Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Λέων

Νέες προοπτικές ξεδιπλώνονται μπροστά σου με στόχο την έντονη δημιουργικότητα

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Λέων

Έχεις πάρει φόρα και το 2015 θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσεις την πορεία σου και πιθανόν να αυξήσει την δημιουργικότητά σου, η οποία νιώθεις να ξεχειλίζει από μέσα ακμαία και δυνατή, με στόχο να σε συμπαρασύρει και να σου δώσει εκείνη την παρατεταμένη ευφορία και την διάθεση για αλλαγή. Ο άνεμος που θα πνεύσει στην ζωή σου θα είναι ούριος και ζεστός. Θα κλείσεις πάντως και αρκετές από τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα κοιτάξεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι διορθωτικές και χαριστικές κινήσεις πάνω σε κάποια σφάλματα και λάθη που έχουν γίνει, άθελά σου ή όχι, θα είναι το δώρο του Δία, οπότε να μην φοβάσαι αλλά να τολμάς να παραμένεις αισιόδοξος/η ακόμα και στις πιο δυσοίωνες ειδήσεις. Θα χρειαστεί να δεις πίσω από τα γεγονότα, τα οποία ακόμα και αν διακρίνεις κάτι αρνητικό, να ξέρεις ότι γίνεται αυτή την φορά κάτι για καλό σου. Βοήθησε τον εαυτόν σου να πάρει τη δυναμική που του αξίζει και δώσε εσύ την ώθηση για την ευκαιρία που περιμένεις, γιατί μπορείς και πρέπει να το κάνεις.

Κατέβασε το εγώ σου και άφησε την απλότητα να σε ξεχειλίσει. Μπορεί ο Δίας να σου δίνει την λάμψη και την αίγλη που νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις, αλλά όλα είναι θέμα ποιότητας και αξιών. Αν δεν στριφογυρίσεις γύρω από ναρκισσιστικά σχέδια και οι κινήσεις σου έχουν περισσότερη λιτότητα και απλότητα, τόσο μεγαλύτερο αποτελέσματα θα έχει καθετί που θα κάνεις.

Ο έρωτας αλλά και ο γάμος μπορεί να σου κτυπήσουν την πόρτα, γιατί θέλεις να δώσεις και να πάρεις. Βέβαια όσο περνάει ο καιρός θα γίνεις πιο απόλυτος/η και απόμακρος/η σε θέματα ερωτικά, γιατί θα έχεις αρκετές απαιτήσεις που παλιά ούτε καν πίστευες ότι μπορεί να υπάρχουν από πλευράς σου. Το θέμα των παιδιών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, αλλά με μια συγκράτηση και ψυχραιμία.

Ένας μεγαλύτερος Τοξότης θα είναι ένα πρόσωπο που θα σε πάρει από το χέρι και θα σου δείξει τη ζωή. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2015, δηλαδή από τον Αύγουστο και μετά, οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο στα οικονομικά σου θέματα, τα οποία θα αρχίσουν να αποδίδουν πάρα πολύ. Αρκεί τώρα να τρέξεις για να προλάβεις τον χρόνο.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώθεις ότι κάτι καινούργιο και συναρπαστικό σε τραβάει να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σχετίζονται ιδιαίτερα με το εξωτερικό. Για αυτό μπορεί να σε τραβάνε ταξίδια σε εξωτικά μέρη ή ακόμα και μπορεί να έχεις και κάποιες περίεργες εμπειρίες σε αυτά τα μέρη που σίγουρα θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες.

Απέφυγε όσο μπορείς τα δικαστήρια και προσπάθησε να τα βρείτε με τον αντίδικο, αν γίνεται, έξω από αυτούς τους χώρους. Η πολιτική σε όλα τα επίπεδα μπορεί να σε τραβήξει υπερβολικά και μέσα από εκεί να κάνεις το δικό σου μικρό θαύμα.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθεις ότι κάτι μαγικό μπορεί να γίνει στα οικονομικά και να είναι μάλλον μια απλή ψευδαίσθηση, γι' αυτό να ελέγχεις περισσότερο τις συνεργασίες σου αλλά και το κάθε τι που θα υπογράφεις - και τίποτε να μην αφήνεις μόνο στα λόγια, αλλά να προσπαθείς να το εξασφαλίζεις και στο χαρτί.

Αιγόκερως και Ιχθείς μεγάλοι αναμορφωτές αυτής της περιόδου στην ζωή σου. Μαζί με τον Σκορπιό θα αλλάξουν την οπτική γωνία στην ζωή σου. Ο δε Υδροχόος θα σε έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για το Λέοντα, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Λέοντα

1 Ιανουαρίου έως και 10 Ιανουαρίου: Θα φορτσάρεις και μέσω των άλλων θα δοκιμάσεις να κάνεις επεκτάσεις οι οποίες τελικά θα σε ευνοήσουν. Αν έχεις γεννηθεί από τις 12.8 και μέχρι και τις 17.8, θα καταλάβεις ότι κάτι καλό γίνεται και θα χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη αντιρρήσεις για θέματα με τους συνεργάτες σου που μπορεί όντως να μην σε εκφράζουν. Θα κάνεις υποχωρήσεις και ας νιώθεις ότι εξαρτάσαι από την αναγκαστική παρουσία των άλλων ατόμων. Ίσως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι και η μαγιά σου να είναι η βοήθεια από τρίτους.

20 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα κάνεις κάτι καινούργιο και θα βάλεις ένα νέο λιθαράκι στην ζωή σου. Ελκύεις κάθε τι πρωτοποριακό σαν τρόπο ζωής, επιδιώκοντας να βρεθείς με άτομα που θα έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν. Κυρίως, θα σου θυμίσουν περισσότερο την ομαδικότητα και θα αποκτήσεις μια άλλη οπτική γωνία που κάνει τα πάντα πιο φιλικά και ανοιχτά γιατί αποχωρίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις από το Εγώ σου.

3 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος θα σε καθορίσει γιατί θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες και συστήματα με μπόλικη δόση δημιουργικότητας, αγάπης και πιθανόν και υπερβολής την οποία όμως την χρειάζεσαι γιατί θα την περάσεις στους άλλους. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές αν χρειάζεται, θα είναι μόνο για το καλό σου.

18 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη αφορά αποκλειστικά σε σένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Θα έχεις ενέργεια και πίεση να βιώσεις όλες τις εμπειρίες γιατί εφόσον είναι ο Ήλιος στον Υδροχόο θα βρεθείς σε τρεις διαφορετικές πλανητικές καταστάσεις που θα σε υποχρεώσουν κατά κάποιο τρόπο να στραφείς και στους άλλους, είτε να τους κατανοήσεις περισσότερο, είτε να λειτουργήσεις πιο ομαδικά με μεγάλες, πρωτότυπες ιδέες. Μπορεί να φανείς παραπάνω σε αυτά που κάνεις ή να πάρουν ένα είδος δημοσιότητας, πάντα όμως σε συνδυασμό με την χορηγία και την στήριξη άλλων ατόμων, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λυθείς τελείως και να αφήσεις τις αντιστάσεις σου. Να θυμάσαι ότι είσαι στο τέλος κάποιων καταστάσεων και θα δικαιωθείς για αυτά που έχεις κάνει σε σχέση με τους άλλους ή το αντίθετο. Η καρδιά σου θα παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή.

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου: Δίας και Αφροδίτη θα χορέψουν μαζί τον χορό σε ένα επιτακτικό ταγκό και θα συμφωνήσουν ότι πρέπει και αξίζεις να σου δώσουν πολλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις ακόμα περισσότερα αλλά να μην πεις «φτάνει» επειδή δεν δέχεσαι εύκολα αυτά που σου δίνονται γιατί θα χαλάσεις την πλανητική ροή.

31 Ιουλίου: Πανσέληνος με ερωτική και ρομαντική διάθεση. Κυρίως αν βλέπεις το φεγγάρι από μια ακρογιαλιά θα σου θυμίσει έντονα ότι δεν πρέπει να ξεχνάς τις βαθιές σου επιθυμίες για συντροφικότητα και για αιώνιο έρωτα. Για αυτό αν δεν έχεις ήδη βρει την αδελφή ψυχή, θα την αναζητήσεις εκεί στα άστρα γιατί είσαι σίγουρος/η ότι θα σε ακούσουν και θα σου στείλουν το ταίρι σου.

9 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βάλει να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που θα τολμήσεις ακόμα και να ρισκάρεις για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Η ζεστή καρδιά και η θετική συμπεριφορά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά σου γιατί επιθυμείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό σίγουρα θα σε βάλει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Η σεξουαλικότητά σου μαζί με την ζεστή σου έκφραση θα σου ανοίξουν δρόμους. Θα έχεις δύναμη να κερδίσεις στην δουλειά σου γιατί με την επιμονή και μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

14 Αυγούστου: Στην καρδιά του Αυγούστου που ο Ήλιος είναι ψηλά και τους φωτίζει όλους θα γίνει η Νέα Σελήνη και θα ανοίξεις την καρδιά σου. Μπορεί να κάψει πολύ κόσμο με την μεταφορική έννοια αλλά εσένα ειδικά θα σου θυμίσει τον ρόλο που έχεις έρθει εδώ να παίξεις, που δεν είναι άλλος από το να δείχνεις την αλήθεια και την γενναιοδωρία της ανθρώπινης φύσης. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Φυσικά αν έχεις ανέβει σε επίπεδο θα νιώσεις έτσι γιατί μπορεί να ξοδέψεις την μαγική ενέργεια του Ηλίου και της Σελήνης για να φανείς και να κάνεις επιδείξεις. Στο χέρι σου είναι με ποιο τρόπο θα ξοδέψεις την αυτή την ανώτερη ενέργεια.

Γενικά είναι μια χρονιά που κυρίως μέχρι και τον Αύγουστο θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να βγεις από τα μοναχικά καλούπια αλλά και από τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα. Αρκεί να μην περάσεις στο άλλο άκρο και κάνεις υπερβολές γιατί η φύση ζητάει πάντα το μέτρο. Βέβαια θα έχεις μια μεγάλη σε διάρκεια πλανητική επιρροή από τον Ιούνιο μέχρι και αρχές Οκτωβρίου, που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου και θα σου δώσει την εύνοια που εδώ και καιρό περιμένεις. Από τον Αύγουστο, θα προσπαθήσεις όλες τις πόρτες που είχαν ανοίξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να τις εκμεταλλευτείς με στόχο να βγάλεις χρήματα. Γενικά μέχρι το τέλος του χρόνου θα προσπαθήσεις να κρατήσεις σε τάξη τα οικονομικά σου, έχοντας λογική και πρακτικότητα.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved