Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Καρκίνος

Αισιόδοξα ανοίγματα αλλά με ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Καρκίνος

Περιμένεις εδώ και καιρό να σου χαμογελάσει η τύχη σε οικονομικό επίπεδο – ε, τώρα θα βιώσεις το χάδι της περισσότερο από άλλες φορές, γιατί τελικά θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Εκεί που μονολογείς ότι ίσως δεν είχες και την τύχη με το μέρος σου (τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα ήθελες), θα διαπιστώσεις ότι όλο και κάτι έχει αρχίσει να κινείται: Αυτά που περίμενες εδώ και καιρό, θα τα δεις τώρα να υλοποιούνται χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις και αυτό, κυρίως, μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις χρήματα και θα τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που έχεις σε εκκρεμότητα.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μια ιδιαίτερη δράση η οποία μπορεί να φανεί πολύ ανατρεπτική. Η ανασφάλεια που θα βιώνεις, αρκετές στιγμές, σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σε κάνει να θέλεις να χαλάσεις τα θεμέλια που ήδη υπάρχουν. Ενδέχεται να προσπαθήσεις να μετατρέψεις σε ανεξάρτητη και περισσότερο πρωτοποριακή ακόμα και την επαγγελματική σου σχέση με τους συναδέλφους σου. Όλα αυτά σίγουρα θα σε βελτιώσουν από την μια πλευρά, αλλά, την ίδια στιγμή χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις τη μεγάλη αλλαγή που θα αναγκαστείς να βιώνεις αυτό το διάστημα.

Πάντως χρειάζεσαι μεταμόρφωση σε όλα τα θέματα που διαπιστώνεις πως «δεν τραβάνε» στην ζωή σου και καλό είναι να θυμάσαι πως, αν φοβάσαι, θα χάσεις και τα υπόλοιπα. Για αυτό τράβα τις γραμμές που θέλεις εσύ αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί κάπου μπορεί να χάσεις τη μπάλα.

Από την άλλη, μέσα στην καθημερινότητά σου θα βιώσεις κάποιες αλλαγές και σίγουρα θα πρέπει να εισάγεις νέα στοιχεία στην ζωή σου γιατί θα χρειαστείς νέες πληροφορίες αλλά και μια τεχνική, ιδιαίτερη, για να βελτιώσεις όσο μπορείς την καθημερινότητα.

Πιθανόν να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και κάπως ίσως να το «παίξεις» δάσκαλος για όλους. Το κυριότερο είναι ότι θα δουλέψεις σκληρά για να αναβαθμιστείς, ενώ είναι χρήσιμο να μάθεις να διακρίνεις πότε πρέπει να μιλάς στην γλώσσα των άλλων, αν και αυτό σίγουρα δεν θα είναι και το πιο εύκολο για σένα να το πράξεις.

Με τον Τοξότη θα υπάρξει μια ιδιαίτερη σχέση και πιθανόν να δυσκολεύεσαι να δώσεις αυτά που σου ζητάει, γιατί είναι δύσκολο να συμβιβαστείς μαζί του. Αλλά όλο και κάτι θα μαθαίνεις από το άτομο αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να αντιδράς και τόσο πολύ στη συμπεριφορά του.

Από τον Αύγουστο και μετά η τύχη θα σου χαμογελάσει σε θέματα σπουδών, εκπαιδευτικών θεμάτων αλλά και επικοινωνίας. Το πτυχίο αλλά και η εμπειρία πάνω σε αυτό που γνωρίζεις θα σε αξιώσουν να βρεθείς σε μια θέση πολύ ανώτερη.

Οι σχέσεις με συγγενείς και γείτονες θα είναι αρμονικές. Ο Παρθένος χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις, θα σου γίνει απαραίτητος/η.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Καρκίνο

5 Ιανουαρίου: H Πανσέληνος πάντα σου βγάζει στην επιφάνεια τον αληθινό σου ψυχισμό και κυρίως βρίσκεις τις προσωπικές σου ανάγκες που μπορεί να είναι κρυμμένες. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να μην επηρεαστείς τόσο πολύ από τις γνώμες ή την παρουσία των άλλων. Δυνάμεις ανατρεπτικές θα σε βγάλουν έξω από την κανονική πορεία των πραγμάτων και πιθανόν να νιώσεις ανασφάλεια, αλλά μπορεί χωρίς να το έχεις καταλάβει εσύ να προκάλεσες το μεγάλο μπαμ, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όπου είσαι αυτός/η που συνθλίβεται αλλά αναγεννιέται σε όλα τα επίπεδα.

4 Απριλίου: Θα προσπαθήσεις να φέρεις σε κάποια ισορροπία το κομμάτι των σχέσεών σου γιατί βλέπεις ότι χωρίς συνεργασίες και θετική στάση απέναντι στους άλλους, δεν μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό. Το σπίτι σου μπορεί να είναι ένα κομμάτι έλξης πολλών καταστάσεων και να βλέπεις ότι επιβάλλεται να κάνεις μια αλλαγή είτε στο χώρο και στο χρώμα, είτε ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή. Θα υπάρχουν εντάσεις και κυρίως με ένα Κριό ή Αιγόκερω. Επίσης θα ανακαλύψεις αλήθειες που μπορεί να σε ενοχλούν αλλά τουλάχιστον δεν θα ζεις μέσα σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν αληθινά.

25 Ιουνίου έως και 8 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη να εκφράσεις όλες τις ψυχικές και φυσικές σου δυνάμεις. Μπορεί βέβαια η διαίσθησή σου να είναι δυνατή, αλλά πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια όλη η διάθεση για προστασία και για φροντίδα των ατόμων που έχεις δίπλα σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να μην κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ παρορμητικές και κυρίως σε θέματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί θα υπερβάλλεις. Η οικογένεια για σένα θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Στην περίοδο αυτή θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις με στόχο να δουλέψεις περισσότερο με την αξία που λέγεται οικογένεια και φροντίδα, όχι μόνο στην δική σου, αλλά και στην μεγάλη, που λέγεται κοινωνία.

2 Ιουλίου: Ευαισθησία και μεγάλες υποχρεώσεις κυρίως οικογενειακές και κοινωνικές. Φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις και πιέζεσαι γιατί δεν θέλεις να σε σχολιάζουν. Αλλά τώρα, θα χρειαστεί να μην σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι και αν είσαι αγαπητός/η στην κοινωνία και στις συγγενικές σου σχέσεις γιατί θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και σίγουρα θα νιώσεις υποδεέστερος/η και ανεπαρκής.

16 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και μετά. Θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα δείχνεις τουλάχιστον στον εαυτό σου τη διάθεση να τα ξεκινήσεις όλα από την αρχή. Θα ξαναφορτώσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις πίσω σου κάποια τραύματα που δεν ήταν μέχρι τώρα εύκολο να τα ξεφορτωθείς. Η φροντίδα και η προστασία του εαυτού σου μπορεί να σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις για νέα οικογένεια ή σχήματα που θα σε εκφράζουν ακόμα περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να πάρεις αποφάσεις να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου αλλά με την επιθυμία να ξαναρχίσεις τα πάντα, σαν να είναι καινούργια.

28 Σεπτεμβρίου: Θα προσπαθήσεις να ωραιοποιήσεις κάποιες σχέσεις που όμως μπορεί να σου αποδείξουν ότι τελικά ματαιοπονείς. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει με τον Ζυγό γιατί θέλεις να είσαι μαζί του. Απλά χρειάζεται να τον πλησιάσεις, προσπαθώντας να τον καταλάβεις, χωρίς να κοντράρεις ή να γίνεσαι επιθετικός/η.

13 Οκτωβρίου: Το να προσέξεις την εμφάνισή σου και πάνω από όλα να είσαι όσο μπορείς διπλωμάτης θα είναι αυτό που θα σου φέρει την μεγάλη αλλαγή κι αν το κάνεις, ίσως να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Η υπερβολική φροντίδα για ρούχα και μαλλιά μπορεί να μην είναι ακριβώς δική σου επιθυμία αλλά επειδή ζεις με ένα άλλο πρόσωπο να σε συμπαρασύρει γιατί μπορεί να βασίζει εκεί την σχέση και να θέλει να βελτιωθείς και εμφανισιακά. Οι σχέσεις σου από την άλλη θα σε πιέσουν να κρατήσεις άψογη συμπεριφορά και πολλές συμμαχίες.

25 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων και κυρίως ενεργοποιεί εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σε φέρει σε μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου γιατί θα έχεις την ανάγκη να βγεις προς τα έξω και να κάνεις γνωστά σε όλους τα αισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι την έκθεση. Η ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των άλλων θα σε βάλει σε μπελάδες γιατί θα έχεις μια διάθεση να βοηθήσεις όλον τον κόσμο. Συγχρόνως οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου θα είναι κάπως περίεργες γιατί θα χρειαστεί να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία και γνώση σε ό, τι κάνεις.

Η χρονιά θα είναι για σένα αρκετά καλή αλλά περισσότερο θα προσπαθήσεις από το δεύτερο εξάμηνο να ξαναρχίσεις να κάνεις πράγματα που είχες αφήσει πίσω σου, προσθέτοντας νέες εμπειρίες και γνώση που θα σε βγάλει στην αντίπερα όχθη, χωρίς όμως να ξεχνάς ότι πρέπει να μεταμορφώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις οικογενειακές ή αυτές που δεν έχεις διαλέξει αλλά σου έχουν επιβληθεί και είναι περισσότερο τυπικές. Χωρίς την πρωτοπορία και τα νέα ξεκινήματα δεν θα μπορέσεις να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Το άλλο που χρειάζεται να μάθεις πολύ καλά είναι η ισορροπία και η αρμονία η οποία θα αντικαταστήσει την γκρίνια και την δυσθυμία που μερικές φορές σε κυβερνά και δεν σε αφήνει να χαρείς ακόμα και τα πιο μικρά και απλά πράγματα. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα πρέπει να τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεκόψεις από τον αρνητισμό και την μουρμούρα.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved