Κώστας Λεφάκης: Ταύρος 2013

Το 2013 είναι μια χρονιά ευθυνών. Απαιτεί θάρρος, ρεαλισμό και προσαρμοστικότητα στο γενικότερο κλίμα.

Κώστας Λεφάκης: Ταύρος 2013

Ταύρος: Αποφάσεις και Αγώνες

Το 2013 είναι μια χρονιά ευθυνών και πρέπει να φανείτε δυνατοί στις δυσκολίες που σας επιφυλάσσει. Πολλά αποτελέσματα θα κριθούν από τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους και από τη διαχείριση των συμφερόντων σας. Απαιτεί θάρρος, ρεαλισμό και προσαρμοστικότητα στο γενικότερο κλίμα μιας μη αναστρέψιμης πραγματικότητας.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα κλονίσει μια αισθηματική ή επαγγελματική σας σχέση, ενώ οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν θα οξύνουν την κατάσταση ζητώντας λύσεις.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα διευκολύνει τις δραστηριότητες σας και θα σας παρέχει τα μέσα για να πολεμήσετε τις κάθε λογής δυσκολίες. Δεν θα λείψουν αναθεωρήσεις σχέσεων και αλλαγές σχεδίων.

Αυτή τη χρονιά κάτι θα τελειώσει οριστικά προκειμένου να αρχίσει μια καινούργια περίοδος μετά τον Ιούνιο. Το καλό της χρονιάς είναι ότι θα συνειδητοποιήσετε για πρώτη φορά αλήθειες οι οποίες θα σας κάνουν πιο ώριμους και δυνατούς.

Οι σχέσεις σας οι αισθηματικές αλλά και οι κοινωνικές θα σας απασχολήσουν πολύ. Μην αφήσετε το πείσμα σας να σας παραπλανήσει, γιατί σας συμφέρει να τελειώνετε γρήγορα με ότι έχει "λήξει" για να προχωρήσετε σε νέες επιδιώξεις και σχέσεις που σας εκπροσωπούν περισσότερο. Δεν θα σας λείψει το κουράγιο και η αισιοδοξία για τη ζωή. Επίσης θα διευκολυνθείτε σε μετακινήσεις, αλλαγή τόπου διαμονής και σε ταξίδια.

Ο Δίας στους Διδύμους μέχρι τον Ιούνιο θα συντηρήσει τα οικονομικά σας και μετά περνώντας στον Καρκίνο θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας και οικογένειας.

Ο Ουρανός στον Κριό θα συνεχίσει να σας αιφνιδιάζει με παρασκηνιακά γεγονότα. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα προβλήματα και οι πιέσεις.

Τέλος το 2013 χαρακτηρίζεται καθοριστικό για σας γιατί θα σας αναγκάσει να ωριμάσετε και να υιοθετήσετε νέες τακτικές και να χαράξετε καινούργιους δρόμους.



*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved