ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012

 

Αν πιστεύετε ότι όλα γίνονται για το καλό σας θα βρεθεί άμεση και γρήγορη λύση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Εσωτερικές, βαθειές αλλαγές και ωριμότητα σε όλους τους τομείς

Μέσα στο πλαίσιο των γενικών εξωτερικών θεμάτων και με τον Πλούτωνα στον αντίποδα του άξονα σας, σίγουρα αλλάζετε αργά και σταθερά. Η χρονιά αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε όλες σας τις δυνάμεις για καλό σας. Φίλοι νέοι θα σας πλαισιώσουν και θα σας υποστηρίξουν σε μεγάλο σημείο. Κυρίως Ταύροι. Θα σας προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά μέσω αυτών μπορεί να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα σας ανάψει το ενδιαφέρον.

Γενικά αλλάζετε, αναλαμβάνετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Αναζητάτε την ισορροπία και την δικαιοσύνη με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό αυτόματα σας δημιουργεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα από παλιά. Είστε ευαίσθητοι και με τρυφερότητα. Έχετε ανάγκη οι άλλοι νοιάζονται για σας και εσείς ανταποδίδετε με βαθύ συναίσθημα. Με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα. Δεινοί συλλέκτες κυρίως σε νοσταλγικά αντικείμενα. Αγαπάτε την θάλασσα και το σπίτι σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ήδη γεύεστε τις ανατροπές του Πλούτωνα, και του Ουρανού που όμως τελικά όταν περνάει από πάνω σας και αφού έχετε περάσει από την πλήρη μετάλλαξη παραδέχεστε βαθειά μέσα σας ότι καλό σας έκανε αυτή η ανατροπή άσχετα από τον πόνο που σας έφερε στην αρχή.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2012 θα έχετε την χρυσή ευκαιρία να στήσετε όπως θέλετε κάποια πράγματα και κυρίως στον τομέα της γνώσης, του έρωτα, των παιδιών και των οικονομικών σας. Σημαντικοί τομείς για να νοιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Ο Μάρτιος θα σας δώσει κάποια σημαντικά τραντάγματα και θα νοιώσετε ένα ξαφνικό βίαιο ξύπνημα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ένας Κριός μπορεί να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτών.

Από την άλλη θα σας παρουσιάζονται και λύσεις μέσα πάντα στο πλαίσιο της συναισθηματικής ενσυναίσθησης. Επειδή έχετε ένα πολύ δυνατό ένστικτο καλό είναι να το εμπιστεύεστε και να ακολουθείτε. Κλείνοντας τα αυτιά σας σε όλους τους κακούς ήχους που σας απομακρύνουν από την δική σας αλήθεια. Η ζωή σας γενικά μπορεί να πάρει μια διαφορετική ξαφνική τροπή από αυτή που είχατε υπολογίσει και ίσως να χρειαστείτε να κόψετε κάποιες γέφυρες κυρίως σε θέματα καριέρας και σχέσεων. Αν πιστεύετε ότι όλα γίνονται για το καλό σας θα βρεθεί άμεση λύση και γρήγορη.

Τα θέματα διατροφής και άγχους είναι αυτά που θα σας ταλαιπωρήσουν γιατί είστε πολύ ευαίσθητοι και πολύ συχνά σωματοποιείτε τα δύσκολα συναισθήματά σας αντί να τα διαχειρίζεστε. Επειδή το σπίτι σας είναι το φρούριο σας φροντίστε να το κρατήσετε μακριά από προβλήματα και φασαρίες. Όταν έχετε χρόνο να μετακινείτε τα έπιπλα σας για να δημιουργείτε άλλο στυλ για να αλλάζει η ροή της ενέργειας και να φτιάχνει η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Μέρες κλειδιά του 2012

9/1/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Αναγνωρίζετε τις ανάγκες σας σε σχέση με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως υπάρχει επικριτική στάση απέναντι σε κάποια πρόσωπα αλλά και στον εαυτό σας. Δυσκολίες με οικογένεια και καριέρα. Δείχνετε το συναισθηματικό σας πρόσωπο σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

3/7/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ- ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ταραχή στα λιμνάζοντα νερά σας. Συναισθηματική διατάραξη εφόλης της ύλης. Κρίση με Κριό και Αιγόκερω. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ξαφνική διακοπή στον επαγγελματικό σας τομέα η σε κάτι που έχετε ξεκινήσει το οποίο θα φανεί πολύ πρώιμο. Ακολουθείστε την ροή του ποταμού κάπου θα σας οδηγήσει.

19/7/2011 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Νέο ξεκίνημα εφόλης της ύλης. Μεγάλα ξεκαθαρίσματα για το τι θέλετε να κάνετε ακριβώς και τι όχι. Είναι απαραίτητο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και καλή διατροφή καλό είναι να αρχίσετε από αυτή την ημερομηνία.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7/6/2012 ΕΩΣ 25/6/2012

Το συναίσθημα που θα σας πλημυρίσει. Θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας η με ένα άτομο που είστε ιδιαίτερα δεμένοι μαζί του. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικοί και απόλυτοι. Εσείς πάντως θα έχετε επιτυχία στο οικονομικό κομμάτι.

Τυχεροί αριθμοί

8,9,19, 20, 28, 37
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved