ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012

 

Η ζωή μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη, αλλά στο τέλος θριαμβεύετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Η χρονιά των σημαντικών αποφάσεων και η εύρεση του προσωπικού σας δρόμου

Το 2012 στην κυριολεξία αρχίζει για σας στις 22/12/2011 όπου γίνεται το χειμερινό ηλιοστάσιο και από εκεί θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Φιλόδοξοι, σοβαροί και αφοσιωμένοι στο καθήκον, η ζωή μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη, αλλά στο τέλος θριαμβεύετε. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια εύνοια εφόλης της ύλης κυρίως σε θέματα σπιτιού η ενός άλλου ακινήτου. Ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθήσετε σταδιακά να απολαμβάνετε την εύνοια μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Επειδή βρίσκεστε στη φάση της μεγάλης μετάλλαξης που θα πρέπει πράγματα τα οποία δεν είναι δικά σας αλλά είναι επιβεβλημένα από την παιδική σας ηλικία υποτίθεται «για το καλό σας» να τα πετάξετε από πάνω σας και να βρείτε τον προσωπικό σας δρόμο. Γιατί από αυτόν θα εκτιμήσετε αληθινά τον εαυτό σας χωρίς τα έξτρα και περιττά στοιχεία.

Ο Πλούτωνας που διασχίζει το ζώδιο σας από το 2008 και έχει φέρει τις μεγάλες αλλαγές ήδη πάνω στον πλανήτη αλλάζοντας το ψεύτικο κατεστημένο σίγουρα αγγίζει και εσάς με το μαγικό του ραβδί. Είναι αυτός που μεταμορφώνει την κάμπια σε πεταλούδα αλλά όχι χωρίς θυσία και πόνο. Η μεταμόρφωση σας απαιτεί να μεταλλάξετε από την πιο μικρή συνήθεια στην ζωή σας μέχρι την πιο μεγάλη. Με στόχο να αλλάξει η ενέργεια σας από αυτό που είστε σε κάτι πιο ουσιαστικό. Χρειάζεται η απόλυτη επαφή με τον εαυτό σας, πετώντας οτιδήποτε άχρηστο που δεν είναι δικό σας.

Ίσως αναρωτηθείτε τι θα σας μείνει μετά από όλο αυτό. Πολλοί από σας θα νοιώθετε ότι χάνεστε, ότι είστε ένα τίποτε και μερικοί σε ακραία κατάσταση θα θέλετε να πεθάνετε η να εξαφανιστείτε. Μην ανησυχείτε η ενέργεια του Πλούτωνα είναι βαθειά και καταλυτική. Κάντε υπομονή να δείτε το αποτέλεσμα. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με όλες τις συγγενικές σας σχέσεις και ίσως μερικοί από εσάς να επιλέξουν τον δρόμο της ξαφνικής διακοπής. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς. Νέοι τρόποι σκέψης και γνώσεων θα σας δώσουν ευκαιρίες επαγγελματικές και κυρίως με το εξωτερικό.

Οι εκλείψεις Μαΐου και Ιουνίου θα σας φέρουν έναν καρμικό Δίδυμο που θα σας δώσει την δυνατότητα νέας έναρξης σε όλα τα επίπεδα και περισσότερο σε τομείς επικοινωνίας και διπλωματίας.

Η έκλειψη στις 13/11 θα σας φέρει οικονομικές ευκαιρίες μέσω ενός φίλου η μια σχέση που από φιλική μετατρέπεται σε ερωτική και κυρίως με Ταύρο η Σκορπιό.

Μέρες κλειδιά του 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ερωτικά θέματα σας απασχολούν. Απόφαση για δημιουργία οικογένειας ή παιδιού. Κρίση σε φιλικές σχέσεις.

3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πιθανή έλλειψη ενέργειας και διάθεση για ξεκούραση. Φροντίστε τον εαυτό σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Φροντίδα σε μεγαλύτερα άτομα. Υπερβολική ενασχόληση με θέματα διατροφής και εργασίας.

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Όλα υπόκεινται στον νόμο της διαφάνειας το οποίον εσείς επιβάλλετε στους γύρω σας. Χρειάζεται γερό στομάχι για να εφαρμόσετε τις αποφάσεις σας. Προστασία του εαυτού σας απέναντι στους άλλους.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - 8/1/ ΕΩΣ 27/1

Θα ανανεώσετε τις ιδέες σας και θα μπορέσετε να τις κάνετε ευκολότερα πράξη. Οικονομική εύνοια.

Τυχεροί αριθμοί

7, 13, 14,21,28,42
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved