Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Παρθένος

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για την Παρθένο

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Παρθένος

Αν τα ερωτικά σου ήταν Η/Υ, τότε οπωσδήποτε το 2016 θα χρειάζονταν ένα πολύ καλό και αξιόπιστο «antivirus. Και αυτό γιατί η παρουσία του απατηλού Ποσειδώνα στους Ιχθύες εγκυμονεί κινδύνους στις σχέσεις από κάθε είδους πονηρούς και κακόβουλους «ιούς». Την προστασία της ερωτικής σου ζωής θα δοκιμάσουν να «προσβάλλουν» δυσάρεστα γεγονότα και αν βρουν «κενά» θα τα καταφέρουν. Ίσως, τρίτο πρόσωπο «υποκλέψει» την αισθηματική σου ευτυχία ή στο παρασκήνιο της σχέσης υπάρχει μια κατάσταση που θα «κλέβει» τη χαρά της. Ακόμα, ο Ποσειδώνας από τη μία θα σου φέρνει καταστάσεις με πρόσωπα που φαντάζουν ονειρικά και, από την άλλη, η λογική πλευρά του εαυτού σου θα το επικρίνει και θα το αμφισβητεί αυτήν την κατάσταση. Ενδεχομένως, να νιώσεις ακαταμάχητη έλξη για πρόσωπο που να είναι εντελώς ακατάλληλο για σένα εξ αρχής.

Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 27/8 και 7/9 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 3ης και της 15ης μοίρας είναι πιθανές προδοσίες, απογοητεύσεις, ουτοπιστικές καταστάσεις και έρωτες δίχως αύριο. Απόφυγε, να μπεις σε σχέση που θα κάνεις τον/την «σωτήρα». Αν είσαι δεσμευμένος/η ένα νομικό ζήτημα ή άλλο θέμα ίσως έρθει σαν την υγρασία μέσα στη σχέση σου και είτε να τη διαβρώσει είτε να «χαλάσει» την εικόνα που έχεις για το ταίρι σου.
Η «διάσωση» της σχέσης σου θα σε απασχολήσει έντονα το 2016 καθώς θα νιώθεις ότι βρίσκεται στο «νοσοκομείο».

Από την άλλη, ο πλανήτης του πάθους, ο Πλούτωνας, συνεχίζει να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο και, παρά τις αντιξοότητες, η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, ενώ πιθανόν ο έρωτας μέσα στη σχέση σου να καταφέρει να αναγεννηθεί κόντρα στις δυσκολίες.

Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης πιθανόν να υπάρξει μια επανασύνδεση με άτομο που υπάρχει έντονη σεξουαλική ή συναισθηματική έλξη. Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου πως υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αν δεν καταφέρεις να τη χαλιναγωγήσεις και να τη φέρεις στα νερά σου να επέλθει ένα τέλος το οποίο και θα σε πονέσει αλλά και πιθανόν να αλλάξει τελείως την μέχρι τώρα οπτική σου για τον έρωτα.
Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 5/9 και 11/9 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 19ης μοίρας η αγάπη θα αποκτήσει ένα βαθύ νόημα. Αν είσαι σε γάμο ή σε δέσμευση,ένα παιδί μπορεί να συντελέσει ώστε η σχέση σου να γίνει πιο ουσιαστική, ενώ η αναθέρμανση του πάθους θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης τότε ενδεχομένως να εμπλακείς σε μια δέσμευση που θα επαναπροσδιορίσει εκ νέου το πεπρωμένο σου.
Ο κυβερνήτης της αισθηματικής σου ζωής ο Κρόνος, διελαύνει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού δείχνοντας πως κάποιες αποφάσεις σου στον ερωτικό τομέα δεν θα γίνουν αποδεκτές με ιδιαίτερη θέρμη από τα άτομα του πολύ συγγενικού περιβάλλοντός σου, ενώ πιθανόν να αισθανθείς ότι κάποια προβλήματα με μέλη της οικογένειας σου βάζουν εμπόδια στην ερωτική σου ευτυχία, ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί μεταξύ 26/8 και 11/9.

Με δύο εκλείψεις στο ζώδιο σου, αν έχεις γεννηθεί στο β’ ή γ’ δεκαήμερο ετοιμάσου για ζόρια στη σχέση σου γύρω στις 9/3 και 16/9 αντίστοιχα. Ακόμα, εντάσεις και προβλήματα προμηνύει η περίοδος 18/12 μέχρι 31/12 όπου ο Άρης στον τομέα των σχέσεων θα σου φέρει προστριβές και έριδες αλλά και την τάση για ανεξαρτητοποίηση.

Από 24/1 έως 17/2, 30/4 έως 24/5, 6/8 έως 30/8, 12/11 έως 7/12 θα νιώσεις πως ο έρωτας λειτουργεί έως φυσικό αντιβιοτικό ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες, ενώ παράλληλα το φλερτ θα έχει αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάς ότι μέχρι 9/9 ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνοντας ότι, ανεξάρτητα από τι πάει ή δεν πάει όπως το θες στα αισθηματικά σου, το σύμπαν θα σου δίνει όλη του την εύνοια. Θα έχεις τύχη μέσα στην ατυχία σου και, επειδή η αισιοδοξία δεν θα σε εγκαταλείπει, το καλό στον έρωτα θα εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved