Παιδικές προβλέψεις Αιγόκερως 2015

Λόγω της ώριμης συμπεριφοράς του, τόσο οι γονείς όσο και οι δάσκαλοι του, εύκολα παραβλέπουν τις συναισθηματικές του ανάγκες...

Παιδικές προβλέψεις Αιγόκερως 2015

Ενίσχυση ασφάλειας και εμπιστοσύνης

Ο μικρός Αιγόκερως είναι σαν να είναι ένας πανέξυπνος ενήλικας που έχει πάθει μερική αμνησία. Ξέρει ό,τι ξέρει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να τα θυμηθεί αυτή τη στιγμή. Έχει μια εσωτερική αίσθηση του σωστού και του λάθους και γνωρίζει ό,τι είναι έξυπνο και ικανό. Λόγω της ώριμης συμπεριφοράς του, τόσο οι γονείς όσο και οι δάσκαλοι του, εύκολα παραβλέπουν τις συναισθηματικές του ανάγκες. Από εκεί ξεκινάνε και τα θέματα αυτοεκτίμησης του.

Με την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του μπορείτε να ενισχύστε τη ζώνη ασφαλείας του και να δημιουργήσετε μαζί του μια σχέση καρδιάς. Κοιτάξετε κατ' ευθείαν στα μάτια του και πείτε του πόσο υπερήφανοι είστε γι αυτό – τόσο απλά!

Από τον Αύγουστο του 2015 το σκηνικό αλλάζει. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο της Παρθένου το μικρό σας βγαίνει από το καβούκι του. Με τα γέλια και τ' αστεία του γίνεται η ψυχή της παρέας και η δημοτικότητα του απογειώνεται.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα παιδικά ζώδια εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved