Ο Δίας στον Καρκίνο: Ποιό τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει;

Σε ποιόν τομέα της ζωή σας θα έχετε ρέντα μεταξύ 26/6/2013 και 15/7/2014;

Ο Δίας στον Καρκίνο: Ποιό τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει;


Ο Δίας, ο θεός των θεών, κατά το ελληνικό πάνθεον ήταν γιος του Κρόνου, ενώ ως γνωστόν ήταν και κομματάκι γυναικάς. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών της ζωής τους τον μεγάλωσε η αίγα Αμάλθεια. Μετά το πέρας της αποστολής της με το δέρμα της έφτιαξαν ενός είδος προστατευτικής ασπίδας. Εξ ου και η λέξη αιγίδα (προστασία).

Ο Δίας από 26/6/2013 έως και τις 15/7/2014 θα βρίσκεται στο γόνιμο και υδάτινο ζώδιου του Καρκίνου. Προηγούμενο πέρασμα από την ίδια θέση είχαμε από 13/4/2001 έως και 1/8/2002. Ήταν τότε που ήμασταν στη μεταβατική περίοδο από το νόμισμα της δραχμής σε αυτό του ευρώ. Τότε που η Ελλάδα ήταν ένας παράδεισος κι όλα λύνονταν αν υπήρχαν χρήματα και καλή θέληση.
Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει πως ο Δίας είναι ένας υπερεκτιμημένος πλανήτης, αφού οι περισσότεροι επικαλούνται μόνο τη ευεργεσία του. Λησμονούν όμως πως «ο δρόμος για τον παράδεισο περνά μέσα από την κόλαση» πράγμα που σημαίνει πως ο Δίας θα δώσει ευκαιρίες και εύνοια αλλά λόγω ότι συμβολίζει και την ηθική ίσως κάποιες ευκαιρίες κρύβουν παγίδες. « Free will» που έλεγε και ο Al Pacino στον «Δικηγόρο του Διαβόλου» συνάμα όμως και «Vanity is my favorite sin». Έτσι αν δεχτεί κάποιος το δρόμο του εύκολου χρήματος ή ακολουθήσει παραβατική συμπεριφορά επειδή «γύρισε ο τροχός» τότε θα πληρώσει και τις συνέπειες. Θυμηθείτε τον Φάουστ που ξεπλήρωσε τον Μεφιστοφελή με τη ψυχή, στο έργο του Γκαίτε.

Το ζώδιο του Καρκίνου είναι υδάτινο, παρορμητικό και εσωστρεφές. Η είσοδος του Δία στο εν λόγω ζώδιο θα φέρει σε γενικό επίπεδο μια αίσθηση ευφορίας αλλά και υπερβολή! Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι μεταξύ 27/7/2013 έως και 16/8/2013 θα έχουμε Δία τετράγωνο με Πλούτωνα και από 11/8/2013 έως 26/8/2013 Δία τετράγωνο με Ουρανό, πράγμα που σημαίνει μεταστροφή της κατάστασης και (αρνητική ενδεχομένως) διασημότητα σε θέματα σχεδιασμού, τουρισμού, πατρίδας, θρησκείας κλπ. Στην νομισματική κόντρα Ευρώ – Δολαρίου, το δολάριο θα βγει ενισχυμένο.

Ας δούμε όμως σε ποιόν τομέα της ζωής σας θα έχετε ρέντα με τη διέλευση του Δία από τον οίκο που είναι στο ζώδιο του Καρκίνου.

Διέλευση Δία από τον 1ο οίκο
Χαράς ευαγγέλια. Ο Δίας σας ευνοεί ως προσωπικότητα και κάνει τους άλλους να θέλουν να σας βοηθήσουν. Τάση για αναζήτηση άνεσης, ανεξάρτητα από τα μέσα που διαθέτετε και ροπή για αύξηση του σωματικού βάρους. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση όπως λέει και ο λαός, πόσο μάλλον όταν η τύχη σου χαμογελά. Η χρονιά της ανόδου.

Διέλευση Δία από τον 2ο οίκο
Ζητήματα οικονομικής αυτονομίας και συναισθηματικών απολαβών έρχονται στο προσκήνιο. Τα χρήματα θα νιώσετε ότι ρέουν πιο εύκολα και θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε αγορές για το σπίτι ή άλλες που θα σας ευχαριστήσουν. Προσέχετε πως θα αξιοποιήσετε τα λεφτά που θα έρθουν στην κατοχή σας γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ- Διός. Η χρονιά των απολαβών και των απολαύσεων.

Διέλευση Δία από τον 3ο οίκο
Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τη συγγραφή κι επιτέλους να γράψετε την αναθεματισμένη την πτυχιακή που χρωστάτε πριν η Ε.Παπαρίζου πει το «Died for you». Επίσης, να αποκτήσετε δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους κι να ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα επικοινωνίας και πληροφορικής, διότι το διαδίκτυο έχει και τα καλά του. Προσοχή μήπως σε κάποια πράγματα φανείτε ανακόλουθοι υποσχόμενοι πράγματα που αδυνατείτε να τηρήσετε. Η χρονιά της επικοινωνιακής έξαρσης.

Διέλευση Δία από τον 4ο οίκο
Όπως έλεγε κι ένα λαϊκό άσμα της δεκαετίας του '80 «φέτος είναι η χρονιά μου». Με το Δία στον Καρκίνο θα συμβούν ευχάριστα πράγματα στο σπίτι σας είτε υπό την έννοια του οικήματος είτε υπό την έννοια των προσώπων που το απαρτίζουν. Δύο πολύ πιθανά σενάρια είναι αλλαγή κατοικίας (ή ανακαίνιση) ή έλευση ενός νέου προσώπου (συγκατοίκηση, εγκυμοσύνη, κτλ). Για όσους έχετε δική σας επιχείρηση ίσως κάνετε αλλαγή έδρας. Τέλος, ίσως κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα. Η χρονιά των δυνατών αλλαγών και των ξεκινημάτων.

Διέλευση Δία από τον 5ο οίκο
Η διέλευση του Δία στον 5ο οίκο μπορεί να φουσκώσει την κοιλίτσα σας αν είστε γένος θηλυκού (λόγω εγκυμοσύνης και όχι επειδή τρώτε τα τρίγωνα πανοράματος δυο-δυο). Επιπλέον, είναι μια θετική αστρολογική συγκυρία για να δώσετε πιο επίσημο χαρακτήρα στη σχέση σας ή αν είστε αδέσμευτοι να έχετε καλή τύχη σε αισθηματικά θέματα. Ωστόσο, αν ο γενέθλιος Δίας δέχεται δυσαρμονικές όψεις ίσως να βγάλει κάποια συναισθηματική «στραβοτιμονιά». Όπως λέει κι ο Νότης Σφακιανάκης «παράλληλα, περπατάμε παράλληλα». Η χρονιά της αισθηματικής εξέλιξης.

Διέλευση Δία από τον 6ο οίκο
Η διέλευση του Δία από το εν λόγω οίκο θα μπορούσε να φέρει καλυτέρευση της καθημερινότητας αλλά και δυνατότητα αλλαγής συνηθειών διατροφής ή γυμναστικής όπως και θετικά αποτελέσματα από κάποια θεραπεία. Αν εργάζεστε ίσως δοθούν κάποιες ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας ενώ αν είστε άνεργοι θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από τις λίστες του ΟΑΕΔ. Η χρονιά της βελτίωσης της ζωής.

Διέλευση Δία από τον 7ο οίκο
Ο έβδομος οίκος είναι η έξαρση του Κρόνου και το ζώδιο του Καρκίνου είναι η έξαρση του Δία. Ζητήματα με γάμους, συμβόλαια και συνεργασίες έχουν μια εύνοια ενώ μπορεί να τύχετε μιας θετικής απόφασης δικαστηρίου. Επίσης, είναι ένδειξη ανακωχής κάποιων διενέξεων ή εχθροτήτων. Η χρονιά των ευνοϊκών αποφάσεων.

Διέλευση Δία από τον 8ο οίκο
Καλή περίοδος για να πετύχετε ευνοϊκές ρύθμισες σε φορολογικές εκκρεμότητες ή δάνεια. Παράλληλα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα στα οικονομικά σας, αφού ίσως δεχτείτε κάποιο χρηματικό ή μη δώρο. Μέσω του συζύγου, του συντρόφου, ενός συνεργάτη ή άλλου προσώπου ίσως δεχτείτε κάποια ευεργεσία. Η χρονιά των ρυθμίσεων και των απολαβών από τρίτους.

Διέλευση Δία από τον 9ο οίκο
Πολύ καλή φύσει και θέσει διέλευση. Μια ευμενής περίοδος για ανώτατες σπουδές, σχέσεις με το εξωτερικό, θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Ευνοούνται ταξίδια σε ξένες χώρες, να γίνετε νονοί, ή κουμπάροι ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο που η απόκτηση του σας ταλαιπωρούσε χρόνια. Η χρονιά της πνευματικής επαγρύπνησης.

Διέλευση Δία από τον 10ο οίκο
Εδώ έχουμε κοσμική έξαρση. Η διέλευση του Δία είναι σε πτώση ως προς τον οίκο (10ος) και σε έξαρση ως προ το ζώδιο (Καρκίνος). Πολύ πιθανόν να τρέξετε πράγματα και να κάνετε τολμηρές κινήσεις προκειμένου να αποκτήσετε ισχύ και κύρος στο χώρο της εργασίας. Αν η δουλειά σας δεν είναι εξαρτημένη έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε επαγγελματική άνοδο. Ωστόσο, αν το επιχειρήσετε αυτό με τη μέθοδο greekonomics, τότε θα ισχύσει το ανεμομαζέματα – διαβολοσκορπίσματα. Η χρονιά της κοινωνικής και επαγγελματικής καθιέρωσης.

Διέλευση Δία από τον 11ο οίκο
Πολλά πράγματα θα κριθούν από το κατά πόσο μπορείτε να λειτουργήσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους ως ενιαία οντότητα. Η ενασχόληση με ΜΚΟ, συνδικαλισμό, πολιτική ίσως σας δώσουν ηθική και όχι μόνο ικανοποίηση όπως επίσης και δραστηριότητες σε λέσχες, σωματεία, οργανισμούς. Η χρονιά του «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Διέλευση Δία από τον 12ο οίκο
Ο Δίας στην εν λόγω θέση είναι ιδανικός για να κλείσετε τα «κακώς κείμενα». Θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε με τους εχθρούς σας ενώ σε περίπτωση που είστε ασθενείς, φαντάροι ή απομονωμένοι από τους πολλούς τότε πιθανόν κάποια πράγματα να βελτιωθούν. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις ίσως νιώθετε ότι έχετε ένα δίχτυ ασφαλείας. Η χρόνια του ψυχολογικού recovery.

Μη χάσετε την Τετάρτη 26/6 το 6ο αστρολογικό magazino με θέμα τον Δία στον Καρκίνο!

Διαβάστε επίσης

Ο γενναιόδωρος Δίας στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δίας στον Καρκίνο: 12 Ερωτικά Τραγούδια για τα ζώδια

Για να δείτε το δικό σας αστρολογικό χάρτη και να "τοποθετήσετε επάνω του" τη θέση του Δία, πατήστε εδώ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved