ΙΧΘΥΕΣ 2012

 

Ιδεαλιστές και ρομαντικοί δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε με την ασχήμια και την κακία που υπάρχει παντού.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Εσωτερική ενδυνάμωση και επαφή με την πραγματικότητα

Η μεγάλη σας ευαισθησία σας κάνει ξεχωριστούς από τους άλλους. Το 2012 σας υποχρεώνει να γίνεται ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Επειδή μόνιμα είστε μέσα σε ροζ συννεφάκι τώρα σιγά-σιγά ξυπνάτε από τον λήθαργο και μπαίνετε στην δράση. Δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύετε η όχι. Έχει να κάνει με τα ροζ γυαλιά που φοράτε και βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Από την μια προστατεύεστε από την σκληρή αλήθεια όπως συνηθίζετε να λέτε, αλλά και από την άλλη οι πράξεις σας μπορεί να είναι εναντίον σας λόγω της έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα.

Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και θα σας κινητοποιήσουν δραστικά προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Άρης που θα μείνει μέσα στον άξονά σας μέχρι και τον Ιούλιο, θέλετε δεν θέλετε, θα σας ρίξει στην καθημερινή δράση με αντίληψη τι γίνεται γύρω σας και κυρίως για όλα τα άτομα που σχετίζεστε στενά. Αρκετοί θα περάσετε κρίση μόλις αναγνωρίσετε πράγματα που δεν τα είχατε δει.

Όλο το 2012 τα θέματα σπιτιού και η καριέρα θα σας απασχολήσουν. Πολλοί από εσάς θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι ξαφνικές και μη αναμενόμενες. Από την μεγάλη πίεση που θα έχετε κυρίως προ των εκλείψεων δηλαδή τον Μάιο, Ιούνιο και τον Νοέμβριο, θα δείτε ότι οι αποφάσεις σας οι αρχικές μπορεί να σκληρές. Αλλά επειδή επηρεάζεστε άμεσα από τους άλλους και δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν, σίγουρα θα αλλάξετε την αρχική σας στάση. Μόνο με πνευματικότητα θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Συμπονετικοί προς όλους και όλα. Ιδεαλιστές και ρομαντικοί δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε με την ασχήμια και την κακία που υπάρχει παντού. Πολλές φορές δραπετεύετε σε δικό σας κόσμο. Στην φάση της απόσυρσης σας μπορεί να ασχοληθείτε με την τέχνη και εκεί να κάνετε μικρά θαύματα. Μερικές φορές γίνεστε νωθροί και σας έλκει το ποτό και η απομόνωση.

Από τις 4/2 που θα μπει ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και θα μείνει μέχρι και τον Ιανουάριο του 2026 η ανθρωπότητα θα αλλάξει σιγά-σιγά και θα στραφεί περισσότερο προς την αγάπη και την συμπόνια του εαυτού και κατ’ επέκταση προς τους άλλους. Φιλανθρωπία και πνευματική ανάπτυξη, στροφή προς την ρομαντική μουσική και την ποίηση. Αλλά και μπορεί να δημιουργηθούν αυταπάτες πνευματικές και υλικές και πολλοί να κυνηγήσουν το όνειρο.

Τα χρήματα ίσως να ξεγλιστράνε από τα χέρια σας. Κινδυνεύετε από έλλειψη πρακτικότητας η να γίνετε λεία για κομπίνες εύκολου πλουτισμού κυρίως στην έκλειψη της 20ης Μαΐου. Προσέξτε τον τρόπο που σκέφτεστε πάνω στον οικονομικό τομέα τουλάχιστον οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα πρέπει να αποφεύγετε τις περίπλοκες χρηματικές καταστάσεις η να κάνετε ανοίγματα επί πιστώσει.

Η πολυτέλεια σας αρέσει ωστόσο είστε ιδεαλιστές με τα υλικά αγαθά.

Μέρες κλειδιά του 2012

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΙΣ 21/2/2012

Φιλανθρωπικές δραστηριότητες αλλά και πλήρη αποφυγή της αληθινής πραγματικότητάς σας. Βλέπετε τους άλλους ιδεαλιστικά. Οικονομική εύνοια και υπερβολές.

8/3/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΧΘΥΩΝ–ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Αναβολές, ανατροπές και εντάσεις. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Οι άλλοι σας ζορίζουν για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Φόρτος εργασίας, ένταση και άγχος. Ενδιαφέρον για θέματα υγείας, διατροφής και βότανα.

31/8/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ- ΙΧΘΥΩΝ

Συμπόνια και ευαισθησία για τις ανάγκες των άλλων. Χρειάζεται διάκριση στις ενδεχόμενες συνεργασίες σας. Μην παρασύρεστε από πράγματα τα οποία δεν είναι δικά σας. Σταθερότητα στο επαγγελματικό. Ταξίδι στο εξωτερικό. Εισπράξεις από τρίτους.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ - 14/2 ΕΩΣ 1/3/2012 ΚΑΙ 24/3 ΕΩΣ 16/4/2012

Αδυναμία να πάρετε αποφάσεις. Μεγάλη ευαισθησία αλλά και συγχώρεση. Έλλειψη πρακτικότητας. Ακολουθείτε τα όνειρα. Κλείνετε τα αυτιά σας στα άσχημα πράγματα.

Μαγικοί αριθμοί

2, 6,12, 18, 21, 42


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved