Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013 – Αριθμός 1

Έτος αλλαγών: Αξιοποιήστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013 – Αριθμός 1

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2013, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2013 – δηλαδή το 6 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (6), 14+3+6=23. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 23 σε μονοψήφιο 2+3=5, Το 5 είναι το προσωπικό σας έτος για το 2013.


Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 1

Το 2013 είναι έτος αλλαγών. Ένας άνεμος δημιουργίας πνέει γύρω σας που θα παρασύρει μακριά τις αράχνες του παρελθόντος. Αξιοποιήστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Στα επαγγελματικά σας δημιουργήστε νέες επαφές και διευρύνετε τον κύκλο των γνωστών ή των συνεργατών σας. Δοκιμάστε τακτικές που δεν είχατε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

Στον οικονομικό τομέα μην αναλαμβάνετε ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες και αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι άλλοτε αντιδράτε εγωιστικά στη γνώμη του συντρόφου σας και άλλοτε μένετε παγερά αδιάφοροι. Οι αδέσμευτοι ξεκόψτε από το παρελθόν και ανανεωθείτε.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον κάθε αριθμό:

Προσωπικός Αριθμός 2

Προσωπικός Αριθμός 3

Προσωπικός Αριθμός 4

Προσωπικός Αριθμός 5

Προσωπικός Αριθμός 6

Προσωπικός Αριθμός 7

Προσωπικός Αριθμός 8

Προσωπικός Αριθμός 9

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό σας; Διαβάστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved