Πανσέληνος Ιανουαρίου 2014 στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Συναισθηματική και υλική κάλυψη είναι τα κύρια αιτήματα αυτής της Πανσελήνου

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2014 στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 16/1 στις 6.52 το πρωί στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και συγκεκριμένα στην 26η μοίρα του Καρκίνου.
Πρόκειται για μια Πανσέληνο που ανακινεί βαθιά συναισθήματα, τα οποία διχάζουν καθώς εναλλάσσονται συχνά, λόγω της κόντρας Αφροδίτης - Άρη, με κύριο χαρακτηριστικό την απόπειρα χειρισμού των άλλων.
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου στις 11 μοίρες του Αιγόκερω που συναντά τον Πλούτωνα σε ιδιομοιρία, είναι ενδεικτικός για την έντονη επιρροή που θα μας ασκηθεί, αλλά και αυτή που θα ασκήσουμε εμείς στους άλλους.
Η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας διευκολύνει στο να μαζέψουμε δυνάμεις για να χαλιναγωγήσουμε τα πάθη που εγείρει αυτή η Πανσέληνος.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 26η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Συναισθηματική και υλική κάλυψη είναι τα κύρια αιτήματα αυτής της Πανσελήνου, μέσα σε έντονο κλίμα παρόρμησης, υπερβολής και αναταραχής.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Η κατάσταση στο σπίτι θυμίζει μετακόμιση εν μέσω πολεμικής απειλής. Πολλοί θα αισθανθείτε σαν πρόσφυγες που εξαναγκάζονται να αποδημήσουν, ενώ άλλοι θα προσπαθήσετε να χειριστείτε όπως μπορείτε, τις ξέφρενες καταστάσεις που εκτυλίσσονται.
Πιθανά να βγουν στην επιφάνεια θέματα με ακίνητα, ενώ καλό θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά με τους συμβίες σας, απαριθμώντας ο καθένας τις ανάγκες του. Οτιδήποτε αφορά στις ανάγκες του σπιτιού, μην το παραβλέψετε και μην το αναβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε κοντά με δικούς σας ανθρώπους, να αισθανθείτε σιγουριά και ασφάλεια, καθώς και να βεβαιωθείτε πως έχετε στήριγμα σε μια δύσκολη περίσταση. Κάντε ενέργειες να πλησιάσετε συγγενείς και οικεία πρόσωπα, ενώ παράλληλα φροντίστε για μια άψογη επικοινωνία που θα σας διατηρήσει ήσυχους και ξένοιαστους. Οι κινήσεις σας είναι αυστηρά προγραμματισμένες, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα βολέψει τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Μην αφήσετε να φανεί το άγχος σας, προσπαθώντας όλα να φαίνονται φυσιολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα ή βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας δώσει διέξοδο, ή τουλάχιστον να σας κατευθύνει σε σωστούς χειρισμούς.
Διευθετήστε τα οικονομικά σας, βάλτε ένα πρόγραμμα, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες και κατανείμετε σωστά τα έσοδά σας. Η αίσθηση πως έχετε αποθέματα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν χρειαστεί, είναι αναγκαίο να επιβεβαιωθεί, γεγονός που μπορείτε να το εξασφαλίσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία και μην ξοδέψετε χρήματα για οποιονδήποτε λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας αναδύονται όλες οι ανασφάλειες και καταγράφονται στις λίστες των συναισθημάτων σας και όχι του μυαλού σας. Νιώθετε την ανάγκη να διασφαλίσετε την προσωπική σας ζωή, ώστε να μην μπορεί κανένα χέρι εισβολέα να την παραβιάσει. Παράλληλα είστε ευαίσθητοι, ευάλωτοι και πολύ συναισθηματικοί, γεγονός που σας οδηγεί σε ερμητικές αποφάσεις. Η συντροφικότητα αποκτά νόημα μόνο όταν είναι αβίαστη, ενώ η ανάγκη σας να προσφέρετε και να λάβετε αγάπη, είναι αναφαίρετη. Αποβάλλετε κάθε παρόρμηση, υπερβολή και εμμονή.

ΛΕΩΝ

Κάτω από ψυχολογική φόρτιση, η Πανσέληνος αυτή σας δείχνει τον παρασκηνιακό δρόμο, κάνοντας κινήσεις απόγνωσης, μυστικές συναντήσεις και συναναστροφές. Το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων γίνεται ασήκωτο, προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Στην προσπάθειά σας αυτή μαγειρεύετε τα πράγματα, αλλά η συνταγή δεν έχει επιτυχία. Αυτό σας απογοητεύει και σας οδηγεί σε ακόμα πιο ατελέσφορες προσπάθειες. Ακόμα και αν δεν παραιτηθείτε από τον σκοπό, παραιτηθείτε από τον τρόπο που τον προσεγγίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκετε σε αυτούς που δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα από τους κανονιοβολισμούς γύρω, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί να αγνοήσετε τα δυσοίωνα γεγονότα και να στραφείτε σε μια αισιόδοξη οπτική, που εστιάζεται σε κοινωνικές συναναστροφές, εκδηλώσεις, γνωριμίες και φιλικές συνευρέσεις. Έχετε ανάγκη να βρίσκεστε με ανθρώπους, εναποθέτοντας τους προβληματισμούς σας σε περιβάλλοντα που σας κάνουν να τους ξεχνάτε. Έτσι φυσικά δεν εξαφανίζονται, αλλά κερδίζετε χρόνο, διάθεση και συμμάχους, για να τους αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας, οπότε δεν θα σας φανεί παράξενο αν τσιτωθείτε ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Βρίσκεστε σε μεγάλη υπερδιέγερση, αλλά δεν αποκλείεται να συναντήσετε μια απρόσμενη ευκαιρία, που θα σας κατευνάσει και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Στην Πανσέληνο αυτή αισθάνεστε πως η καταξίωση από όπου και αν προέρχεται σας είναι απολύτως αναγκαία, αλλά προφυλαχτείτε από χειρισμούς που θα πλήξουν την αξιοπρέπεια και το ήθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάζεστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αισθανόμενοι ένα ρίγος προς μια επίτευξη των στόχων σας, που θέλετε να ακολουθήσετε διακαώς. Τα όνειρά σας αριθμούν πολύ περισσότερο από τα κεκτημένα σας και αυτό είναι μια συνειδητοποίηση που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Κυνηγήστε λοιπόν τους στόχους σας, βάλτε στη ζωή σας ένα νέο σκοπό, αντλήστε γνώση, επεκτείνετε την υπάρχουσα και κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς με οτιδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε. Εν κατακλείδι πάρτε το αλλιώς με δύναμη και βούληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε χωρίς απώλειες και εντάσεις, αν δεν διευθετήσετε κάποια οικονομικά θέματα που μένουν ανοιχτά και αφορούν τρίτους, όπως δάνεια, εφορία, δόσεις, κληρονομιές και φορολογικούς διακανονισμούς. Η Πανσέληνος αυτή σας πιέζει από όλες τις μεριές και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα παραπάνω θέματα επισταμένως. Η τάση σας να αναβάλλετε καθησυχάζοντας τους εαυτούς σας με ψυχαγωγικές αποδράσεις, δεν σας ψυχαγωγεί πλέον. Αντίθετα θα επέλθει ασφυξία αν δεν καλύψετε όπως πρέπει οποιεσδήποτε οφειλές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Πανσέληνος απέναντί σας σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και τον Πλούτωνα σε περίοπτη θέση φιλοξενίας, έχει να σας πει ένα και μόνο: «Αγαπάτε αλλήλους» και μάλιστα με όλο σας το είναι. Έχετε ανάγκη από μια ολοκληρωμένη αγάπη, από μια συντροφιά που δεν μετράει τα λάθη σας σε μεγεθυντικό φακό και μια παρουσία που δεν θα σας συγκρίνει αλλά θα σας αποδέχεται όπως είστε. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς χωρίς χειριστικές συμπεριφορές και απωθημένα. Ψάξτε για αληθινές σχέσεις χωρίς φόβο και με άφθονο πάθος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αναζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα να αποτοξινωθείτε γενικότερα και ειδικότερα, με τη βοήθεια αυτής της Πανσελήνου. Ο εργασιακός φόρτος και ειδικότερα ο ψυχολογικός είτε έχετε είτε δεν έχετε δουλειά, θα πρέπει να διευθετηθεί, έχοντας συσσωρεύσει πολλά κιλά άγχους, ευθυνών και υποχρεώσεων. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο του βάρους σας και μην φορτώνεστε άλλο ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μπορείτε να σηκώσετε. Σκεφτείτε πώς θα αντεπεξέλθετε σε όλα εκείνα που περιμένουν την οποιαδήποτε ανταπόκρισή σας. Απαραίτητο ένα πρόγραμμα διατροφής που θα βοηθήσει να ελαφρώσετε γενικότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκετε τρόπο για άλλη μια φορά να ξεγλιστρήσετε από τα αδηφάγα στόματα των πιο μεγάλων ψαριών, κάνοντας αυτό που θέλετε και μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο. Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να βγάλετε τον δημιουργικό σας εαυτό καθώς και τα πιο δελεαστικά σας προτερήματα. Μπορείτε να περιμένετε όμορφες εξελίξεις ειδικά στα αισθηματικά σας, μην ξεχνάτε όμως πως τα δολώματα γύρω σας είναι αρκετά και πρέπει να αποφύγετε να τα τσιμπήσετε. Επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε και με ποιους, απολαμβάνοντας τις στιγμές σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved