Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Λέων

Το ζητούμενο για φέτος είναι να ωριμάσετε...

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Λέων

Είστε τα άτομα που τελικά θα κάνετε τομές και θα προχωρήσετε μπροστά ανανεωμένοι και δυνατοί. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα θα είναι το στίγμα σας το προσωπικό. Μερικοί μπορεί να φύγετε ξαφνικά και για το εξωτερικό. Επειδή όλη την χρονιά θα νιώσετε πίεση σε θέματα οικογένειας, αξιών και από ένα ακίνητο, θα αποκτήσετε τελικά ωριμότητα και θα είσαστε πιο προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα. Κυρίως το πρώτο εξάμηνο θα είσαστε πιο ανοικτοί και κοινωνικοί. Νέοι φίλοι μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και μέσα από το άνοιγμα που θα κάνετε θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο ή θα έχετε μεγαλύτερη επικοινωνία μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Το ζητούμενο πάντως για φέτος είναι να ωριμάσετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κλειστείτε στον εαυτόν σας ή θα γίνετε απόλυτοι και σκληροπυρηνικοί. Η καρδιά σας πάντως μπορεί να είναι κλειστή αν δεν πάτε καλά στα οικονομικά σας θέματα και αυτό θα σας απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε να είστε σε κάποια θέματα συμφεροντολόγοι ή απόλυτα υλιστές.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 22.3 έως και 14.4 θα κινηθείτε πολύ παρορμητικά και δυναμικά και θα γίνετε ιδιαίτερα δραστήριοι αλλά και απαιτητικοί. Μπορεί να νιώσετε και τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Από 28.6 έως 22.7 θα έχετε μεγάλο μαγνητισμό και μεγάλη γοητεία. Επειδή θα έχετε όρεξη για την ζωή θα αρχίσετε το φλερτ και τις ρομαντικές επαφές.

Από 17.8 έως 10.9 θα γίνετε και περισσότερο συντροφικοί και θα αναζητάτε την ισορροπία και την ευγένεια. Μερικοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για γάμο ή για συμβίωση.

Από 8.10 έως 4.11. θα είναι η πιο ερωτική περίοδος στην ζωή σας και μπορεί να είσαστε τυχεροί επειδή θα κάνετε μια γνωριμία με έναν πολύ αισιόδοξο και θετικό άνθρωπο.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 2.2 έως και 11.2 Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Γιατί ενώ θα έχετε διάθεση να είσαστε κοντά με ένα πρόσωπο, θα ανεβάζετε πολύ τον πήχη και θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία.

Από 15.4 έως 10.5 θα χρειαστεί να μην απορρίψετε το άτομο που είσαστε μαζί, επειδή δεν συμφωνείτε για θέματα αξιών ή στρατηγικής. Μπορεί να γίνετε ζηλιάρηδες , παράλογοι και επιθετικοί για αυτό να προσέξετε. Επίσης θέματα αξιών και οικονομικών θεμάτων θα σας μπλοκάρουν έντονα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Από 11.9 έως 7.11 θα υπάρχουν οικονομικά θέματα ή παθιασμένα συναισθήματα. Καλό είναι αυτή την περίοδο να μην αναμίξετε τα ερωτικά σας με τα οικονομικά.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Δύναμη και καθοδήγηση εκ των έσωΕίσαστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί από την μια κάνετε ανοίγματα με φίλους και γενικά με ομάδες, και από την άλλη έχετε την ανάγκη (τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο) να κάνετε τον... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved