Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του νέου έτους: Το Παγκόσμιο Έτος 2013 δονείται με την ενέργεια του αριθμού 6…

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

Το Παγκόσμιο έτος 2013

Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που μας δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος - ο μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή, στον οποίο καταλήγουμε κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2013) – το οποίο μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.

Το Παγκόσμιο Έτος 2013 δονείται με την ενέργεια του 6, και το μήνυμα του είναι: Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, και αποδώστε τη σωστή αξία στα αισθήματα, τόσο στα δικά σας όσο και των άλλων.

Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε τον ένατο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το ένα και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας.

Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν, πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.

Για να βρείτε σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεστε, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2013 – δηλαδή το 6 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (6), 14+3+6=23. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 23 σε μονοψήφιο 2+3=5, Το 5 είναι το προσωπικό σας έτος για το 2013.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον κάθε αριθμό:

Προσωπικός Αριθμός 1

Προσωπικός Αριθμός 2

Προσωπικός Αριθμός 3

Προσωπικός Αριθμός 4

Προσωπικός Αριθμός 5

Προσωπικός Αριθμός 6

Προσωπικός Αριθμός 7

Προσωπικός Αριθμός 8

Προσωπικός Αριθμός 9

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

*******************************

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό σας; Διαβάστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved