Μπέλλα Κυδωνάκη: Αιγόκερως 2013

Κοινωνική συνείδηση και νέοι στόχοι για την ζωή

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αιγόκερως 2013

Γενικά

Έχετε μπει για τα καλά στις μεγάλες εξελίξεις και θα βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας στις επερχόμενες αλλαγές, αφού με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας αναγκαστικά θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Επειδή ο Πλούτωνας σαν πλανήτης κινείται αργά, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν για αυτή την χρονιά την επιρροή του. Πάντως η επιρροή αυτού του πλανήτη θα σας κάνει να είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη σας να πάρετε τα ηνία του εαυτού σας στα χέρια σας, και να ξεφορτωθείτε το οτιδήποτε δεν σας κάνει και σας εμποδίζει στον στόχο σας.

Το πρώτο εξάμηνο θα κυλήσει πιο ήρεμα, αν εξαιρέσουμε την περίοδο από 20/3 έως 19/4, όπου εκεί θα αλλάξετε και θα βγείτε έξω από την εικόνα του καλού παιδιού που όλοι πρέπει να το εκτιμούν και θα κάνετε του κεφαλιού σας. Από τον Ιούνιο και μετά, με τον Δία στον άξονά σας σίγουρα θα αλλάξει η τύχη σας και τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια ή παιδί και γενικά θα τοποθετήσετε τον άλλο σε πολύ υψηλή θέση - από συνεργάτη μέχρι και στενή σας σχέση. Θα ευνοηθείτε αλλά μέσα από αυτό θα κάνετε και υπερβολές και μερικοί θα το παρακάνετε. Θα βγει στην επιφάνεια ο συναισθηματικός σας εαυτός και αν υπάρχει τραύμα στον γάμο σας ή στην οικογένειά σας, κατά κάποιο τρόπο θα θεραπευτεί. Από την άλλη, η καριέρα σας που είναι τόσο σημαντική για σας, θα σταθεροποιηθεί και θα αποκτήσετε κύρος και σεβασμό από το περιβάλλον σας. Θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες οι οποίες αντί να σας αγχώσουν αντίθετα θα σας χαροποιήσουν, γιατί θα αποδείξετε ότι αξίζετε για να αναλαμβάνετε τέτοιους ρόλους. Το μόνο που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι στις επαφές σας με συγγενικά πρόσωπα ή με γείτονές σας, γιατί εκεί μπορεί να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σας. Κάποια έρευνα που σχετίζεται και με εφεύρεση μπορεί να σας κάνει να ρισκάρετε ακόμα και την καριέρα σας, για αυτό εδώ και πάλι χρειάζεστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν ακολουθήσετε οτιδήποτε.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος

Σίγουρα από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν αρκετά, οπότε μπορείτε να ελπίζετε για το καλύτερο.

Από 2.2 έως και 11.3 θα σας δοθεί το πράσινο φως να κάνετε κάποια πράγματα που θα αναδεικνύουν και το κομμάτι της δημιουργία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν καθυστερήσεις που μπορεί να σας πάνε πίσω (και ίσως να το προκαλέσετε και εσείς, γιατί δεν θα είστε τόσο παραγωγικοί αλλά θα έχετε μεγάλη έμπνευση μόνο ως προς το δημιουργικό κομμάτι) καλό είναι να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι για να μην δυσανασχετήσετε από αυτό.

Από 20.4 έως και 30.5 θα γίνετε πιο σταθεροί και σίγουροι για αυτό που κάνετε. Επίσης θα έχετε και περισσότερο ενέργεια για να διεκδικήσετε.

Από 15.10 έως και 7.12 θα σας δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε όχι μόνο τα κακώς κείμενα, αλλά και να δημιουργήσετε και νέες συνεργασίες ή συνθήκες με περισσότερο πρακτικά αποτελέσματα στο οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο . Πάντως φέτος είναι η χρονιά των καλών συνεργασιών, οπότε θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες από άλλες χρονιές να κάνετε κάτι πολύ καλό.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε :

Από 12.3 έως και 19.4 είναι μια εποχή που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί θα γίνουν κάποιες κινήσεις από την πλευρά σας που είναι έντονα παρορμητικές - και επειδή ο στόχος σας, ακόμα και υποσυνείδητα, θα είναι και να αναλάβετε τα ηνία της ηγεσίας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε, μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά και να βρεθείτε τελικά εκτός παιχνιδιού. Μπορεί η παγίδα σας να είναι από πολλές προτάσεις ή προοπτικές που θα σας φανούν υπερβολικά καλές και τελικά να γίνουν πολλά λάθη από βιαστικές και ίσως και πολύ επιθετικές κινήσεις.

Επίσης από 20.4 θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα αλλά το μυαλό σας μπορεί να σας παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σας μπερδεύει. Ή να λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν και με αυτόν τον τρόπο να μαρτυράτε τα χαρτιά σας. Εδώ το τακτ θα είναι απαραίτητο και κυρίως με συνεργάτες. Να είστε πολύ συντηρητικοί και όταν είστε σίγουροι, τότε να βγείτε για να είσαστε οι πρωτοπόροι.

Από 1.6 έως 8.6 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να παρασυρθείτε από άλλους και να γίνουν λάθη είτε από βιασύνη είτε και πάλι από εγωιστική ηγεσία.

Από 14.7 έως και 3.8 παρόλο που θα έχετε την προστασία του Δία θα είναι μια εποχή ιδιαίτερα έντονη και πιεστική. Το συναίσθημα θα σας πλημμυρίσει και ο θυμός θα είναι το κόκκινο πανί σας. Οι εκρήξεις σας δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσετε συνεργασίες ετών.

Από 9.9 έως και 18.9 λιγότερο δύσκολες ημέρες αλλά θα υπάρχει παρόρμηση για συνεργασία και μπορεί και να σκαμπανεβάζετε για να βρείτε τι θα κάνετε - και εκεί θα είσαστε χωρίς στόχο.

Από 8.12 έως 28.12 μπορεί να υπάρχει ανάγκη να κρατηθούν πάση θυσία οι ισορροπίες και να μην μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Να εκραγείτε και να χάσετε και χρήματα και χρόνο. Ή μπορεί να μην αντιδράσετε καθόλου και πάλι αυτό να φέρει υποτονικότητα. Εκπαιδευτείτε λοιπόν μέχρι τότε για να βρείτε το μέτρο.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved