Κώστας Λεφάκης: Σκορπιός 2013

Το 2013 είναι χρονιά-κλειδί γιατί πέρα από τις δυσκολίες που θα φέρει, θα σας δώσει και σημαντικές ευκαιρίες να αποδείξετε την πραγματική σας αξία.

Κώστας Λεφάκης: Σκορπιός 2013

Σκορπιός: Αλλαγή Κλίματος

Ο Κρόνος εγκαινίασε μια αποφασιστική διετία στη ζωή σας, η οποία ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο και, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για εσάς δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρίσκουν τη λύση τους και την σωστή αντιμετώπιση.

Το 2013 είναι χρονιά-κλειδί γιατί πέρα από τις δυσκολίες που θα φέρει, θα σας δώσει και σημαντικές ευκαιρίες. Θα μπορέσετε να αποδείξετε την πραγματική σας αξία και να συνειδητοποιήσετε τα αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας που έχετε και δεν το είχατε συνειδητοποιήσει. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά προβλήματα και γενικότερα η κατάσταση θα σας επηρεάσει τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά. Θα προβληματιστείτε για τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις αλλά θα χρειαστεί να γίνετε ειλικρινείς για να εκφράσετε ανοικτέ τις απόψεις σας ζητώντας διάλογο με όλους εκείνους που θα σας δυσαρεστήσουν ή θα σας προβληματίσουν.

Με την σειρά σας θα πρέπει και εσείς να ελιχθείτε και να ξεπεράσετε κάποιες παγιωμένες ιδέες σας. Εάν δεν προχωρήσετε σε μια ανανέωση που θα στερεώσει τόσο μια προσωπική σας σχέση, όσο και μια επαγγελματική συνεργασία σε καλύτερες βάσεις, είναι πιθανό να βρεθείτε σε αδιέξοδο ή σε μια ρήξη για την οποία δεν θα είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε. Όσοι μείνετε μόνοι εκ των πραγμάτων, αποκαταστήστε πρώτα τη σχέση με τον εαυτό σας και αφήστε για το δεύτερο εξάμηνο του 2013 να επιδιώξετε κάτι αισθηματικό που να μην σας οδηγήσει τότε σε μια καινούργια απογοήτευση.

Το παρήγορο είναι ότι ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα διατηρήσει καλή σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί πως όποια δυσκολία και αν προκύψει αυτή τη χρονιά, θα μπορέσετε να την διευθετήσετε και να την τερματίσετε. Επίσης ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό τόσο σε συναισθηματική ενίσχυση όσο και δημιουργική δράση.

Επίσης ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κινηθείτε, να επηρεάσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και να βρείτε τις γνωριμίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας.

Η περίοδος θέλει προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, τα επαγγελματικά σας θα απαιτήσουν οργάνωση κάθε δραστηριότητας, η φροντίδα για την υγεία σας δεν πρέπει να παραμεληθεί καθώς η ένταση της γενικότερης κατάσταση θα σας δημιουργεί μικρά προβλήματα και θα επηρεάζει την επίδοση σας. Μην αφήνετε τον έλεγχο να σας ξεφύγει, αποδεχτείτε κάτι μη αναστρέψιμο, ψυχαγωγηθείτε και να θυμάστε κάθε φορά που νιώθετε τα νεύρα σας να τεντώνουν ή την απογοήτευση να απλώνεται μέσα σας, ότι τώρα γίνεστε πιο ώριμοι, ξέρετε τι θέλετε και για αυτό μπορείτε να αποδειχτείτε στον εαυτό σας και στους άλλους πιο δυνατοί.


*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved