Μπέλλα Κυδωνάκη: Ταύρος 2013

H χρονιά της ωρίμανσης - σε συνδυασμό με δημιουργικότητα…

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ταύρος 2013

Γενικά

Η χρονιά του 2013 θα είναι η περίοδος που θα ωριμάσετε γιατί θα αναγκαστείτε να δείτε κάτω από το πρίσμα μιας άλλης πραγματικότητας, η οποία σας προσγειώνει και θα σας κάνει σοφούς και με μεγαλύτερη εμπειρία. Την εμπειρία θα την πάρετε μέσα από μια ρεαλιστική σφαίρα που σίγουρα θα σας δημιουργήσει προσωρινές ανατροπές ή περιορισμούς. Το σίγουρο είναι ότι εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι. Για αυτό θα πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για το πώς θα σταθείτε και για το πώς θα σχετιστείτε με τους άλλους ανθρώπους. Σίγουρα οι άλλοι θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για σας.

Πάντως οτιδήποτε μη χρήσιμο ή περιττό θα φύγει από την ζωή σας. Θα απογυμνωθούν όλα που περιστοιχίζονται γύρω σας με στόχο την αλήθεια. Σίγουρα το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα είναι πολύ διαφορετικό, αλλά και περισσότερο προστατευτικό και ασφαλές για την προσωπική σας ζωή και για την οικογένεια σας. Τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με ένα συνεργάτη ή με τον/την σύντροφό σας ή με μια πολύ στενή σας σχέση -και κυρίως μέσα στο πρώτο εξάμηνο- θα δείτε ότι είναι μάλλον αναγκαστικά για να ανακαλύψετε τα όριά σας αλλά και τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου και δευτέρου δεκαήμερου.

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ενέργειά σας αλλά και το σώμα σας. Το φαγητό σας θα πρέπει να είναι ποιοτικό και λιτό αλλά και ο τρόπος που δαπανάτε την ενέργεια σας θα χρειαστεί να την αλλάξετε για να αυξηθούν οι αντοχές σας, σωματικές και ψυχικές. Για αυτό είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε περισσότερο και να μην αναλώνεστε σε πολλά και περιττά θέματα. Η επαναξιολόγηση όλων σχεδόν των ιδεών και των πεποιθήσεων και των αξιών σας θα είναι το κεντρικό μήνυμα αυτής της χρονιάς.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος

Από 3.2 έως και 21.3 Εκεί θα λειτουργήσουν όλα πιο εύκολα και θετικά. Τα πράγματα θα ρέουν και θα υπάρχει δυνατότητα στήριξης από φίλους η από μια ομάδα. Γενικά θα γίνετε πιο ευέλικτοι και η καρδιά σας θα έχει μεγαλύτερο άνοιγμα. Θα έχετε έμπνευση και εύνοια όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θέματα, ή επίσης με την Ναυτιλία.

Από 1. 6 έως 10.6 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια σοβαρή εύνοια.

Από 14.7 έως 8.8 πιθανή βοήθεια ακόμα και από την οικογένεια ή από ένα ακίνητο κληρονομικό ή ακόμα από ταξίδια, νέες γνώσεις ή επαφές. Η επιστροφή ενός συγγενικού προσώπου θα σας βοηθήσει στο να ξεδιαλύνεται κάποια οικογενειακά θέματα που σχετίζονται και με οικονομικά ή ένα ακίνητο κοντά στο νερό. Από 24.8 έως 8.9 χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί και να μην είστε ανταγωνιστικοί με τα δικά σας άτομα για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας.

Από 5.11 έως και 7.12 εκεί θα ανεβάσετε τον κοινωνικό σας δείκτη αναζητώντας γνωριμίες και επαφές με κύρος. Εδώ χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα συνεργάσιμοι για να βγουν οι δουλειές και τα σχέδια σας. Γενικά όμως φέτος είναι μια χρονιά που θα κυλήσουν τα πράγματα πολύ καλύτερα από το 2012 και κυρίως από τον Ιούνιο του 2013 θα αρχίσει μια σημαντική εύνοια όπου θα κρατήσει περίπου μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 1.1.2013 έως και 1.2.2013. Θα χρειαστεί να δουλέψετε και να ασπασθείτε νέες ιδέες και καινοτόμες τακτικές στρατηγικής από τις ήδη υπάρχουσες και ίσως να πρέπει να είστε πιο ομαδικοί και συνεργάσιμοι.

Από 20.4 έως 30.4 ενώ θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, θα έχετε κάποια κωλύματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή από υπερβολική δική σας αργοπορία ή από συνεργάτες που δεν μπορείτε να σχετιστείτε και να έχετε εύκολη συνεννόηση. Χαλαρώστε πάντως για να αποφύγετε τις πολλές δυσκολίες. Από 2.5 έως 10.5 ιδιαίτερη περίοδος με έντονη ενεργητικότητα όπου όμως χρειάζεται να είσαστε πιο συνειδητοί σε οτιδήποτε κάνετε και να μην είστε απόλυτοι με προσωπικές πεποιθήσεις ή φοβισμένοι ή κολλημένοι με υλικά θέματα.

Απο 29.9 έως και 12.10 μπορεί και να κολλήσετε μέσω άλλων ή συνεργατών ή στενών σχέσεων και να μην προχωράει τίποτε. Σίγουρα όμως υπάρχουν δρόμοι διαφυγής και αυτό θα το πετύχετε με το να μην είστε καχύποπτοι και αρνητικοί με τους άλλους.

Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10.5.2013 (επηρεάζει τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού). Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι δεύτερου δεκαήμερου: εκεί θα πάρετε αποφάσεις για να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα και να εδραιωθεί κάτι νέο.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved