ΔΙΔΥΜΟΙ 2012

 

Μην χάνετε την υπομονή σας θα έρθει η κατάλληλη ώρα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Θετικό γύρισμα της Τύχης. Αξιοποιήστε το!

Οι πολυταλαιπωρημένοι Δίδυμοι με συνολικά επτά εκλείψεις από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2012 πάνω στο κεφάλι σας πιεζόμενοι από παντού και αλλάζοντας τα πάντα γύρω σας υποκινούμενοι από μια αλήθεια η οποία θέλετε δεν θέλετε βγαίνει στην επιφάνεια. Αλλά να ξέρετε ότι το σύμπαν λειτουργεί με μια δική του σοφία που εμείς οφείλουμε να την αντιληφτούμε γιατί ανήκουμε στον μικρόκοσμο και ότι δημιουργείτε από το μακρόκοσμο δηλαδή στο πλανητικό σύστημα εμφανίζετε και κάτω.

Κρατώντας τα σκήπτρα της επικοινωνίας, της καθημερινής γνώσης των πληροφοριών και όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με την επαφή και τον άλλο κόσμο καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που χρειάζεται να λάβετε για την ζωή σας είναι πολύ σημαντικό. Εάν δεν μπορείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους που σημαίνει μιλάω για τις πραγματικές μου ανάγκες και για την ουσία μου ίσως μερικοί από εσάς να αναγκαστείτε να λήξετε μια σχέση συνεργασίας η προσωπική κυρίως γάμου.

Βέβαια μετά τις εκλείψεις του Ιουνίου θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα γιατί στις 12/6/2012 μπαίνει ο Δίας στο ζώδιο σας και μέχρι στις 25/6/2013 θα σας δώσει σταδιακά ευκαιρίες για επούλωση των τραυμάτων. Πάντως όσο πιο γρήγορα πάρετε το μήνυμα αυτή την περίοδο τόσο πιο μεγάλη εύνοια θα σας φέρει ο Δίας από τον Ιούνιο και μετά.

Επειδή ο άξονας Δίδυμου – Τοξότη θεωρείται ο πρωτοπόρος σε οτιδήποτε γίνεται πάνω στον πλανήτη και καλείστε με τον δικό σας τρόπο ο καθένας να αλλάξει την δική του μοίρα και κατά συνέπεια να συμμετάσχει σε αυτή την μεγάλη αλλαγή που γίνετε παγκόσμια, για αυτό χωρίς να το καταλάβετε κουβαλάτε έξτρα φορτίο και πρέπει να πάρετε την γνώση του απέναντι ζωδίου που είναι ο Τοξότης που επανατοποθετεί την ζωή σας σε πιο πνευματική βάση, φιλοσοφώντας, προσευχόμενοι, αναζητώντας το δίκαιο για όλους και πάνω από όλα μια καλύτερη επαφή με την διαίσθηση σας που θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο. Η πληροφορία που θα μεταφέρετε από εδώ και πέρα θα πρέπει να μην εμπεριέχει κουτσομπολιό, κριτική και διπλή ταυτότητα. Όλα θα είναι καθαρά κάτω από το φως του Ηλίου.

Από τις 4/4/2012 η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας και μέχρι τις 7/8 θα σας υποχρεώσει κατά κάποιον τρόπο να αγαπήσετε και να συμπονέσετε περισσότερο τον εαυτό σας, οπότε εκεί θα καταλάβετε αν οι επιλογές σας κυρίως οι προσωπικές σας αξίζουν η όχι. Aπό 6/10 και μετά ένας καρμικός Σκορπιός θα παίξει ρόλο, ακόμα και δασκάλου στη ζωή σας.

Μέρες κλειδιά του 2012

20/5/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αλλαγές στον τρόπο σκέψης και έκφρασης. Νέα γνώση που έρχεται ξαφνικά και σας αφυπνίζει. Χρειάζεται όμως να διατηρήσετε τη λογική σας, γιατί θα υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα και τάση για λύπηση, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

4/6/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ – ΣΕΛΗΝΕΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΤΟΞΟΤΗ

Κρίση στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες γιατί το σύστημα απαιτεί να συμπεριλάβετε και άλλες παραμέτρους που σας διαφεύγουν. Η αλήθεια είναι απαραίτητη, αλλά ο ρεαλισμός του «εδώ και τώρα» είναι επίσης απαραίτητος για σας. Αποφύγετε εντάσεις και νεύρα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 19/06/2012 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μετά τις εκλείψεις και αφού σας έχει φανερωθεί τι χρειάζεται να κρατήσετε και τι όχι, ξεκινάτε ακάθεκτοι για να βάλετε τα νέα μέτρα στην ζωή σας. Αυτό δεν θα σας φανεί προς το παρόν εύκολο γιατί οι εξωτερικές πρακτικές συνθήκες δεν σας βοηθάνε. Μην χάνετε την υπομονή σας θα έρθει η κατάλληλη ώρα.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 24/5 /2012 ΕΩΣ 6/5/2012

Δυνατές ιδέες που όμως τις προσγειώνετε, αφού υπάρχουν και οι εξωτερικές ρεαλιστικές συνθήκες. Χρειάζεται πάντως να λάβετε υπόψη σας και άλλους παράγοντες, και κυρίως να μην παρασύρεστε από ιδεαλιστικές απόψεις και αδύναμα συναισθήματα.

Μαγικοί αριθμοί

11, 16, 18, 23, 31, 36

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved