ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012

 

Οι αναρρωτικές σας δυνάμεις είναι καταπληκτικές.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Σαρώνετε με επιτυχία όλα τα εμπόδια

Είστε η δύναμη προσωποποιημένη πάνω στην γη. Παρόλο που δεν το παραδέχεστε έχετε μεγάλες δυνατότητες. Απλά από μόνοι σας αυτοπεριορίζεστε. Ποτέ δεν περνάτε απαρατήρητοι. Οι αναρρωτικές σας δυνάμεις είναι καταπληκτικές.

Επειδή έχετε οξεία κρίση και διαπεραστική ενόραση χρησιμοποιήστε την για να συνεχίσετε το άνοιγμα που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2011 και μέχρι τον επόμενο Ιούνιο θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε βάρος μέσα στα πλαίσια της γενικής αισιοδοξίας. Βέβαια όλο αυτό που γίνεται με την οικονομική κρίση εσάς σας επηρεάζει βαθύτατα και σας φέρνει μια μικρή κατάθλιψη γιατί έχετε οικονομικές ανασφάλειες. Προσπαθείτε όμως με νύχια και με δόντια να βγάλετε το κεφάλι στην επιφάνεια. Είστε άνθρωποι με κυριαρχία και μεγάλη οντότητα. Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, δεν σας βγαίνει αν δεν το κάνετε. Σκληροί δουλευτές και μαχητές. Σαρώνετε σαν μπουλντόζα τις δυσκολίες. Αντέχετε στα δύσκολα και καταρρέετε στα εύκολα. Δυσκολεύεστε να γίνετε ευτυχισμένοι γιατί κάτι πρέπει να υπάρχει που θα σας βασανίζει. Ουσιαστικά αυτό είναι το κίνητρο σας και θα κινήσετε γη και ουρανό για να πετύχετε τον στόχο σας.

Από τις 6/10/2012 μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας και θα μείνει μέχρι και τις 23/12/2014 όλη αυτή την περίοδο θα πιεστείτε να αποκτήσετε ωριμότητα και σοφία. Θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη γιατί κατά βάθος είστε πολύ φιλόδοξοι. Επειδή θέλετε να πάτε καλά στα οικονομικά θα ασκήσετε μεγάλο έλεγχο πάνω σας αλλά και στους άλλους για να επιτευχθεί ο στόχος. Θα βγούν πικρίες από μνήμες παρελθόντος σε άτομα που σας είχαν αδικήσει. Θα έχετε έντονες επιθυμίες και θα αγαπήσετε η θα μισήσετε πολύ βαθειά. Σίγουρα όσοι έχετε παραπάνω κιλά θα ξεκινήσετε να τα χάσετε. Γενικά κάνετε κατακρατήσεις λόγω του θυμού που κρατάτε αρκετές φορές μέσα σας και δεν τον εκδηλώνετε. Μεγάλη ενέργεια κρύβετε την οποία χρειάζεται να την μεταλλάξετε και να την δώσετε στον εαυτό σας. Είναι η κρυμμένη σας δύναμη που όταν την καταλάβετε θα κατακτήσετε όλους τους στόχους σας. Σπάνια είστε παθητικοί η ουδέτεροι. Καμιά φορά εξασκείτε μεγάλη εξουσία στους άλλους. Γενικά σας ενδιαφέρει να ανεβείτε ψηλά στην ιεραρχία της κοινωνίας.

Ένας νέος τρόπος ζωής θα ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά σιγά-σιγά να μπαίνει στην καθημερινότητά σας. Θα πρωτοπορήσετε και θα έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Παρόλο που είστε μυστικοπαθείς από τώρα και στο εξής θα έχετε διάθεση να τα βγάζετε όλα στην φόρα. Θα αλλάξει η σχέση με τα παιδιά σας και θα αποδεχτείτε πολλά πράγματα που παλιά δεν θέλατε καν να τα ακούσετε.

Κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Από τον Ιούνιο θα διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματα άλλων η θα αναλάβετε την επιχειρηματική διεύθυνση ενός τομέα.

Μέρες κλειδιά του 2012

6/5/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Υπερβολές και αισιοδοξία. Αφήστε τα ανοίγματα προς το παρόν για αργότερα. Σταθερή βοήθεια από ένα σοβαρό άτομο. Οικονομικές υποχρεώσεις προς άλλους. Κάποιοι φίλοι κυρίως ένας Υδροχόος σας πικραίνει.

29/10/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Τάση για απομόνωση και για γρήγορη ωρίμανση. Μπορεί να πετύχετε μια μεγάλη υλική επιτυχία. Έχετε ανάγκη από αποδοχή και αναγνώριση κυρίως από σύντροφο και στενούς συνεργάτες.

13/11/2012 ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Κάτι καινούργιο θέλετε να ξεκινήσετε και είναι απαραίτητο να βγει προς τα έξω η προσωπική σας δύναμη. Καταστάλαγμα πολλών ιδεών σε ένα στόχο. Αν θέλετε να κόψετε τις εξαρτήσεις ακόμα και τις συναισθηματικές τώρα μπορείτε να βάλετε πλάνο και να ξεκινήσετε. Συναισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 5/10/2012 ΕΩΣ 28/10/2012

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε υπερβολικά σοβαρά όλες σας τις υποθέσεις και ειδικά κάποιες που αφορούν τα αδέλφια σας, συγγενικά πρόσωπα ή γείτονες. Μια μικρή οικονομική δυσκολία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σενάρια καχυποψίας και αρνητικής ενέργειας. Νέες καλές ιδέες που όμως χρειάζεστε κάποια άτομα να σας βοηθήσουν.

Τυχεροί αριθμοί

2, 8, 13, 23, 35, 44
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved