Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Δίδυμοι

Μεταμόρφωση μέσα από γνώση και συντροφική ή συνεργατική αναγκαιότητα

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Δίδυμοι

Δίδυμε, το 2015 είναι μια χρονιά που θα σε αναγκάσει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, γιατί θα δοκιμαστούν σε μεγάλο βαθμό όλες σου οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας. Με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη, στον άξονά σου, μπορεί να αναζητήσεις την ασφάλεια από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο, το οποίο ίσως να παίξει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του καθοδηγητή στην ζωή σου.

Η σκληρή δουλειά μαζί με την πειθαρχία και τον σωστό συγχρονισμό, κυρίως στις συναλλαγές σου με τους άλλους, θα σου αφαιρέσει την επιπολαιότητα και τη ρηχή συμπεριφορά για την οποία ίσως να κατηγορείσαι. Θα καθοδηγηθείς προς μια κατεύθυνση που θα σε βοηθήσει στο να επιτευχθούν οι στόχοι σου. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο, αλλά κάτι καλό πάντα το κατορθώνεις με την πολύ δουλειά.

Η ζωντάνια και η κινητικότητα πιθανόν να μειωθούν και στη θέση τους να μπουν οι σκέψεις και μια ξαφνική ωρίμανση. Περισσότερο όμως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σου φύγει για λίγο η ανεμελιά και θα ωριμάσεις κάπως απότομα, αλλά τουλάχιστον θα πετύχεις τους στόχους σου.

Προβλήματα με άτομα ηλικιωμένα θα είναι ένα έξτρα βάρος για σένα, αλλά σίγουρα θα κληθείς να τους συμπαρασταθείς.

Το ξεκίνημα μιας νέας εκπαιδευτικής και δημιουργικής γνώσης, θα σου δώσει τα εχέγγυα για να προχωρήσεις σε οτιδήποτε θέλεις. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ότι τελικά μπορείς να μεγαλώσεις με ένα τρόπο πολύ δραστικό και πολύ ζωντανό και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο πεδίο επικοινωνίας.

Τουλάχιστον μέχρι το μέσον Αυγούστου θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να βγεις από τα μικρά αδιέξοδα και προβλήματα. Με τον Τοξότη θα υπάρχουν διάφορες μεταμορφωτικές τροποποιήσεις στην σχέση και την κοινή σας πορεία και εδώ, αν δεν θέλεις να βρεθείτε μακριά ο ένας από τον άλλον, θα πρέπει είτε να δουλέψετε με ειλικρίνεια και από κοινού τους στόχους σας, ή να αναγκαστείτε να χωρίσετε γιατί δεν θα βγαίνει πλέον άλλο να είστε μαζί.

Θέματα πολύ προσωπικών αναζητήσεων μπορεί να σου δημιουργήσουν την ανάγκη να κάνεις ψυχοθεραπεία ή να ασχοληθείς με τον αποκρυφισμό ή το υπερφυσικό. Ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητα θα παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση σου και ένας Αιγόκερως θα σε υποχρεώσει να δεις τον εαυτόν σου με ένα διαφορετικό μάτι.

Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα μπεις στα βαθιά και θα προσπαθήσεις να ιεραρχήσεις σωστά τις γνώσεις σου για να σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στην εργασία σου και τους στόχους σου. Πάντως με ένα δύσκολο τρόπο θα εξασφαλίσεις νέους οικονομικούς πόρους ή και νέες μορφές άντλησης εσωτερικής ενέργειας. Ο προβληματισμός σε κοινωνικά και σε συλλογικά ή ομαδικά προβλήματα θα σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις κάθε τι καινούργιο ή προοδευτικό.

Η γνωριμία με ένα άτομο που θα έχεις κοινές αντιλήψεις και ιδέες, θα είναι μια ευκαιρία που θα σου κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα. Μια δουλειά που θα έχει σχέση με δημόσιες σχέσεις, πολιτική, δημοσιογραφία ή ψυχολογία θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πολύ πιο εύκολα τις πρωτοποριακές και μοντέρνες ιδέες σου.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις από τον Αύγουστο του 2015, είναι κάποιες υπερβολές σε διατροφικά θέματα ή ακόμα και σε εμμονές που σχετίζονται με θέματα υγείας, καθαριότητας και υπερβολικής οργάνωσης. Αλλά συγχρόνως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, μετά από μεγάλη προσπάθεια, ένα υγιές πρότυπο που σίγουρα θα αφορά την δική σου οικογένεια.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Διδύμους, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τους Διδύμους

Από 19 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου: Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πολλά που θα είναι όμως πολύ ρευστά και θα καθορίζουν την τρέχουσα πραγματικότητά σου η οποία μερικές φορές θα είναι δύσκολη και πιθανόν αρκετά σκληρή. Θα χρειαστεί να μπεις σε νόμους και σε νόρμες που ίσως να μην σου αρέσουν καθόλου. Πιθανόν να αυτοπεριοριστείς και να υποχρεωθείς να μάθεις κάτι με ένα τρόπο κοπιαστικό, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

5 Μαρτίου: Πρακτικά θέματα που θα πρέπει να αποδείξεις ότι τελικά όλα αυτά που λες μπορεί να γίνουν ή να δεις ότι τελικά όταν πας να κάνεις κάτι πράξη υπάρχει μια τεράστια απόκλιση από την δική σου αλήθεια. Πιθανόν να υπάρχει εκνευρισμός και να μπλέκονται στα πόδια σου άτομα άσχετα ή με διαφορετική σκέψη και νοοτροπία.

20 Μαρτίου: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις έντονα συναισθήματα και υπερευαισθησία τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε πράξεις ανιδιοτέλειας, που όμως δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Θα προσπαθήσεις να κλείσεις τρύπες αλλά θα σου φαίνονται ακόμα πιο δύσκολες γιατί θα υπάρχουν αρκετά εμπόδια και λάθος εκτιμήσεις. Εδώ χρειάζεται να δράσεις γρήγορα για να μην κολλήσεις σε παρερμηνείες. Να προσέξεις πολύ στις τυχόν επαγγελματικές παρεμβάσεις γιατί μπορεί το μυαλό σου να ταξιδεύει και να γίνουν λάθη από έλλειψη παρατηρητικότητας.

12 Μαΐου έως και 24 Ιουνίου: Ο Άρης θα μπει με φόρα στο ζώδιο σου και θα ενισχύσει όλες σου τις επικοινωνιακές ικανότητες και όχι μόνο. Η κίνηση και το παίξιμο σε πολλά μέτωπα κυρίως επαγγελματικά θα είναι το κύριο θέμα αυτή της περιόδου. Θα χρειαστεί όμως να καταλήξεις κάπου για να πεις ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Από τις 12 έως τις 16 θα περιοριστείς και θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η γιατί οτιδήποτε και να κάνεις, θα βιώνεις μια πίεση να γίνουν όλα στην εντέλεια και κυρίως με το γράμμα του νόμου.

2 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονά σου θα σε ωθήσει ώστε να μιλήσεις και να γράψεις τις ατομικές σου σκέψεις και δουλειές με στόχο να γνωρίσεις πολύ περισσότερο κόσμο και να ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Βέβαια θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η γιατί δεν έχεις όρεξη να συμπεριφέρεσαι όπως παλιά. Μάλλον ωριμάζεις.

29 Αυγούστου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ένα μικρό χάος θα υπάρχει μέσα στην ψυχή σου και θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να βγεις από την αδράνεια αλλά και να ενεργοποιηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Μην αφήνεσαι να σε καπελώνουν καταστάσεις που τελικά δεν θα έχουν κανένα καλό αποτέλεσμα για σένα.

26 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να χρησιμοποιήσεις μεθοδολογία η οποία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις με ένα καλύτερο τρόπο όλα αυτά που έχεις ξεκινήσει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείς έντονα και θα ξεκολλήσεις από πολλά που μέχρι τώρα προσπαθούσες και δεν έκανες. Η δράση και η πράξη μαζί θα βοηθήσουν. Η σοβαρότητα όμως των συνεργατών σου θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Κάποια προβλήματα που ίσως υπάρξουν στη στενή σου σχέση, στον γάμο σου ή σε μια συνεργασία, θα πρέπει να μην τα δεις επιπόλαια.

25 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες σου και το πόσο τελικά δουλεύεις για αυτές. Θα παρατηρήσεις πόσο μπορεί το άτομο που είναι μαζί σου να σε καταλάβει. Η ανάγκη πάντως να έχεις ανεξαρτησία θα είναι έντονη και αν δεν το κάνεις, τουλάχιστον θα το ανακοινώσεις με στόχο να το ακούσουν όλοι. Σίγουρα όμως τα περιθώρια θα στενέψουν γιατί δεν θα έχεις πλέον χρόνο ή χώρο για να εκφραστείς και να αφεθείς όπως παλιά.

11 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι το κομβικό σημείο για να ξεκινήσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα και να έχεις μεγαλύτερο μοίρασμα με τους άλλους γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί αυτό το διάστημα να δουλεύεις πιο καλά, όταν κατευθύνεις την ενέργεια σου σε άλλα άτομα. Επίσης, θα τολμήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν Τοξότη που πιθανόν να είχατε απομακρυνθεί.

Το 2015 είναι μια χρονιά που θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις περισσότερα πράγματα, κυρίως με άλλα άτομα γιατί θα καταλάβεις ότι τα κεφάλια θα μπουν μέσα και θα κάνεις και μεγάλες συνειδητοποιήσεις που θα σε φέρουν στο ξεκίνημα μιας νέας γνώσης, η οποία όμως θα πρέπει να δουλευτεί από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 περισσότερο εμπειρικά. Αν έχεις εργαστεί σωστά απέναντι σε σχέσεις και πολύ κοντινές συνεργασίες, θα ανταμειφτείς άμεσα. Αν όχι, θα υπάρξουν ακόμα και διακοπές είτε για να εκτιμήσεις περισσότερο, είτε για να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Διδύμους, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved