Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Ταύρος

Το 2014 είναι μια εσωστρεφής περίοδος της ζωής σας, στη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσετε να διακρίνετε ποιοι πραγματικά είσαστε, τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Ταύρος

Ταύρος

Κάρτα IX Ερημίτης

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης

Γενικά: Το 2014 είναι μια εσωστρεφής περίοδος της ζωής σας, στη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσετε να διακρίνετε ποιοι πραγματικά είσαστε, τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Για το λόγο αυτό απομακρύνεστε από τη φασαρία και κάθε τι επιφανειακό. Η επαφή σας με τον εξωτερικό κόσμο προϋποθέτει σεβασμό και κοινές διανοητικές δραστηριότητες.

Αισθηματικά: Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι κάνετε την ενδοσκόπησή σας και αποφασίζετε τι είναι αληθινά σημαντικό για σας. Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησής σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια ώριμη σχέση που να έχετε τη δυνατότητα να είστε και μαζί και μόνοι.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Διανύετε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και αποφάσεων. Για να αποφασίσετε σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες είναι σκόπιμο να μην ανακοινώνετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας σε φίλους και συνεργάτες. Τυχόν δυσκολίες, μακροχρόνια θα αποβούν προς όφελος σας. Στον οικονομικό τομέα να άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον με περισσότερη πείρα και γνώσεις από εσάς θα σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές.

Διαβάστε τις αναλυτικές Eτήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014 για τα υπόλοιπα ζώδια

Κριός

Κάρτα VIIΙ Δικαιοσύνη
Το μέλλον απαιτεί επιλογές

Το 2014 πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να σκεφτείτε την επαγγελματική σας εξέλιξη: μελετήστε όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας και αποφασίστε με γνώμονα τη λογική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Κάρτα Χ Τροχός της Τύχης
Ότι σπείρατε θα θερίσετε

Το 2014 θα θερίσετε ότι έχετε σπείρει. Αφήστε πίσω το παρεθλόν και πάρτε πρωτοβουλίες για το μέλλον. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Κάρτα ΧΙ Δύναμη
Με όπλο την πίστη

Είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας και ως εκ τούτου και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Κάρτα ΧΙΙ Κρεμασμένος
Αλλαγή οπτικής γωνίας

Το 2014 είναι μια χρονιά που δείχνει ότι πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μιαν απόφαση ή να δράσετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Κάρτα ΧΙΙ Θάνατος
Ένας κύκλος κλείνει

Μια φάση εξέλιξης πλησιάζει στο τέλος της. Βρείτε το χρόνο που χρειάζεστε ώστε να δώσετε ένα οριστικό τέλος, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες ευκαιρίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Κάρτα ΧΙV Εγκράτεια
Συνειδητές επιλογές

Το 2014 καλείστε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας: Μετρήστε προσεκτικά τα βήματα σας πριν κινηθείτε, αποφύγετε τις ακρότητες και τα πισωγυρίσματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Κάρτα XV Διάβολος
Η ακαταμάχητη γοητεία του πειρασμού

Μακροχρόνια συναισθήματα ή επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια το 2014. Νοιώθετε ότι τίποτα δεν σας ικανοποιεί, χωρίς να ξέρετε γιατί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Κάρτα XVI Πύργος
Βουτιά στο άγνωστο

Μόλις απελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει, νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον ορίζοντα: Τολμήστε να ρισκάρετε και δεν θα χάσετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Κάρτα XVII Αστέρι
Αλλαγή πορείας

Μετά από μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών και αναταραχών, το 2014 το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Ψάξτε να βρείτε: τι έχει πραγματική σημασία για εσάς; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Κάρτα XVIII Σελήνη
Αστάθεια και μπερδέματα

Οι αλλαγές διαδέχονται η μια την άλλη και σας κάνουν να νοιώθετε μετέωροι. Όμως μην φοβάστε, εκμεταλλευτείτε τις καινούργιες καταστάσεις και δεν θα χάσετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύες

Κάρτα ΧΙΧ Ήλιος
Ευημερία και υλοποίηση επιθυμιών

Η θετική στάση σας και η απλή προσέγγιση των πραγμάτων φέρνουν ξανά το γέλιο στη ζωή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved