ΤΟΞΟΤΗΣ 2012

 

Πιστεύετε ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται, αλλά καμιά φορά μπορεί να πληγώσετε κάποιους ευαίσθητους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Ουσιαστικές αλλαγές στις σχέσεις σας με στόχο την προσωπική σας ευτυχία

Είστε στο κέντρο των συμπαντικών εξελίξεων. Οι επτά εκλείψεις στον άξονά σας που έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2011 και θα ολοκληρωθούν στις 28/11 του 2012 σας… αλλάζουν τα φώτα αφού συνέχεια οι τυχόν σταθερές που είχατε δημιουργήσει συνεχώς υποχωρούν.

Επειδή μάλλον θα είστε το ζώδιο της πρωτοπορίας πάνω στην νέα εποχή χρειάζεται να αποκτήσετε άλλα εφόδια τα οποία αρκετοί από εσάς δεν τα είχατε. Τα εφόδια δεν είναι υλικά αλλά είναι βαθειά γνώση του εαυτού σας και των δυνατοτήτων σας. Και καλό είναι να πάψετε να συνδυάζετε και εσείς την δύναμη με το χρήμα και την επιτυχία. Η δύναμη είναι αλλού. Βρίσκετε στην πίστη προς στον Θεό και στον εαυτό σας αλλά και στην σταθερότητα σε κάτι τι που στοχεύετε. Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζετε συνέχεια θέαση στην ζωή σας.

Δηλαδή μια πιστεύετε ότι θα πετύχετε σε κάτι που έχετε διαλέξει και μετά έρχεται κάτι άλλο που σας λέει όχι άφησε αυτό και πήγαινε πιο κάτω. Το μεγάλο μάθημα είναι να μένετε σταθεροί στην εικόνα που έχετε στον νου με σκοπό να προκαλέσετε την δημιουργία σε στέρεα μορφή ενώ συγχρόνως δημιουργείτε την πίστη ότι πράγματι γίνεται αυτό. Πίστη ότι το φανταστικό γίνεται πραγματικό και την αποφασιστικότητα να το εκπληρώσετε.

Η βούληση που χρειάζεται να επιβάλλετε θα είναι αποκλειστικά μόνο για σας και όχι για τους άλλους γιατί έχετε αυτόν τον φανατισμό απέναντί τους, προσπαθώντας όπως λέτε καλοπροαίρετα για το καλό τους αλλά τελικά γίνεστε καταπιεστικοί. Να θυμόσαστε ότι ο Νους σας δουλεύει για το καλό σας ασυνείδητα. Είναι καλό να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον εαυτό σας, δηλαδή τι ακριβώς θέλετε για σας και όχι γενικά να θέλετε να πάτε καλά.

Επειδή οι περισσότεροι είστε άτομα θρησκευόμενα και φίλοι της φιλοσοφίας, καλό είναι να έχετε μεγαλύτερη ενασχόληση με όλα αυτά. Είστε τα άτομα της επέκτασης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι η μεγάλη σας δύναμη. Ανοικτοί και αισιόδοξοι στις νέες ευκαιρίες. Δοτικοί, αλτρουιστές με μεγάλη δόση χιούμορ, κοινωνικοί, ταξιδιάρηδες, θεωρείστε από τους πιο αγαπητούς του ζωδιακού. Γιατί λόγω της μεγάλης σας καρδιά είστε ανεκτικοί με τους άλλους. Θέλετε ελευθερία και το σλόγκαν μην με φυλακίζεις σάς εκφράζει απόλυτα. Επιβιώνετε παντός καιρού γιατί προσαρμόζεστε. Μερικές φορές γίνεστε ωμοί γιατί πιστεύετε ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται, αλλά καμιά φορά μπορεί να πληγώσετε κάποιους ευαίσθητους.

Παρόλο που η οικογένεια είναι το κρυφό σας μάθημα και πολλές φορές ένας Καρκίνος σάς ταλαιπωρεί εσείς μερικές φορές για λόγους ιδεολογίας αλλά και επέκτασης χωρίζετε και τα τινάζετε όλα στον αέρα. Το πρώτο εξάμηνο του 2012 λόγω του Άρη στην Παρθένο που σας ζορίζει να κινηθείτε πολύ πρακτικά και να γειωθείτε. Γιατί έχετε δυσκολία πάνω σε αυτό λόγω της αμέλειας η της παραλείψεως κάποιων ασήμαντων κατά την γνώμη σας λεπτομερειών που όμως τελικά είναι απαραίτητες.

Θα περάσετε αναγκαστικά κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας, όμως θα πάρετε ένα σημαντικό μάθημα που θα είναι η πρακτικότητα και η εφαρμογή της ιδέας.

Επειδή αγαπάτε τα σπορ και την ύπαιθρο καλό είναι να γυμνάζεστε συχνά. Το ενδιαφέρον για την υγιεινή διατροφή και για τις εναλλακτικές θεραπείες θα σας βελτιώσουν την υγεία. Μόνο μην το παρακάνετε γιατί είστε ζώδιο της υπερβολής.

Μέρες κλειδιά του 2012

4/6/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ –ΤΟΞΟΤΗ

Κρίση εφόλης της ύλης στις σχέσεις σας. Που όμως τελικά θα είναι για καλό σας αφού θα ξεχωρίσετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε ακριβώς από τους άλλους. Σίγουρα θα δείτε και την ρεαλιστική πλευρά του θέματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε την συνολική εικόνα μιας κατάστασης η οποίας συνήθως σας διαφεύγει. Τα νεύρα και οι εκρήξεις ίσως σας φανούν απαραίτητες συμπεριφορές για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

28/11/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΞΟΤΗ – ΔΙΔΥΜΩΝ

Ριζικά ξεκαθαρίσματα με όλους και με όλα. Βρίσκεστε στο τέλος πλέον καταστάσεων και σχέσεων. Ευκαιρίες δόθηκαν πάρα πολλές. Τώρα είναι το τελικό αποτέλεσμα και χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά σε νέες καταστάσεις. Απελευθερωμένοι πλέον από λανθασμένες ιδέες και ενέργειες και αλλάζοντας τα πάντα, θα βρεθείτε πολύ μπροστά από τα πράγματα.

13/12/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να ξεκολλήσετε από παλιές και βλαβερές συνήθειες. Η γνώση που θα σας δοθεί θα είναι το εφόδιο για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας από μια διαφορετική θέαση. Βάζοντας καριέρα, οικονομικά, σχέσεις και όλα τα υπόλοιπα σε μια άλλη βάση. Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - 29/10/2012 ΕΩΣ 13/11/2012 & 11/12/2012 ΕΩΣ 31/12/2012

Νέες ιδέες που χρειάζονται υλοποίηση. Ονειροπολήστε για το καλό σας. Χρειάζεται όμως να είστε προσγειωμένοι και όχι αφηρημένοι και χαοτικοί. Εμβαθύνετε στην λεπτομέρεια κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας. Βάλτε μικρούς στόχους.

Μαγικοί αριθμοί

3, 5, 19, 21,39, 44

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved