Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Λέων

Το 2015 προετοιμάσου για μια καινούργια αρχή. Υπάρχει η πιθανότητα ν' αλλάξεις δουλεία, τόπο διαμονής ή ερωτικό σύντροφο.

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Λέων

Λέων

Κάρτα ΧΙΙ Θάνατος

Βουτιά στο άγνωστο!

Γενικά: Το 2015 προετοιμάσου για μια καινούργια αρχή. Υπάρχει η πιθανότητα ν' αλλάξεις δουλεία, τόπο διαμονής ή ερωτικό σύντροφο. Επειδή η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη μπορεί να φοβάσαι να κάνεις βουτιά στο άγνωστο. Αν τελικά μείνεις με σταυρωμένα χέρια δεν θ' αποφύγεις το γεγονός, θα έχεις χάσει όμως την ευκαιρία της επιλογής.

Αισθηματικά: Απέφυγε να γίνεις μάρτυρας των συναισθημάτων σου. Αν το γυαλί έχει ραγίσει όσο κι αν προσπαθείς δεν πρόκειται να ξανακολλήσει. Αν είσαι μόνος /η, σταμάτα να κοιτάζεις νοσταλγικά πίσω. Άλλαξε παρέες και στέκια και κάνε νέες γνωριμίες. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά λαχταράς. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα εμπιστεύσου την λογική σου. Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες θα σε υποχρεώσουν να αναζητήσεις λύσεις. Ρύθμισε τυχόν υποχρεώσεις σου με το δημόσιο.

Επιστροφή στις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015

*Απόκτησε το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

Διάβασε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό θα βρεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved