Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ταύρος

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Ταύρο

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ταύρος

Βαρύ ήταν το «αντίο» ή το φορτίο που σήκωσες στις σχέσεις σου με τον Κρόνο να διελαύνει τα προηγούμενα χρόνια από τον οίκο των σχέσεων πιέζοντάς σε αφόρητα και προσφέροντας σου πόνο. Πόνο, τόσο όσο εσύ ίσως δεν έχει δώσει σε κανέναν. Πήρες όμως και μαθήματα. Μέσα από τα δύσκολα έμαθες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι, είτε ο Κρόνος σου πήρε τη σχέση είτε μέσα από δυσκολίες την έκανε σταθερή σα βράχο, έριξε την ψυχή σου σε βαθύ προβληματισμό.

Έτσι, με τον Κρόνο πλέον στον Τοξότη, θα μπεις σε διαδικασία ψαξίματος αλλά και αντιμετώπισης μιας βαθιάς ανησυχίας ή μελαγχολίας που άφησε η κρίση στις σχέσεις σου. Συνάμα, θα ασχοληθείς με τις αξίες του/της συντρόφου σου και τη διαχείρισή τους ενώ σε όσα συναισθηματικά ή οικονομικά σου προσφέρει θα θελήσεις να βάλεις μια τάξη. Αν βγήκες από έναν γάμο ή μια σχέση ίσως νιώσεις, πέρα από συναισθηματικά και οικονομικά χαμένος/η και η όποια οικονομική απαίτηση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να προσέξεις το βαθμό εξάρτησής σου από το ταίρι σου σε κάθε επίπεδο.

Με τον πλανήτη του πολέμου, τον Άρη, στο Σκορπιό μεταξύ 4/1 και 6/3 και 28/5 ως 2/8 ο τομέας των σχέσεων θα πάρει φωτιά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως κρυφά παράπονα και ζήλειες βγουν στην επιφάνεια σε μια εποχή που θα είναι ό,τι πιο δύσκολο για το ταίρι σου, αφού θα διανύει μια φορτισμένη περίοδο. Από την άλλη, ο κλονισμός μια άλλης σχέσης, μια περιπέτεια υγείας, μια δοκιμασία ή παλιά ιστορία μπορεί να γίνει αφορμή για νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν το ταίρι σου να δεχθεί «πόλεμο» ή να εμπλακεί σε μια αντιδικία και να χρειαστεί τη στήριξή σου. Να θυμάσαι «η αγάπη μες στην μπόρα και μες στο χιόνι δυναμώνει και έτσι κόντρα στον καιρό πες σ’ αγαπώ». Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, θα νιώσεις πιο έντονη την επιθυμία να διεκδικήσεις και να πολεμήσεις για ένα πρόσωπο που επιθυμείς αλλά ίσως να δημιουργηθούν και έντονα συναισθήματα για άτομο που θα το νιώθεις σαν «καταστροφή» σου.

Με το Δία στο πλευρό σου, όμως, η ευτυχία πάντα θα σε βρίσκει, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Μπορεί το 2016 να είναι γεμάτο αισθηματικές προκλήσεις, όμως, όπως και να το κάνεις, το να έχεις τον πλανήτη της τύχης και της ευημερίας με το μέρος σου είναι άκρως σημαντικό. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που έχεις να αντιμετωπίσεις αισθηματικές αντιξοότητες ο Δίας θα βρίσκει τρόπους να σε αβαντάρει. Η δημιουργία μιας σχέσης μέσα στο 2016 είναι πολύ πιο εύκολη από άλλες χρονιές ενώ αν είσαι σε σχέση, θα ισχύει το «σαν θέλει ο νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός» και έτσι το 2016 ενδέχεται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, να αποκτήσεις παιδί ή να κάνεις και τα δύο.

Έτσι, το 2016 σε αντίθεση με άλλες χρονιές η χαρά και η διασκέδαση θα βρίσκουν τρόπο να υπάρχουν στη ζωή σου. Αναμφίβολα θα χαμογελάς πολύ περισσότερο στον ερωτικό τομέα από τα προηγούμενα χρόνια, θα βγαίνεις, θα φλερτάρεις, θα κάνεις έρωτα, θα ζεις ρομαντικές στιγμές και, ως παιδί της Αφροδίτης, θα έχεις κάθε απόλαυση και ηδονή.

Οι πιο θετικές περίοδοι για την ερωτική σου ζωή είναι μεταξύ 30/4 και 24/5, 6/8 και 30/8 αλλά και 12/11 ως 7/12.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved