ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012

 

Μπορεί να βάλετε τους άλλους στο βάθρο και μετά να ξυπνήσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Eποικοδομητικές ενέργειες κτίζουν το μέλλον σας.


ΤΟ 2012 σας υποδέχεται με έναν σημαντικό πλανήτη στο ζώδιο σας. Ο Άρης που θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι και τις 3/7/2012 σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά από τα προβλήματά σας ξαναβρίσκοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας.

Ο στόχος σας θα είναι πιο κεντραρισμένος και δεν θα ξεφεύγετε σε προβλήματα άλλων. Επειδή είστε οι άνθρωποι της προσφοράς και της υπηρεσίας και πάντα εμπλέκεστε με τους άλλους με τέτοια θέματα καλό είναι να κάνετε διάκριση που θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Γενικά μέχρι και το καλοκαίρι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γειωθείτε αρκετά και να κάνετε πράγματα που σας αποδεικνύουν ότι αξίζετε. Μέσα στον γενικό χαμό εσείς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα αρκεί να κινηθείτε γρήγορα και να είστε ξεκάθαροι.

Το πρόβλημά σας το οποίο δεν φαίνεται καθόλου εξωτερικά είναι η μεγάλη σας ευαισθησία και το μπέρδεμα που αρκετές φορές υπάρχει εντός σας και αυτό το κρύβετε πολύ καλά προς τα έξω. Επειδή υποφέρετε από τα προβλήματα άλλων αλλά υπάρχει η μάσκα της λογικής που τα καλύπτει όλα αρκετές φορές χάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε για σας.

Τον Φεβρουάριο που ο Ποσειδώνας μπαίνει στον άξονα σας και σταδιακά θα πιάσει όλους σας μέχρι και στις 29/5/2025. Είναι ο πλανήτης της αγάπης που θα σας φέρει και καλά αλλά και δύσκολα πράγματα. Τα καλά είναι ότι θα αρχίσετε να αγαπάτε και να συμπονάτε περισσότερο τον εαυτό σας και κατά επέκταση και τους άλλους. Το αγαπάτε αλλήλους είναι το συμπαντικό μήνυμα του Ποσειδώνα για τα επόμενα χρόνια. Θα σταματήσετε να μαστιγώνεστε από την αυτοκριτική και την κατάκριση. Θα βγάλετε όλα σας τα καλλιτεχνικά ταλέντα που έχετε μπόλικα αλλά φοβάστε να τα δείξετε. Το δύσκολο είναι ότι θα είστε πιο ευάλωτοι στην επιρροή των άλλων, η εκλογή συντρόφου θα είναι δύσκολη γιατί δεν θα μπορέσετε να δείτε τον άλλον καθαρά αλλά όπως εσείς τον ονειρεύεστε. Μπορεί να βάλετε τους άλλους στο βάθρο και μετά να ξυπνήσετε. Προς το παρόν θα επηρρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

Η έκλειψη στις 20 Μαΐου θα σας αποσυντονίσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Η έκλειψη στις 4 Ιουνίου θα σας φέρει νεύρα, εκτονώσεις αλλά και μεγάλη γνώση που μπορεί να προκληθεί και από ένα μεγάλο ζόρι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε εσείς που θα καταλάβετε περισσότερα πράγματα μέσα από κάποιες δυσκολίες. Δυστυχώς η εξέλιξη πάνω στην γη έρχεται καμιά φορά και με πόνο.

Από τον Ιούνιο και μετά σίγουρα θα κάνετε υπερβολές και επικοινωνιακά ανοίγματα που μπορεί να έχουν μια βάση επιπολαιότητας και επιφανειακής γνώσης αλλά εσείς το κρίνετε απαραίτητο γιατί όλο αυτό σας βοηθάει και κυρίως σε θέματα καριέρας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή με τους εμπορικούς σας συνεταιρισμούς. Ίσως ανακαλύψετε έναν ασυνήθιστο τρόπο να χειρίζεστε η να επενδύετε τα χρήματά σας και αν ασχολείστε με τα οικονομικά μπορεί να το κάνετε αυτό και για τους άλλους. Μια αναπάντεχη κληρονομιά μπορεί να σας τύχει ξαφνικά. Φέτος μπορεί να αγαπήσετε τον λάθος άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί εκ των συνθηκών να σας δώσει αυτό που αξίζετε η να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Για αυτό χρειάζεται να το αντιληφθείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας την περίφημη λογική σας.

Μέρες κλειδιά του 2012

8/3/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ – ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Ένταση παραπάνω από το κανονικό και μια τάση να τα διαλύσετε όλα. Πιθανόν υστερίες και πίεση για να πάρετε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον που δεν εισπράττετε από τους άλλους. Ενασχόληση με θέματα υγείας, υπηρεσίας και διατροφής. Εντερική ευαισθησία. Ελαφρύνετε τη διατροφή σας

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 31/8/2012 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ- ΙΧΘΥΩΝ

Υπερβολές και επέκταση σε θέματα καριέρας. Ξαφνικά προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο. Έλλειψη επικοινωνίας και απόσταση από άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αναλώνεστε με τα προβλήματα των άλλων. Υπερβολικός συναισθηματισμός και ευαισθησία.

16/9/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή και το καταφέρνετε. Νέες θεραπείες, διατροφή και δίαιτα για καθαρισμό του εντέρου. Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επαναξετάζονται εφόλης της ύλης. Θέματα ομορφιάς και κυρίως καθαρισμός δέρματος. Οικονομικές ευκαιρίες.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - 1/9 ΕΩΣ 16/9

Πλήθος πρακτικών ιδεών και κινήσεων σας βγάζουν από αδιέξοδα και σας βρίσκουν καλές λύσεις για όλα σας τα θέματα. Πιθανή αύξηση εσόδων.

Τυχεροί αριθμοί

4,8, 14,22, 29, 36


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved