Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Κριός

Στροφή προς την ποιότητα και την προσωπική αναβάθμιση

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Κριός

Βιώνεις διαρκείς και διαδοχικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες θα σε σπρώξουν να ξεδιαλύνεις όλες τις υποθέσεις που σε αφορούν και δεν έχεις κατορθώσει να ξεκαθαρίσεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες πολύ βασικές εκκαθαρίσεις, σχετικά με τα... κάστρα των «πρέπει» που σου έχουν επιβληθεί και άλλων κοινωνικών κλισέ που σε καταπιέζουν. Όλα αυτά δεν τα αντέχεις πλέον.

Θα διαπιστώσεις πως θέλεις να μάθεις την αλήθεια ακόμα και αν σε πονάει. Μπορεί πολλοί να σε πουν εκκεντρικό/ή, ιδιόρρυθμο/η ή περίεργο/η, όμως εσύ ψάχνεις να βρεις τη δική σου αλήθεια και κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει, εκτός ίσως από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Συγχρόνως θα έχεις την ικανοποίηση (τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο) να επεκταθείς σε επίπεδο επαγγελματικό, ακόμη και αν η κίνησή σου αυτή θα περιέχει και την έννοια του ρίσκου. Τελικά θα σου βγει σε καλό και θα σε εξασφαλίσει, ενώ συγχρόνως θα σκεφτείς ότι έχεις ανάγκη από μια προσωπική δημιουργία: Είτε πρόκειται για ένα παιδί και τη δημιουργία οικογένειας, ή μιλάμε για έναν φλογερό ερωτικό δεσμό που θα σε αφυπνίσει, η προσωπική δημιουργία σου σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς ζωντανός/η – εάν, πάλι, δεν αφορά στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να είναι σε επίπεδο καλλιτεχνικό...

Μέσα στη χρονιά αυτή, και ειδικά από 15/6 και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα νιώσεις ένα σου κομμάτι να βαθαίνει και να σε σπρώχνει να γίνεσαι περισσότερο μυστικοπαθής και πιθανόν καχύποπτος/η.

Το 2015 θα σε μάθει να εστιάζεις περισσότερο στην υλική πλευρά των πραγμάτων και κυρίως από τον Σεπτέμβριο και μετά που θα αναγκαστείς να παρατηρείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την ζωή σου και τις κινήσεις σου. Για το λόγο αυτό ο αυθορμητισμός σου θα μπει κατά κάποιο τρόπο κάτω από ένα μικροσκόπιο και θα αναπτύξεις περισσότερο τις οργανωτικές σου ικανότητες και τη δυνατότητα να προβλέπεις τις εξελίξεις. Τις ικανότητες αυτές θα τις χρησιμοποιήσεις ως τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεχίσεις την ζωή σου με περισσότερα εφόδια.

H σχέση με τον Ζυγό θα αλλάξει με στόχο να εξελιχθείτε και οι δυο. Αν δεν πιάσετε όμως το μήνυμα της αλλαγής, δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί γιατί θα υπάρχουν δυσκολίες καθώς οι στόχοι πλέον θα είναι διαφορετικοί μεταξύ σας. Από το δεύτερο εξάμηνο να περιμένεις μια ξαφνική γνωριμία με ένα Παρθένο και αυτό θα σε βάλει σε μια νέα κατάσταση. Πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με υγιεινή διατροφή και πιθανόν και εναλλακτικές θεραπείες.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Κριό

2-4 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δεις καταπρόσωπο μια αλήθεια η οποία σίγουρα θα σε βάλει να... ψαχτείς. Μπορεί να έχεις πιεστεί και να πρέπει να φύγεις από εκεί που είσαι, γι' αυτό ίσως ξαφνικά να κάνεις ένα «μπαμ» ή θα καταλάβεις –επίσης ξαφνικά- πως πρέπει να λειτουργήσεις για το μέλλον σου και να το κάνεις «εδώ και τώρα». Θα απαγκιστρωθείς από σχήματα και καταστάσεις που σε κρατούσαν δέσμιο για καιρό - κόντευες να πάθεις ασφυξία, και τώρα θα αποφασίσεις να λύσεις τον γόρδιο δεσμό και σίγουρα θα πας παρακάτω στη ζωή σου, έστω και με απώλειες...

5 Ιανουαρίου: Θα βγουν συναισθηματικές ευαισθησίες και κάποιες ανησυχίες στην επιφάνεια που θα σχετίζονται περισσότερο με θέματα οικογενειακά, αλλά ίσως και για την σχέση σου με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω που σε προβληματίζει υπερβολικά. Μέσα από τις αστρολογικές κινήσεις των πλανητών που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες, θα αποφασίσεις να προστατέψεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια, όλα θα γίνουν με ένα ζόρι, που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις τι χρειάζεσαι βαθιά και αληθινά για σένα. Απέφυγε τις εκρήξεις με τον Ζυγό, ειδικά αν τον θέλεις ακόμα στη ζωή σου.

20 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαρτίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σε ενεργοποιεί όπως θα σε τροφοδοτούσε μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής. Θα νιώσεις ότι θα μπεις στην πρίζα για ένα μεγάλο διάστημα και σίγουρα θα μπεις σε τόσο μεγάλη δράση, την οποία δεν φαντάζεσαι καν. Όμως σε αυτή την φάση θα χρειαστεί να αποφύγεις και κάποιες υπερβολές που μπορεί να γίνουν από 8 έως 14 Μαρτίου όπου εκεί θα έχεις και τον Ουρανό να σε πιέζει να μην ανέχεσαι καταστάσεις που κατά την γνώμη σου δεν σου ταιριάζουν. Η εφευρετικότητα που θα σε διακρίνει μαζί με την τόλμη και την εξερεύνηση θα σε βάλουν σε κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Αλλά για να γίνει αυτό, θα ξεπεράσεις αρκετά από τα «πρέπει» και τα «μη» που πολλές φορές έχεις «καπελωθεί», τα οποία αναγκαστικά τα είχες φορτωθεί εδώ και τόσα χρόνια. Να ξέρεις ότι η τόλμη σου θα σε φέρει σε αντίστοιχη ελεύθερη κατάσταση και θα μπορέσεις να σπάσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα δεσμά. Να είσαι όμως προσεκτικός/ή με τον χειρισμό μηχανημάτων ή αυτοκινήτου – και σίγουρα να προσέχεις αν κάνεις ριψοκίνδυνα σπορ.

4 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/4 στον άξονά σου θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα σε βάλει στη διαδικασία μιας μεγάλης αλλαγής (κυρίως αν έχεις γεννηθεί εκείνες τις ημέρες), γιατί θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και θα καταλάβεις πλέον με τι υλικό θα πρέπει να δουλέψεις και ποιο υλικό θα αφήσεις πλέον πίσω σου. Πάντως, θα πάρεις αποφάσεις για αν θα μείνεις με το Ζυγό ή θα αποφασίσεις να απομακρυνθείς από αυτόν, γιατί η βαλίτσα δεν πάει πιο μακριά.

18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με νέες ενέργειες, πιο ξεκάθαρες και πιο αληθινές, επειδή θα αναζητήσεις να βάλεις ένα νέο λιθαράκι σε οτιδήποτε κάνεις. Και θα τα θέλεις όλα καινούργια και με νέα ζωή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δράσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους.

2 Ιουλίου: Εντάσεις και οικογενειακά θέματα θα σου βγουν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα κάνεις κάποιες κινήσεις τελείως ανατρεπτικές για να μπορέσεις να κερδίσεις την εύνοια ενός Καρκίνου ή ενός Αιγόκερω - χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καπελωθείς από συμπεριφορές που θα έχουν «πρέπει» και επιβολή...

16 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, οι συναισθηματικές σου ανάγκες ή ενός άλλου ατόμου θα σου αφαιρέσει κάπως την φόρα που μπορεί να έχεις πάρει. Πιθανόν, επίσης, να αναστείλεις κάθε αλλαγή σου, γιατί θα σε κρατάνε είτε οικογενειακές σχέσεις που δεν θέλεις να χαλάσεις, είτε ένας Καρκίνος που θα είναι αποφασισμένος/η να τα χαλάσει μαζί σου αν δεν τον /την υπολογίσεις.

28 Σεπτεμβρίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που συνοδεύεται από Πανσέληνο θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά και μόνο στον εαυτόν σου, καθώς έχεις κάπου ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα και να αφήσεις πίσω σου όλα τα υπόλοιπα. Όμως, τελικά, για να έχεις εσωτερική πληρότητα θα πρέπει να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων, ώστε να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Κυρίως ο λόγος γίνεται για ένα άτομο που μπορεί να είναι είτε σύντροφος ή στενός/ή συνεργάτης.

13 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον άξονά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με νέες διαδικασίες μέσα στην προσωπική σου σχέση, αλλά και συγχρόνως θα ανακαλύψεις εσωτερικές δυνάμεις που θα σε ωθήσουν να βρεις την ατομικότητά σου, για να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου χωρίς εξαρτήσεις και λάθος μηνύματα.

Με στόχο την εξέλιξή σου και πάνω από όλα την προσωπική σου αλήθεια, θα κινηθείς για να ζήσεις όσο μπορείς πιο ξεκάθαρα μέσα στις σχέσεις σου. Πλέον δεν αντέχεις να κρατάς την ψυχή σου μακριά από τον αληθινό σου εαυτό. Οι πολλές αλλαγές, μαζί με τις μεγάλες αντιξοότητες στις τρέχουσες συνθήκες, θα σε βάλουν να περιορίσεις τις μεγάλες σου διαδρομές και τις ανατρεπτικές κινήσεις. Το καλό είναι ότι θα έχεις μια καλή ερωτική ζωή γιατί μετά από μια νέα γνωριμία με Λιοντάρι θα δεις ότι θα αλλάξουν όλα και θα βρεθείς σε νέες περιπέτειες και σε μια καινούργια ζωή που πιθανόν να μην την περίμενες.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved