολιτική δολοπλοκία υπαγορεύει η εξίσωση, προοδευμένος Ήλιος = Ποσειδώνα / Κρόνος Υποθετικός, ενώ ο προοδευμένος Άδμητος δείχνει τρομακτικές κινήσεις από το πολιτικό παρασκήνιο ενώ κάποιοι συνεργάτες της κυβέρνησης θα πηδήξουν από το πλοίο βλέποντας τη φθίνουσα πορεία της. Ο ανασχηματισμός δεν θα βοηθήσει την κυβέρνηση να αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved