Κώστας Λεφάκης: Καρκίνος 2013

Το 2013 θα γίνετε αποτελεσματικότεροι στις προσπάθειες σας: Τολμήστε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας σε κάτι τολμηρό και επίκαιρο.

Κώστας Λεφάκης: Καρκίνος 2013

Καρκίνος: Συναισθηματικές Περιπέτειες

Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας αλλά και μερικών σημαντικών επιτευγμάτων με υψηλό κόστος, το 2013 έρχεται για να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να τολμήσετε καινούργια ξεκινήματα στη ζωή σας στους τομείς εκείνους που σας ταλαιπώρησαν και σας απογοήτευσαν. Τώρα ξέρετε καλά τι θέλετε και με ποιο τρόπο μπορείτε να προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα αυτής της δύσκολης εποχής. Οι δεσμεύσεις και οι δυσκολίες του παρελθόντος θα υποχωρήσουν αισθητά.

Το χαρακτηριστικό του 2013 είναι ότι θα αντιμετωπίσετε το κάθε τι με περισσότερο θάρρος, ενώ θα γίνετε αποτελεσματικότεροι στις προσπάθειες σας.

Ο Δίας στο ζώδιο σας από το τέλος Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2014 θα σας δώσει αισιοδοξία και νέες σημαντικές ευκαιρίες. Θα βάλει ένα τέρμα στα εμπόδια και τις απώλειες του Πλούτωνα και θα σας δώσει την ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης αλλά και της ικανοποιητικής κατάκτησης.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας δυναμώσει τα όνειρα σας για κάτι καλύτερο. Μια γνωριμία ερωτική, μια πρόταση επαγγελματική, ένας καινούργιος σκοπός ζωής θα σας συνεπάρουν ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε μερικές θυσίες. Ο Ουρανός στον Κριό θα φέρει καινούργιες αλλαγές στην εργασία σας.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, όσοι διαθέτετε τα μέσα και το ψυχικό κουράγιο, τολμήστε να βγείτε από το τέλμα δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σας σε κάτι τολμηρό και επίκαιρο. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα όμως και βρείτε τρόπο να ξοδέψετε το δυναμισμό σας αλλά όχι τα χρήματα σας.

Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι δυσκολίες αλλά τις περισσότερες φορές θα μπορέσετε να διαχειριστείτε επιτυχώς το όλο θέμα. Ξεδιαλύνετε τα διλήμματα της προηγούμενης διετίας και πάρτε την απόφαση που θα σας δώσει βαθειά ανακούφιση ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται μια απώλεια ή ένα χωρισμό. Γρήγορα το κενό θα καλυφτεί με μια νέα γνωριμία σχεδόν αποκαλυπτική.

Πάνω απ' όλα, τη χρονιά αυτή προσέξτε καλά την όλη συμπεριφορά σας, δείτε τα λάθη σας και προβείτε σε ουσιαστικές αναθεωρήσεις και αλλαγές στις συνήθειες και στις συνθήκες ζωής και σχέσεων.

*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved