ΤΑΥΡΟΣ 2012

 

Νέες εξελίξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό χώρο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Δράση με συγκεκριμένη κατεύθυνση

Το σύμπαν συνεχίζει να σας δίνει ένα δώρο που είναι ο Δίας στο ζώδιο σας και οι ευκαιρίες του. Θα παραμείνει μέχρι και τις 11/6. Για να τις πάρετε όμως χρειάζεται να πιστέψετε στο καλό. Είστε άτομα ευγενικά με καλό γούστο και αγάπη για τις καλές τέχνες. Το καλό φαγητό και ένα ωραίο κρασί κάτω από το ημίφως ρομαντικών κεριών είναι το καλύτερο σας. Σας αρέσει η κομψή ζωή και θέλετε πάντα να έχετε το δικό σας σπίτι η να δημιουργήσετε μια ζωή βασισμένη στην οικονομική ασφάλεια. Ακλόνητοι στις πεποιθήσεις σας και αποφασισμένοι να επιβιώσετε παντός καιρού είστε δυνατοί σταθεροί παίκτες και πιστοί φίλοι. Αναλαμβάνετε υπευθυνότητες με σοβαρότητα και πρακτικότητα. Χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε στο καινούργιο. Το πείσμα σας μερικές φορές σας μπλοκάρει. Η φιλική επαφή με ομάδες θα σας κάνει να γίνετε πιο μοντέρνοι σε ιδέες και πεποιθήσεις.

Μέχρι και στις αρχές Ιουλίου θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες να δουλέψετε μέσα σε οργανωμένο περιβάλλον όπως δηλαδή σας αρέσει και σας κάνει να νοιώσετε ασφάλεια, αλλά και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα δημιουργίας και παιδιών.

Σε θέματα υγείας σε συνδυασμό με διατροφή θα χρειαστεί να εμβαθύνετε πολύ περισσότερο από παλιά. Η άσκηση θα δείτε ότι είναι απαραίτητη και κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο του 2012 γιατί μπορεί να νοιώθετε βαρείς και σκουριασμένοι. Από τον Ιούνιο και μετά θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και ανοικτοί ακόμα και σε θέματα που είστε αυστηρά δογματικοί.

Ένα νέο κύμα επικοινωνίας και επαφών θα μπει στην ζωή σας και θα έχετε την διάθεση να συμμετάσχετε. Κυρίως σε νέες πηγές εσόδων που έχουν να κάνουν με εμπόριο, επικοινωνία και γνώση. Κάποιοι συνεργάτες η μια στενή σας σχέση μπορεί να σας γυρίσουν πίσω σε παλιές μεθόδους που σας στεναχωρούν και μπλοκάρουν την πρόοδό σας. Είναι προτιμότερο να γυρίσετε το κεφάλι και να προχωρήσετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να ζείτε μέσα σε μια ψευδαίσθηση που αφορά κοινωνικότητα χωρίς διακρίσεις και ιδεαλισμό για την φιλία. Μάλλον κάτι σας ξεφεύγει και δεν βλέπετε την αλήθεια. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να χάσετε και χρήματα.

Από τις 6/10 μέχρι και 23/12/2014 μπαίνει ο Κρόνος στον Σκορπιό, μέσα στον άξονα Ταύρου Σκορπιού. Οπότε αναγκαστικά θα μπείτε και στην διαδικασία της απόκτησης σοφίας και ωριμότητας σε θέματα που χρειάζεστε να αλλάξετε. Στον τομέα των εισπράξεων μέσω τρίτων κυρίως τον Μάιο και τον Ιούνιο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην υπερεκτιμήσετε άτομα και καταστάσεις. Επειδή η σχέση σας με έναν Ζυγό μπορεί να σας απασχολήσει καλό είναι να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στην μεταξύ σας ενέργεια γιατί αν δεν λύσετε τον κόμπο θα τον ξαναβρείτε μπροστά σας μεγεθυμένο.

Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει αρκετά δυνατούς και με νέες εξελίξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό χώρο.

Σχέσεις

Η προηγούμενη χρονιά έβαλε κάποια όρια μέσα στις σχέσεις σας αναζητώντας υποσυνείδητα την αρμονία και την δικαιοσύνη. Κατά συνέπεια, μπορεί να αξιολογείτε ακόμα και την σχέση που είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το 2012 μέχρι και τον Ιούνιο θα σας φέρει ένα άνοιγμα και αρκετοί από τους ελεύθερους θα πιαστούν στα δίκτυα της συμβίωσης και του γάμου, λόγω του Δία που θα είναι στο ζώδιο σας μέχρι και τις 11 Ιουνίου. Καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις αλλά και να κάνετε καινούρια γνωριμία, αφού θα έχετε λάμψη και γοητεία και θα νοιώθετε σίγουροι ότι αξίζετε να δημιουργήσετε σχέση, θα είναι 6/3 μέχρι και3/4. Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή και για γάμο. Επίσης καλή περίοδος και για την οικογένεια σας αλλά και για νέα συναισθηματική σχέση είναι από 8/8/2012 μέχρι και 6/9/2012. Σίγουρα ο Τοξότης και ο Ζυγός είναι δύο ζώδια που για σας έχουν μεγάλη καρμική σημασία και θα πρέπει να σκύψετε πάνω σε αυτές τις σχέσεις, χωρίς να τρέξετε με την πρώτη δυσκολία, διότι αυτά τα ζώδια σας προσφέρουν την εξέλιξη. Ο Σκορπιός επίσης είναι το ζώδιο που σας θυμίζει το άλλο σας μισό. Αλλά με την είσοδο του Κρόνου στον άξονα σας θα χρειαστεί να συμπεριφερθείτε με ωριμότητα και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα. Καλό πάντως είναι, αν σχετίζεστε με Σκορπιό, να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με την σχέση σας.

Καριέρα και Χρήμα

Επειδή ο Δίας θα είναι στο ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο, που αυτό σημαίνει μεγαλύτερη τύχη και ανοίγματα από άλλους, καλό θα είναι να κινηθείτε προς το ρητό «έχω ευκαιρία στην ζωή μου μόνο όταν ευκαιρώ». Ευτυχώς όμως έχετε πολλές δυνατότητες αν το θέλετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε προς την θετική κατεύθυνση κάνοντας αλλαγές σε θέματα που φοβόσαστε να τα αγγίξετε, πιστεύοντας ότι θα πονέσετε. Για αυτό λοιπόν χρειάζεστε τόλμη στα θέματα καριέρας, κινούμενοι προς κατευθύνσεις που παλιά δεν τις σκεφτόσαστε καν. Από μέσα Ιανουαρίου μέχρι και 7/2 θα σας παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες. Μια πολύ καλή περίοδος είναι από 5/3 μέχρι και 3/4, όπου εκεί θα κάνετε κάποιες πολύ σωστές επαφές και θα σας οδηγήσουν στο χρήμα. Τον Αύγουστο, με τη βοήθεια της οικογένειας ή ενός συγγενικού προσώπου, θα εξασφαλίσετε μια καλή ευκαιρία. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ο μήνας που θα σας δώσει οικονομικές πρακτικές λύσεις, αλλά να προσέξετε μην χάσετε χρήματα γιατί μπορεί να δουλέψει περισσότερο το εγώ σας από την λογική.

Μέρες κλειδιά του 2012

21/4/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Προσφέρει νέα ξεκινήματα με οργανωμένες προσπάθειες για να την επίλυση οικονομικών και πολλών πρακτικών θεμάτων. Καλή περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα η να κόψετε κακές συνήθειες.

6/5/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ- ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Αναστάτωση στις προσωπικές σας σχέσεις γιατί βγαίνουν κρυμμένα συναισθήματα από το παρελθόν. Κρίση με φίλους και τελική αξιολόγηση ποιοι αξίζουν για σας και ποιοι όχι.

29/10/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Αυξημένες υποχρεώσεις κυρίως σε θέματα οικογενειακά και οικονομικά. Υπάρχει ανάγκη για αποδοχή και αναγνώριση.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - 9/12/2012 ΕΩΣ 23/5/2012

Ενδυνάμωση των αποφάσεών σας και σταθεροποίηση όλων των ρευστών καταστάσεων. Ιδέες που σας φέρνουν χρήματα, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

Μαγικοί αριθμοί

2,8, 14, 22, 29, 37
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved