Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

Διαβάστε στο astrology.gr τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια.

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

Η φράση που χαρακτηρίζει το 2013 είναι «Η Αναδιανομή της Δύναμης», αφού το νέο έτος θα αποτελέσει την αρχή μιας μεταμορφωτικής πενταετίας.

Διαβάστε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός: Οργανωμένη Δραστηριότητα

Το 2013 θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Ταύρος: Αποφάσεις και Αγώνες

Το 2013 είναι μια χρονιά ευθυνών. Απαιτεί θάρρος, ρεαλισμό και προσαρμοστικότητα στο γενικότερο κλίμα.

Δίδυμοι: Αναγκαίες Αναπροσαρμογές

Το 2013 θα σας δώσει την αντοχή να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας. Ένας καινούργιος σκοπός είναι πολύ πιθανό να δώσει μια αίσθηση ηθικής και ψυχολογικής ανανέωσης.

Καρκίνος: Συναισθηματικές Περιπέτειες

Το 2013 θα γίνετε αποτελεσματικότεροι στις προσπάθειες σας: Τολμήστε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας σε κάτι τολμηρό και επίκαιρο.

Λέων: Πιέσεις και Λύσεις

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά: Θα συνειδητοποιήσετε ότι προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών.

Παρθένος: Ανασυγκρότηση Καθηκόντων

Οι πλανητικές όψεις του 2013 σας παρέχουν μια αόρατη ασπίδα προστασίας: Διατηρήστε το χαμόγελο σας, περιορίστε την κριτική και τις φοβίες σας και βγείτε από το τείχος που έχετε δημιουργήσει γύρω σας.

Ζυγός: Διατήρηση Ισορροπιών

Δείτε την περίοδο αυτή σαν την αρχή μια σημαντικής πενταετίας. Μια πρόταση, μια προσφορά, ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική ευκαιρία για σας.

Σκορπιός: Αλλαγή Κλίματος

Το 2013 είναι χρονιά-κλειδί γιατί πέρα από τις δυσκολίες που θα φέρει, θα σας δώσει και σημαντικές ευκαιρίες να αποδείξετε την πραγματική σας αξία.

Τοξότης: Καινούργιοι Στόχοι

Από την άνοιξη και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και στον ορίζοντα θα φανούν νέες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τις επιδιώξεις σας.

Αιγόκερως: Προοπτικές Αποκατάστασης

Το 2013 σας δίνει κίνητρα για καινούργιο ξεκίνημα που θα σας φέρει, μέχρι τα μέσα του 2014, πιο κοντά στου στόχους σας. Φανείτε πρακτικοί και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα που θα σας κούραζαν.

Υδροχόος: Υπεράσπιση Απόψεων

Το 2013, ο Δίας από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να μην λείψουν οι ευκαιρίες, η προσφορά της αγάπης κάποιων ανθρώπων και οι καλές στιγμές.

Ιχθύες: Ενδιαφέρουσες Εναλλακτικές

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη: Το 2013 φέρνει ενδιαφέρουσες προοπτικές και σας βοηθά να προσαρμοστείτε στο κλίμα της καινούργιας εποχής.

*******************************

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Astrology.gr:

Οι πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved