Μπέλλα Κυδωνάκη: Κριός 2013

Πρωτοβουλίες που σας βγάζουν από τα αδιέξοδα

Μπέλλα Κυδωνάκη: Κριός 2013

Γενικά

Μπορείτε πλέον να ανασάνετε βαθιά και να ανακουφιστείτε. Ο Κρόνος σας έδωσε αυτά που έπρεπε να μάθει ο καθένας σας για τα θέματα της ζωής και τώρα κρατάτε τις αποστάσεις σας από όλους και από όλα και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Σίγουρα νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι και σας παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο να επεκταθείτε οικονομικά και να κάνετε αλλαγές ακόμα και για να φύγετε από ένα χώρο που δεν σας εκφράζει.

Επειδή είναι πολύ σημαντική η καριέρα σας, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο έχετε ευκαιρίες τις οποίες μπορεί και να μην τις δείτε άμεσα, γιατί μπορεί να είχατε κολλήσει στο σχήμα μια παλιάς συνεργασίας. Τώρα χρειάζεται να είστε περισσότερο εύστροφοι και δημιουργικοί. Επειδή σας αρέσει η αρχηγία, χρειάζεται να έχετε εσωτερική αισιοδοξία και μελλοντική προοπτική, χωρίς να συμπεριλαμβάνετε απαισιόδοξες σκέψεις ή δυσκολία συνεργασίας. Γιατί σίγουρα θα συμβαίνει και αυτό με κάποια άτομα που είσαστε κοντά επαγγελματικά, ή σε κατά εποχές συνεργάτες... Μερικοί από εσάς, παρόλο που έχετε την εύνοια και την τύχη με το μέρος σας, μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ανεπάρκεια ή να σας πιάσει μια μανία για την τελειότητα, οπότε δεν θα είστε με τίποτε ευχαριστημένοι.

Η ανάγκη σας για βαθιά και απόλυτη σχέση θα σας αλλάξει την ανάλαφρη νοοτροπία και την τάση για ερωτικές αλλαγές. Η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να γίνουν και τα φετίχ σας χωρίς καλά - καλά να το καταλάβετε. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, θα σας δημιουργήσει την τάση για επανάσταση σε θέματα που νιώθετε ότι σας πνίγουν ή είναι τετριμμένα.

Θα γίνετε περισσότερο πρωτοποριακοί αλλά και ανατρεπτικοί σε πολλά θέματα. Ίσως μερικοί από εσάς ασχοληθείτε με μια δουλειά που θα είναι ασυνήθιστη και πρωτότυπη. Μπορεί να γίνεται ξαφνικά ασταθείς και να έχετε έντονη την αίσθηση της προσωπικής σας ελευθερίας. Από το δεύτερο εξάμηνο θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.

Θέματα οικογένειας και παιδιών θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Το σπίτι σας θα είναι πολύ σημαντικό για σας και θα έχετε την ανάγκη της ηρεμίας και της γαλήνης. Πιθανή αγορά η απόκτηση σπιτιού με τα δικά σας όμως μέτρα και σταθμά.

Οικονομικά και Καριέρα

Θετική περίοδος:

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει δυναμικά γιατί εσείς θα πρέπει να γίνετε περισσότερο φιλικοί με το περιβάλλον και λιγότερο αρχηγικοί μέσα στις ομάδες ή ακόμα και σε προσωπική δουλειά η εφευρετικότητα θα είναι απαραίτητη. Βέβαια αυτό θα αποδώσει οικονομικά αργότερα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε βρει πώς να βγείτε από αδιέξοδο.

Από 19/1 έως 5/2 το διάστημα αυτό θα έχετε και ιδέες με νέες καινοτομίες και θα μπορέσετε πιο εύκολα να κάνετε πράξη τις νέες μεθόδους σας, ενώ μπορεί να κερδίσετε και χρήματα μη αναμενόμενα.

Από 12.3 θα ξεκινήσει η μεγάλη σας ενεργητικότητα και δράση και εκεί θα θέλετε να είσαστε αρχηγοί και να έχετε την αποκλειστικότητα, αλλά χρειάζεται να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να περάσετε κάποια δύσκολα μονοπάτια που μπορεί να κάνετε υπερβολές και ανταρσίες ακόμα και κοινωνικές.

Από 21.4 έως 1.5 οι νέες σας ιδέες και πρωτοβουλίες θα πιάσουν τόπο και θα σας δώσουν κίνητρα ανάπτυξης.

Από 16.5 έως και 30.5 θα είστε πιο ευέλικτοι και έξυπνοι σε θεωρία, αλλά για να αυξήσετε τα οικονομικά σας θα χρειαστεί και η δραστική παρέμβαση, οπότε θα προσπαθήσετε τις συζητήσεις και τις συμφωνίες να τις υλοποιήσετε κυρίως από 31.5 έως και 13.7 αλλά με πολλές δυσκολίες λόγω αναβολών, συναισθηματικών δυσκολιών και προσωπικών θεμάτων.

Από 28.8 έως 14.10 είναι μια αρκετά σημαντική περίοδος για σας όπου εκεί θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδια σας και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο σας. Αλλά πάντα με τον γνώμονα «δεν τα παρατάω και επιμένω σταθερά στον στόχο μου».

Περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε :

Από 12.3 έως 23. 3 Μπορεί να ξεκινάει η δράση σας, αλλά μπορεί να είστε εκρηκτικοί και να μην διαχειρίζεστε με ισορροπία όλη αυτή την φλογερή ενέργεια (και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο) για αυτό χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Τις ημέρες αυτές επειδή θα είσαστε πολύ ενεργοποιημένοι, μπορεί να δραστηριοποιηθείτε πολύ έντονα και σαν αποτέλεσμα να γίνουν υπερβολές και εκκεντρικότητες από την πλευρά σας και η σύνεση είναι η λέξη που σας αρμόζει.

Από 14.7 έως 3.8 κυρίως, εκεί μπορεί να είσαστε πιο ευαίσθητοι αλλά και πιο θυμωμένοι και ανταγωνιστικοί με τους γύρω σας και ίσως να νιώσετε ότι θα λυγίσετε από το βάρος των συναισθημάτων σας και κάνετε μια ξαφνική επανάσταση.

Από 3/8 έως 27/8 θα συνεχίσει η ένταση, αλλά όχι όπως θα είναι τις προηγούμενες ημέρες.

Από 8/12 μέχρι και 25/7/2014 θα ξεκινήσει μια μεγάλη περίοδος στην ζωή σας όπου εκεί θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε γενικά με πολλά πράγματα και να κρατήσετε με οποιοδήποτε τρόπο τις ισορροπίες και την αρμονική συνεργασία ακόμα και αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε.

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού Κριού στις 18/10. Επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, όπου εκεί θα τονιστούν κυρίως οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved