Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Ιχθύες

Αξιολόγησε τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε να φύγει από τη ζωή σου ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του. Τα καλύτερα θα έρθουν μόλις αλλάξεις πορεία.

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Ιχθύες

Ιχθύες

Κάρτα ΧΧ Κρίση

Συμφιλιώσου με την πραγματική σου φύση!

Γενικά: Το 2015 σε καλεί να συμφιλιωθείς με την πραγματική σου φύση. Αξιολόγησε τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε να φύγει από τη ζωή σου ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του. Τα καλύτερα θα έρθουν μόλις αλλάξεις πορεία. Ασχολήσου λιγότερο με τα υλικά αγαθά και περισσότερο με την πνευματική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικά: Έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο. Σε κατατρέχει όμως η αίσθηση του ανικανοποίητου. Αν είσαι μόνος /η πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία ελεύθερη χρονιά, αφού μια γνωριμία μπορεί του χρόνου να επισημοποιηθεί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο το παρασκήνιο οργιάζει γι αυτό πρόσεξε τα λόγια σου. Πάνω από όλα απέφυγε να εμπλακείς σε σχόλια, γιατί θα μπλέξεις χωρίς να φταις. Στον οικονομικό τομέα κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα ίσως σε πάνε λίγο πίσω στους υπολογισμούς σου, αλλά μην ανησυχείς, θα αντιμετωπιστούν με ευκολία.

Επιστροφή στις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015

*Απόκτησε το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

Διάβασε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό θα βρεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved