Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η έκλειψη αυτή προτρέπει για νέα ξεκινήματα μέσα από ελεγχόμενη σκέψη, διαίσθηση και ασφαλή λειτουργία

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη έκλειψη του χρόνου πραγματοποιείται στις 29/4 στις 9.14 το πρωί στην 9η μοίρα του Ταύρου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στη Νέα της φάση.

Όπως κάθε έκλειψη έχει μια ιδιαίτερη δυναμική, που τονίζεται περισσότερο από το γεγονός πως ο Μεγάλος σταυρός μεταξύ Άρη, Δία, Ουρανού και Πλούτωνα είναι ακόμα σε ισχύ.
Η αρμονική συμμετοχή του Ερμή και του Ποσειδώνα διαμορφώνουν τη συναισθηματική και διανοητική στάση μας, απέναντι στις καταστάσεις που πρόκειται να εξελιχθούν.
Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι γεννημένοι από 27/4 έως 1/5, Λέοντες γεννημένοι από 30/7 έως 3/8, Υδροχόοι γεννημένοι από 27 έως 31/1 και Σκορπιοί γεννημένοι από 30/10 έως 3/11,
αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 9η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η έκλειψη αυτή προτρέπει για νέα ξεκινήματα, ενισχύοντας την ανάγκη αλλαγών και αναδιάταξης, μέσα από ελεγχόμενη σκέψη, διαίσθηση και ασφαλή λειτουργία.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Τα απωθημένα σου ζυγίζουν περισσότερο από το βάρος σου και σίγουρα σου δίνεται μια ευκαιρία να ελαφρώσεις. Βρίσκεσαι όμως υπό την επήρεια εκρηκτικών όψεων και μπορεί να μετανιώσεις εύκολα για τις πράξεις σου. Δώσε σημασία στα οικονομικά σου και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες να τα αυξήσεις, καθώς και να κάνεις καλούς διακανονισμούς. Κυνήγησε την ασφάλεια και την εξασφάλισή σου και μην επιλέξεις τον τσαμπουκά και την επίθεση. Η άμυνά σου δεν είναι αυτή, αλλά η διατήρηση της ψυχραιμίας σου που θα σε ωφελήσει περισσότερο από τη μανία καταδίωξης προσώπων και καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι ευωδιαστό και μυρωδάτο πλανάται γύρω σου και είσαι βέβαιος πως θέλεις να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι από αυτούς που έχουν μοχθήσει πολύ, η έκλειψη αυτή θα σε ανταμείψει σε ό, τι αφορά στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Αν δεν έχεις καταφέρει να επιβληθείς στα γεγονότα και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, μπορεί να ζοριστείς αρκετά. Εν ολίγοις τα πράγματα ξεκαθαρίζουν είτε το θέλεις είτε όχι και μπροστά σου ανοίγεται ένας νέος δρόμος. Ακολούθησέ τον χωρίς να κοιτάς πίσω και μόνο με διάθεση να διορθώσεις, αυτά που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ανεμπόδιστος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι από αυτούς που μπορούν να κινούνται ελεύθερα όταν οι άλλοι αντιμετωπίζουν διαστρέμματα. Ωστόσο αυτό το διάστημα χρειάζεσαι απομόνωση και περισυλλογή προκειμένου να βάλεις μια τάξη στα δρώμενα αλλά και στα συναισθήματά σου. Αν έχεις δίλλημα με το παρελθόν, η έκλειψη μπορεί να σου δώσει λύση και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα όπως εσύ νομίζεις. Προτίμησε την μετριοπαθή στάση και διατήρησε την ιδιωτικότητά σου. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου ώσπου να αισθανθείς πως αυτό που επιδιώκεις είναι ασφαλές. Σκέψου καλά και εξέτασε κάθε παράμετρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη σου δείχνει την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν είτε λόγω της ατολμίας σου είτε λόγω των μοιραίων καθυστερήσεων.
Ζήτησε τη στήριξη φίλων ή ενός έμπιστου προσώπου που θα καταφέρει να σου φωτίσει κάποιο αδιέξοδο και δραστηριοποιήσου κοινωνικά. Ο Δίας δεν σε προστατεύει από όλα όσα δεν χειρίστηκες καλά, αντίθετα διογκώνει τα λάθη σου. Δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια να σκεφτείς τι θα αποφασίσεις, πρέπει να πράξεις. Δεν φτάνει μόνο να ακολουθήσεις τις επιλογές σου, πρέπει να προσπαθήσεις να τις απολαύσεις και να ρισκάρεις γι αυτές.

ΛΕΩΝ

Είναι σαφές σε αυτή την έκλειψη πως η προτεραιότητά σου είναι η επαγγελματική σου πορεία και αποκατάσταση. Η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα σε καλεί να παθιαστείς σε αυτόν τον τομέα, ενεργώντας με σύνεση και χωρίς αρχομανία. Έχεις δουλέψει πολύ τα ακατέργαστα κομμάτια σου και περιμένεις την ανταμοιβή και στην προσωπική σου ζωή, της οποίας την καθυστέρηση βλέπεις με υπεροψία. Βάλε το μυαλό σου σε πλήρη λειτουργία και κάνε ρεαλιστικά σχέδια που θα κατευθύνουν τη ζωή σου. Επιδίωξε συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και αντάλλαξε απόψεις με σκοπό να βγει κάτι δημιουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα το όνειρο να πάψει να είναι όνειρο και να γίνει πραγματικότητα, θέτοντας τουλάχιστον τις βάσεις. Αν επιθυμείς μια νέα εμπειρία σε μαθησιακό επίπεδο, αν θέλεις να αλλάξεις τόπο διαμονής και βλέπεις το εξωτερικό μόνο από carte postal, αν θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου, πρέπει να δράσεις σε αυτή την έκλειψη. Τρέξε, μάθε, ρώτα, πάρε πληροφορίες και με τη δύναμη του κυβερνήτη σου Ερμή που συμμετέχει θεαματικά, κάνε αυτό που λαχταράς. Γενικότερα μπορείς να βγεις από τη ρουτίνα πάντα τολμώντας και χωρίς να ζητάς διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις. Ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί είσαι εσύ.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις γεμίσει με προσδοκίες εδώ και πολύ καιρό βλέποντας το κύμα να τις πηγαινοφέρνει μια στην ακτή και μια στο πέλαγος, χωρίς να προλαβαίνεις να τις βιώσεις βρέχοντας τα καμένα σου πέλματα. Η αγωνία σου δεν μετριάζεται, μπορείς όμως να χαλαρώσεις και να πάρεις μια ανάσα σκεφτόμενος λογικά, ψύχραιμα και πρακτικά. Ασχολήσου με κληρονομικές εκκρεμότητες, ψάξε για φορολογικές απαλλαγές, κινητοποιήσου για να λάβεις χρωστούμενα ή επιδόματα, διευθέτησε όλα τα σχετικά θέματα. Όσο για τα συναισθήματα που τυχόν σε βαραίνουν, κάνε υπομονή ιεραρχώντας τα και ακολούθως αποφορτίζοντάς τα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έξω από το παράθυρό σου γίνεται πόλεμος και εσύ από μέσα ποτίζεις τα λουλούδια σου νηφάλιος και πλήρως συγκεντρωμένος. Η έκλειψη απέναντί σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αγνοείς τις αντιξοότητες και να επιδιώκεις συντροφικές στιγμές και εποικοδομητικές συνεργασίες. Μια απόφαση μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου, με θετικές εξελίξεις στη σχέση σου ή ακόμα και την έλευση ενός νέου προσώπου αν είσαι μόνος. Γίνε διαθέσιμος και δοτικός, άνοιξε την αγκαλιά και το πνεύμα σου και μην διστάσεις να προχωρήσεις σε καθοριστικές αποφάσεις. Το ζητούμενο είναι η αναγέννηση μέσω μιας στοχευμένης επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εναλλακτική πλευρά σου όποια και όση και αν είναι, έρχεται στην επιφάνεια και σε καλεί να τη δραστηριοποιήσεις. Τώρα ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία σου αλλά και τη σωματική σου ευεξία. Ιδανικό διάστημα να ξεκινήσεις διατροφή ή δίαιτα αλλά και να αναζητήσεις εναλλακτικές μορφές θεραπείας σε ένα πρόβλημα που τυχόν σε απασχολεί. Στον εργασιακό χώρο γίνεσαι πιο παραγωγικός λόγω της ευστροφίας σου, ενώ γενικότερα αισθάνεσαι την ανάγκη να αναλύσεις εξονυχιστικά τα γεγονότα. Η έκλειψη αυτή σε οδηγεί εκεί όπου ταιριάζεις και συμπλέεις, γι αυτό αφέσου στα σημάδια της και έσο άγρυπνος και έτοιμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και αν ζορίζεσαι και βαρυγκωμάς από την πίεση που δέχεσαι καιρό τώρα και όσο και αν μοχθείς για να καταφέρεις κάτι που κάποιος άλλος το παίζει στα δάχτυλα, η έκλειψη αυτή σε τονώνει ψυχολογικά. Ιδιαίτερα δημιουργικός και ιδιαζόντως ερωτικός, η επικοινωνία σου με τους άλλους έχει περίσσια γοητεία και χάρη. Βάλε μπρος μια καινούργια ασχολία, δημιούργησε ερωτική ατμόσφαιρα και ξέφυγε από κάθε μίζερη και αρνητική σκέψη. Ασχολήσου με κάτι που σε γεμίζει και ξεκίνα μια νέα δραστηριότητα.
Δώσε έμφαση σε αυτά που σε ικανοποιούν και όχι σε όσα σε δυσαρεστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αναζήτηση ενός πιο φιλόξενου και άνετου περιβάλλοντος γίνεται πρωταρχικός στόχος, σε αυτή την έκλειψη. Η ασχολία με το σπίτι κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, προχωρώντας σε αναδιαμόρφωση του χώρου σου ή ακόμα και μιας μετακόμισης, ψάχνοντας για το ιδανικό σπίτι που έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις. Συμφωνίες με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους επιτυγχάνονται και προωθούνται, ενώ η διάθεσή σου επιζητά αλλαγές και ανατροπές, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο. Πρέπει όμως να ρισκάρεις γιατί η αβεβαιότητα πρωταγωνιστεί και δεν μπορείς να είσαι διασφαλισμένος.

ΙΧΘΥΕΣ

Το προνόμιο αυτής της έκλειψης για σένα, είναι πως μπορείς να επικοινωνείς ό, τι σκέφτεσαι εκτονώνοντας το άγχος και την πίεση. Συναντήσεις, συζητήσεις και συναναστροφές θα γεμίζουν τις ώρες και τις μέρες σου, το θέμα όμως είναι να ξεκινήσεις κάτι ουσιαστικό μέσα από αυτές. Μην αρκεστείς στο να περνάς ευχάριστα την ώρα σου με μετακινήσεις και ραντεβού αναψυχής και μη χάνεις το χρόνο σου με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να σε παρασύρει. Καλείσαι να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να ξεκινήσεις ένα σχέδιο στοχεύοντας κάπου και όχι στο γενικά. Πληροφορήσου κατάλληλα και οργανώσου ανάλογα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved