Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Σκορπιός

Δυνάμεις ανεξέλεγκτες μπορεί ν' ανατρέψουν τα δεδομένα σου. Αν βρεθείς σε δίλημμα, αναθεώρησε την τακτική σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Σκορπιός

Σκορπιός

Κάρτα XVI Πύργος

Τα πάνω κάτω!

Γενικά: Το 2015 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Δυνάμεις ανεξέλεγκτες με τις οποίες δεν μπορείς ν' αναμετρηθείς μπορεί ν' ανατρέψουν τα δεδομένα σου. Αν βρεθείς σε δίλημμα, αναθεώρησε την τακτική σου και μην επιμένεις στο αρχικό σου πλάνο. Εκμεταλλεύσου τις αλλαγές για να ξεσκαρτάρεις ό,τι δεν σου είναι πλέον χρήσιμο, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για νέες, πιο υγιείς καταστάσεις.

Αισθηματικά: Μυστικά και απαγορευμένες περιοχές σε κρατάνε φυλακισμένο/η στον «πύργο του ψεύδους». Για να ελευθερωθείς, σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τα τείχη που έχεις κτίσει και δες την αλήθεια κατάματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, σου αρέσει να παίζεις με τα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία ενεργοποιείς ή παγώνεις ανάλογα με τα κέφια σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Έμαθες από τα λάθη σου και πλέον είσαι σε θέση να εκμεταλλευθείς οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί. Ενδέχεται να προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας και οικονομικής υποστήριξης μέσα στο χώρο της εργασίας σου. Στον οικονομικό τομέα μπορεί το κάθε ποσό να είναι μικρό αλλά όταν θα έρθει η ώρα να κάνεις τη σούμα θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Επιστροφή στις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015

*Απόκτησε το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

Διάβασε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό θα βρεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved