Κώστας Λεφάκης: Παρθένος 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Παρθένος 2014

Οικονομικά άγχη, δημιουργικές δραστηριότητες

Το 2014 θα αποδείξει ότι η επιμονή βραβεύεται και η υπομονή σας δικαιώνεται. Αισθηματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα θα σας απασχολήσουν αλλά στο τέλος βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Ο παράγοντας της διευκόλυνσης δυναμώνει και οι καινούργιες γνωριμίες που θα υποστηρίξουν τις επιδιώξεις σας πληθαίνουν. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί στην κριτική σας, βγείτε από την απομόνωση που έχετε δημιουργήσει και χαρείτε την ζεστασιά των κοινωνικών σας σχέσεων.

Θα χαρακτηριστεί περίοδος συγκεκριμένης αναζήτησης και απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε το σκοπό σας είναι η έγκαιρη αντίληψη της πραγματικότητας που συνεχώς μεταβάλλεται και η παράλληλη αναπροσαρμογή σας σε κάθε της μεταμόρφωση.

Τόσο η εποχή της κρίσης όσο και ο Κρόνος στο Σκορπιό, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε σοβαρά την κατάσταση, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και να αλλάξετε τον προσανατολισμό σας.

Αποχωρήστε από συνεργασίες και σχέσεις που δεν αποδίδουν πλέον, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες στην διαχείριση των υποθέσεων και κυρίως στην εύρεση λύσεων είτε στα οικονομικά είτε στα επαγγελματικά σας προβλήματα. Πλαισιωθείτε με νέο ανθρώπινο υλικό που μπορεί να σας καταλάβει και να σας αποδώσει. Μιλήστε με ειλικρίνεια και στις προσωπικές σας σχέσεις προτού απορρίψετε κάποιον άνθρωπο ως σύντροφο σας.

Ο Άρης για επτά μήνες στο Ζυγό θα διατηρήσει τις αναταράξεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και κλείστε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να έχουν επιβαρυντικές συνέπειες στη ζωή σας. Ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες και θα ενισχύσει την διορατικότητα σας. Κάντε σίγουρες επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές, προσέξτε την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και μην παραβαίνετε το νόμο. Επαγγελματικά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Κυριότεροι τομείς που θα πρέπει να φροντίσετε είναι η προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με το περιβάλλον και η οικονομική σας ασφάλεια. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει μεγαλύτερος παράγοντας τύχης. Χρειάζεστε όμως κατανόηση για τους ανθρώπους που σας αφορούν, ερωτικά ή κοινωνικά. Και επειδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μην βιαστείτε ούτε να χαρείτε ούτε να απογοητευτείτε για ένα τουλάχιστον χρόνο ακόμα.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την Παρθένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved